Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τον Πετρελη-μπαμπα τον ματνεψα, με τον Λιντερμαν εμεινα μαλακας

Από πού το μάντεψες;;;

Το κοριτσακι πεθανε τελικα?Ήλπιζα να ηταν η μαμα του Χιρο(διοτι και αυτος απο καπου πρεπει να πηρε το χαρισμα του)

Λογικά ναι, αφού δεν μπόρεσε να τη σώσει ο Linderman...

Ποιος υποτιθεται οτι ειναι ο τυπος που την επεσε με τους κομαντο του στον radioactive man που τον βαλανε μεσα σε τσιμεντο και σωθηκε?Νομιζα πως ηταν ο χαρακτηρας του Ερικ Ρομπερτς αλλα μαλλον δεν ειναι

Εγώ πάντως νομίζω ότι αυτός είναι!

Δημοσ.

2 ερωτήσεις:

Γιατί κάποια συννεφάκια έχουν κρυμμένο κείμενο?

Η ατάκα "Think you've read them all? Maybe, but have you found all the hidden surprises?" που αναβοσβήνει στην κεντρική σελίδα του Novel Library στην σελίδα του NBC σε αυτά αναφέρεται???

Δημοσ.
Από πού το μάντεψες;;;

Απο το καρε που τον δειχνει σε πλουσιο σπιτι με γυναικα και παιδι+οτι το ψυλλιαστικα οτι θα ειναι καποιος γνωστος και ειχα στο μυαλο μου διαρκως οτι κατι θα γινει. Ενα ερωτημα που εχω ειναι απο πηρε το Πετρελεικο τις δυναμεις.Απο μπαμπα ή μαμα?

2 ερωτήσεις:

Υποθετω ότι ειναι επειδη στην αναφορα θελαν να αποκρυψουν και ακαλα τα πραγματικα ονοματα

Δημοσ.

Λογικά, είτε τα αρχεία που ψάχνει η wireless έχουν λογοκριθεί, είτε μας τα κρύβει το NBC! :D Το πρώτο όμως μου μοιάζει πιο πιθανό...

Η ατάκα "Think you've read them all? Maybe, but have you found all the hidden surprises?" που αναβοσβήνει στην κεντρική σελίδα του Novel Library στην σελίδα του NBC σε αυτά αναφέρεται???

Κατά 99%, ναι!

Δημοσ.
Υποθετω ότι ειναι επειδη στην αναφορα θελαν να αποκρυψουν και ακαλα τα πραγματικα ονοματα

Με πρόλαβες!

Ενα ερωτημα που εχω ειναι απο πηρε το Πετρελεικο τις δυναμεις. Απο μπαμπα ή μαμα?

Λογικά από μαμά, αφού ο μπαμπάς δεν φαίνεται να έχει καμία δυναμη... Αντίθετα η μαμά φαίνεται ότι είναι πολύ μέσα στα κόλπα!

Δημοσ.

Ανυπομωνώ να ξεκινήσουν τα νέα επισόδεια! 23/4 απο ότι είδα και στα βιντεάκια παραπάνω... Δηλαδή έχει μείνει 1 βδομάδα ακόμα.

• Moderators
Δημοσ.

Very nice και αποκαλυπτικό το τελευταίο graphic novel (το 28ο εννοώ) -απορώ πως δε βγήκε ακόμα το 29ο .

Πάντως μια ενδιαφέρουσα θεωρία πάνω σε αυτό είναι ότι αν o Nathan Petrelli όντως μοιάζει πολύ με τον πατέρα του στο novel, μαντέψτε σε ποιον μοιάζει πολύ ο Peter ...:o

Δημοσ.

Και στο τέλος του έχει link το οποίο παραπέμπει στο παιχνίδι Heroes 360 experience! Λέτε να έχει σχέση με το The Lost Experience; :twisted:

Από το οποίο παίρνουμε και άλλα στοιχεία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...