Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paizei na einai kai pragmatikos gios toy stalone to sigegrimeno atomo eee???? Pantws exeis apolito dikio sto thema ayto. o stalone einai anapira ta kitara toy stomatos toy apo tin mia meria kai toy "petreli" apo tin alli. ;-))))

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξεκίνησα να βλέπω heroes πρόσφατα, και έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ με την σειρά. Έχω όμως την εντύπωση πως έχω ξαναδεί και αλλού τους ηθοποιούς, ειδικά αυτόν που κάνει τον αστυνόμο τον Ματ, νομίζω στο CSI. Είναι η εντύπωση μου ή έτσι είναι?

Δημοσ.
Ξεκίνησα να βλέπω heroes πρόσφατα, και έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ με την σειρά. Έχω όμως την εντύπωση πως έχω ξαναδεί και αλλού τους ηθοποιούς, ειδικά αυτόν που κάνει τον αστυνόμο τον Ματ, νομίζω στο CSI. Είναι η εντύπωση μου ή έτσι είναι?

Κοιτα δεν ξερω αν εχει εμφανιστει σε κανα επεισοδιο του CSI as guest star αλλα εκει που τον μαθαμε ειναι στο Alias

Δημοσ.

Παρόλο που δεν έχουμε Heroes μέχρι μέσα Απρίλη μην ξεχνάτε να τσεκάρετε το graphic novel της σειράς στην επίσιμη σελλίδα στο nbc.com/heroes.

Ανανεώνετε κανονικά κάθε εβδομάδα χωρίς να σταματάει όπως η σειρά και έχει αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια όσον αφορά το back-story χαρκατήρων και καταστάσεων.

Έτσι για να κρατάμε λίγο μέχρι την μεγάλη επιστροφή....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...