Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πλακα Μασ Κανουν????

Πλακα Μασ Κανουν!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

Σαδιστεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που Το Κοψανε Ρε Το Επεισοδειο Οι Τιποτενιοι????????@?@?>>@?@?!>>>!?!>>

Συμφωνώ απόλυτα :evil: :evil: :evil:

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φοβερές εξελίξεις σ'αυτό το επεισόδιο, χαμός γίνεται.... Και τώρα...

ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 19????

Δημοσ.

Sto epomeno na doyme pws tha glitwsei o petrelis giati standar tha glitwsei ektos pali an ton skotwsei kai glitosoyn etsi apla tin ekrixi toy petrpeli poy exei provlepsei o zwgrafos Twra to 19

epeisodio tha paixtei meta apo dio evdomades h' kanonika tin deftera?

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι θα γλιτώσει τελικά ο Πετρέλης, αφού έχει τις δυνάμεις της μαζορέτας και μπορεί να επουλώνει τις πληγές του.

Αν και σύμφωνα με τον πίνακα του ζωγράφου ο Σαιλαρ καταφέρνει να πάρει το σκάλπ του Πετρέλη... δεν ξέρω ίσως να το κολλήσει πίσω. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και η μαζορέτα σε παλιότερο επεισόδιο

• Members
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο ότι έχει τις δυνάμεις της μαζορέτας, αλλά και ότι ήδη λογικά θα έχει αρχίσει να παίρνει τις δυνάμεις του ίδιου του Σάιλερ, οπότε έτσι κι αλλιώς θα είναι δυνατότερος...

Δημοσ.

εχω την εντύπωση οτι στον πινακα του αιζακ ειναι ο ινδος ο σουρες και οχι ο χτυπα κι αλλο πετρέλης.

τις δυναμεις η τουλάχιστον ενα μέρος του σαιλερ τις έχει πάρει απο την πρώτη συνάντηση.

Δημοσ.

Den Nomizo oti einai o petreli giati an eida kala to ptoma eixe mousaki, kai o monos pou exoume dei me mousaki an den kano lathos einai o aoratos anthropos. Kai fisika den pethenei o Petrelis alla edo einai to simio pou apokta tin ouli pou to elege o hiro apo to mellon

oute perimeno na do kamia tromeri maxi, logika isa isa pou tha tin glitosei giati akoma apo oti mas exei diksei den exei katalabei poso "dinatos" einai.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...