viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Battlestar Galactica? i kaliteri seira indeed akoma me kalaznikof skane ta atoma...
Members gsarig Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Και για όσους το ξέχασαν, το επεισόδιο 18 έχει παιχτεί στον Καναδά και είναι ήδη στον αέρα
fits13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 to eide kaneis to 18 epeisodio?? leei tipota? kai re pedes afoy kata ti gnwmi sas einai mia apo tis kaliteres seires h Battlestar Galactica tote giati einai 22 sto top toy site tv.com????? an itane toso korifaia oso letai den tha eprepe na einai sto top 5 opws einai h prison break kai heroes... Apli erwtisi kanw.
The_Judas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Και για όσους το ξέχασαν, το επεισόδιο 18 έχει παιχτεί στον Καναδά και είναι ήδη στον αέρα Τυχεροί όσοι έχουν θείο στον Καναδά 8-)
mindtrapper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 kai re pedes afoy kata ti gnwmi sas einai mia apo tis kaliteres seires h Battlestar Galactica tote giati einai 22 sto top toy site tv.com????? an itane toso korifaia oso letai den tha eprepe na einai sto top 5 opws einai h prison break kai heroes... Apli erwtisi kanw. Και στα ratings χάλια είναι νομίζω. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι μια από τις αρτιότερες σειρές στην TV. Τουλάχιστον εμένα μου θέτει πολύ περισσότερα ερωτήματα από το Prison Break ή το Heroes. (Kαι μιας και μιλάμε για BSG, στο τελευταίο επεισόδιο, ... όχι ρε που**η μου, όχι... Γιατί; Όποιος το βλέπει, θα καταλάβει)
tonypapadovic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 off topic fits, δεν έχω τσεκάρει αυτό που λες. Αλλά από πολλά περιοδικά (γνωστά και μη) είχε βγει το 2004, 2005 καλύτερα σειρά στην τηλεόραση. Και πράγματι δεν πάει καλά φέτος ούτε στα ratings. Αλλά το Galactica πως να αρέσει στους αμερικανούς όταν μιλά για ρατσισμό, φασισμό, δείχνοντας με το δάχτυλο ώρες ώρες την κυβέρνησή τους; Πως να αρέσει σε κάποιον (γενικά μιλώντας) που του αρεσει το pure fan όταν έχει να κάνει με θρησκευτικά και κοινωνικοπολιτικά θέματα επεκτείνωντάς τα θαυμάσια; /off topic Πείτε κανείς ρε παδιιά εντυπώσεις από το 18; Αντάξια συνέχεια των προηγούμενων; Μάλλον θα περιμένω subs εγώ ώστε να το απολαύσω αύριο...
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ήταν αναμενομενο αυτο που έγινε. *pauses* Δηλαδη έλεος πια *pauses some more* με αυτά τα καταπληκτικά επεισόδια!!! Για ακόμα μια φορά η σειρά δεν απογοητεύει -πριν την σχεδόν δίμηνη διακοπή που θα ακολουθήσει. Αντίθετα βέβαια με το προηγούμενο έχουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα (αυτά που μετράνε τουλάχιστο). Και κάποιες εκπλήξεις Σίγουρα αξίζει να το δείτε εκτός και αν δε θέλετε να πάθετε σύνδρομο στέρησης μετά. χε χε
fits13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Re pedes to epomeno epeisodio einai kanonika gia tin deftera 12-3-2007. Kai ap' oti vlepw sto site tv.com exei mexri to 19 epeisodio. Meta to 19 epeisodio den exei 20 k.t.l. teleiwnei diladi o prwtos kiklos sto 19 epeisodio???????? An oxi pote tha exoyme to 20? Re pedes eidate poy teleiwnei to 19 epeisodio???????? Ekei poy einai na anoixei ton petreli poy den to vlepw na to kanei giati aftomata tha apoktisei kai oles tis dinameis poy exei parei o syler. Pantws aftos o syler poli den m' akoympate to paizei. Ante na doyme tha palepsoyn aytoi oi dyo poy moiazoyn o enas prepei na skotwnei toys alloys hrwes o allos apla na einai konta toys. Egw pantws protimw ton petreli poy den xreiazetai na skotwsei gia na parei tis dinameis toys. Apla diamorfwnei analoga to dna toy gia na parei ti dinami poy thelei.
tolis_01 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ^^^Περίπου ένας μήνας διακοπή μετά το 19. Θα βγουν συνολικά 23 επεισόδεια (νομίζω).
tonypapadovic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Όχι ρε fits, ταχουμε ξαναπει, η σεζόν τελειώνει στα 23 επισόδεια.
sheik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 To ειδα κι εγω.Κινηθηκε στα πολυ καλα εως εξαιρετικα επιπεδα των προηγουμενων επεισοδιων.Το 3ο καλυτερο για μενα της σαιζον.Μεχρι τη μεση ηταν ηρεμα και μετρια τα πραγματα αλλα οσο πηγαινε προς το τελος αγριευαν με αποκορυφωμα την τελευταια σκηνη. Αντε,καλο Απριλη τωρα
Str Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Πλακα Μασ Κανουν???? Πλακα Μασ Κανουν!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????? Σαδιστεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που Το Κοψανε Ρε Το Επεισοδειο Οι Τιποτενιοι????????@?@?>>@?@?!>>>!?!>>
vlachaquito Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 oxi re paidia mhn mou to kanete ayto den ginete xoris heroes...tora gyrisa spiti kai to katevazo... dld me anagazoun na vlepo lost??? ELEOSSSSSSSS :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.