Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω να πω για τους βελοπουλικούς/λιακοπουλικούς/ανιταπανικούς :Ρτο σηματάκι με την έλικα δεν είναι άκρως σαν το 3Ε των και καλά ΕΛ ελλήνων που θα έρθουν από τον αλφαβήταγάμα πλανήτη στο τάδε ηλιακό σύστημα και θα είναι βελτιωμένοι; χιχιχιχιχιχιχ :D

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και γενικα θελω να μου προτεινει καποιος 3-4 sites με αγγλικους υποτιτλους για ξενες σειρες.

Τελικα,θα μου πει καποιος?

Δημοσ.

Έχω στο πρόγραμμα να κάνω ενα tutorial για το shooter...ειδικά για το CSI επειδή το βλέπω και εγώ είναι το πρώτο που τους ανεβάζει (συνήθως Σάββατο απόγευμα..)

Δημοσ.

woooohoooo eida to 3.

trelo kommati.

basika leei sto minima ston tilefoniti oti o seiler einai o asthenis 0.

opote nomizw oti einai autos me oles tis dynameis.

kai isos oi dynameis ton trelenoun.giati metanionei gia tis prakseis tou.

isos k na ton kanei etsi h dynamh tis ksanthias me ton kathrefti.

epeidh k sthn ksanthia to 2 idolo tis exei taseis kakes.

tha diksi

Δημοσ.

Άντε να βγεί αύριο το επόμενο και την Tρίτη το γνωστό σενάριο.. Πιτσα, μπύρα και Heroes! :D

Μια ερώτηση.. πώς λέγεται αυτή η σειρα με τον Mathew Perry ??

Δημοσ.
Άντε να βγεί αύριο το επόμενο και την Tρίτη το γνωστό σενάριο.. Πιτσα, μπύρα και Heroes! :D

akrivos, eixa kairo kai ego na exo agonia gia to epomeno epeisodio mias seiras..apo thn proth sezon tou lost..

tora pia exoume trith heroes paraskeyh office!!!

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά ήταν ένα καλό επεισόδιο. Όχι όσο καλό ήθελα...

Δηλάδη εντάξει ακόμα ο κινέζος να βάλει τον φίλο του να μιλήσει με τα απταιστα αγγλικά του στο τηλέφωνο!

Kαι μάλλον εμπεδώνουμε ότι οι υπόλοιποι "heroes" εξακολουθούν να είναι ψαρούκλες και να μην ελέγχουν ή να αποδέχονται τις δυνάμεις τους, ενώ οι bad guys είναι κάπου έτη φωτός μπροστά και ξέρουν τα πάντα...

Ok now show us some action !

Αυτό στο τέλος σημαίνει ότι θα έχουν και στολή αργότερα; Ωραίο σπαθί παρεπιπτόντως... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...