tonypapadovic Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ναι βρε, από όταν ξεκίνησε η σειρά και είναι πάρα πολύ καλά από γνωστούς δημιουργούς comic!
georgepetrou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Konnosgeros, μου άνοιξες τα μάτια! Παίδες, όποιος βλέπει Heroes πρέπει να διαβάσει τα novels από το official site οπωσδήποτε! Έχουν μέσα άπειρα στοιχεία που δεν έχουν παίξει στην TV version τα οποία είναι σημαντικότατα!
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Σημαντικότατα δε θα τα έλεγα. Είναι ένα ευχάριστο bonus και κάποια συμπληρώνουν τη σειρά (background χαρακτήρων, κάποιες διευκρινήσεις...). Και είναι ωραία δουλειά! Κάποια δεν είμαι σίγουρος ότι ακολουθούν πιστά το canon της ιστορίας. (πχ δυό graphic novels πριν έδειχνε μια σκηνή με τον HRG και το boss του η οποία είχε διαδραματιστεί αλλού στο επεισόδιο, ενώ στο τέλος του graphic novel ο HRG δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομα της Claire (κατι που είναι εντελώς λάθος). Πάντως από ότι φαίνεται η wireless εξυπηρετεί κυρίως στο να γεμίζουν αυτές οι ενδιάμεσες διακοπές της σειράς με την παρουσία της στα graphic novels(αν και πολυ θα ήθελα να τη βλέπαμε περισσότερο στη σειρά).
georgepetrou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Σημαντικότατα δε θα τα έλεγα. Είναι ένα ευχάριστο bonus και κάποια συμπληρώνουν τη σειρά (background χαρακτήρων, κάποιες διευκρινήσεις...). Δεν ξέρω, μπορεί και να έχεις δίκιο! Όμως η wireless π.χ. που στην σειρά δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου, στα novel είναι πάρα πολύ σημαντικός χαρακτήρας! Και βλέπουμε και το background της υπόθεσης, το οποίο δεν ξέρω πώς και αν θα αποκαλυφθει στην TV version...
georgepetrou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 ...στο τέλος του graphic novel ο HRG δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομα της Claire (κατι που είναι εντελώς λάθος). Επίσης εκεί νομίζω ότι δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομα της Wireless και όχι της Claire!
georgepetrou Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 11 και σήμερα! Και το novel συνεχίζει να δίνει τα απίστευτα στοιχεία για το παρελθόν!
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Για δωστε κανα Link να κατεβασουμε τα Novels
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Στη σελίδα του NBC για τους Heroes. και εναλλακτικά στη σελιδα της wikipedia (τα Link είναι τα ίδια)
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Praeorian μετα το 28 ελπιζω να αλλαξες γνωμη για το αν ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ τα graphic novels!!Μιλαμε τρελα spoilers Τον Πετρελη-μπαμπα τον ματνεψα, με τον Λιντερμαν εμεινα μαλακας Το κοριτσακι πεθανε τελικα?Ήλπιζα να ηταν η μαμα του Χιρο(διοτι και αυτος απο καπου πρεπει να πηρε το χαρισμα του) 2 ερωτησεις 1.Ποιος υποτιθεται οτι ειναι ο τυπος που την επεσε με τους κομαντο του στον radioactive man που τον βαλανε μεσα σε τσιμεντο και σωθηκε?Νομιζα πως ηταν ο χαρακτηρας του Ερικ Ρομπερτς αλλα μαλλον δεν ειναι 2. Τι εκανε ο Σαιλαρ εκει με την νταλικα και τουμπαραν τα περιπολοικα που τον κηνυγαγαν?Νομιζα πως ελιωνε την νταλικα αλλα την ιδιοτητα αυτη την πηρε μετα(εκτος αν δεν το προσεξα καλα και απλα τον δειχνει να βουταει απο την νταλικα)
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει τα τελευταία τρια που έχουν βγει... περίμενα να τα διαβάσω μαζεμένα μετά τις...διακοπές του πάσχα.
tonypapadovic Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Καλά, το τελευταίο novel...omg από αποκαλύψεις!
Tasoti Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ρε παιδια να ρωτισω: μεχρι ποσα επεισοδια heroes υπαρχουν??Εγω μεχρι 18 εχω δει. Η σειρα απλα τα σπαει ειναι η καλυτερη που εχω δει.
panosvlass Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μεχρι τωρα 18 εχουν βγει.23 απριλιου το επομενο!!Κοντευει. Τα παιδια παραπανω μιλανε για τα graphic novels που κυκλοφορουν στο site του Heroes και οχι για καινουργια επεισοδια επειδη καταλαβα οτι ψιλομπερδευτικες!
kostas_crete Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 2. Τι εκανε ο Σαιλαρ εκει με την νταλικα και τουμπαραν τα περιπολοικα που τον κηνυγαγαν?Νομιζα πως ελιωνε την νταλικα αλλα την ιδιοτητα αυτη την πηρε μετα(εκτος αν δεν το προσεξα καλα και απλα τον δειχνει να βουταει απο την νταλικα) Πάγωσε τον δρόμο, αν θυμάσαι από τα πρώτα επεισόδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.