Konnosgeros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Tην Κλαιρ θέλουν να την μελετήσουν όπως όλους τους υπόλοιπους. Ο αόρατος ήξερε 'οτι ο Μπένετ τον πήγαινε να τον σκοτώσει.Πιστεύω ότι ήταν προετοιμασμένος για τους πυροβολισμούς.Αλεξίσφαιρο η κάτι.... Εμένα δεν μου φάνηκε για την wireless η τύπισσα πάντως. 'Οσον αφορά αυτό που είπε ο Αϊτινός γαι κάποιον μέσα στη ζώη τησ Κλαιρ απ΄΄ο τον οποίο παίρνει οδηγίες μόλις είχα μία αναλαμπή.Ο Λίντερμαν στο τραίλερ φαίνεται γέρος έτσι;Μην μας βγεί κανάς παππούς της Κλαίρ;;; Υ.Γ. Eric Roberts RULEZ!!!!!!!
kostas_crete Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξέρω αν το είδατε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=awgvpVvrVjU&mode=related&search= Edit: Ο Linderman στο trailer έστω και το λίγο που φαίνεται μου μοιάζει λίγο στον αρχιτέκτονα από το matrix. Wild Guessssssss! Μόλις διάβασα στο tv.com ότι το επόμενο επεισόδιο είναι το τελευταίο πριν από το ανοιξιάτικο διάλειμα 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!!#@#!#@!#@$!$#%$(*&*($^@(*^ Ισχύει???
kostas_crete Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ξέρει κανείς japanese να μας μεταφράσει τι σκέφτεται ο HRG όταν πάει να τον πρωτο"ακούσει" ο Parkman???
greekboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξέρω αν το είδατε αυτό:http://www.youtube.com/watch?v=awgvpVvrVjU&mode=related&search= Edit: Ο Linderman στο trailer έστω και το λίγο που φαίνεται μου μοιάζει λίγο στον αρχιτέκτονα από το matrix. Wild Guessssssss! Μόλις διάβασα στο tv.com ότι το επόμενο επεισόδιο είναι το τελευταίο πριν από το ανοιξιάτικο διάλειμα 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!!#@#!#@!#@$!$#%$(*&*($^@(*^ Ισχύει??? dn ime sigouros alla nomizo nai:evil: :evil:
greekboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 pedia dite ena kenourgio trailer http://www.youtube.com/watch?v=Kds_xVlTir0 and guess WHAT!!!!! PETER PETRELI VS SYLAR!!!!!!OMG!!!!!! pedia nomizo to epomeno episodeio tha ta spasei ola!!!!!!!!
vlachaquito Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Σίγουρα το καλύτερο επεισόδιο της σειράς, και για εμένα από τα καλύτερα που έχω δει σε τηλεοπτική σειρά!Κινηματογραφική πλοκή, αυτά τα 45' τα απολαμβάνεις περισσότερο και από ολόκληρη season του 24! Tha symfoniso apolyta, milame gia 1 apisteyto epeisodio pou se kollaei sthn karekla (sthn prokeimenh priptosh sto krevvati ) Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως το μεγάλο αφεντικό είναι ο πατέρας του Χίρο? Αυτός δεν διέταξε τον Μπένετ να υιοθετήσει με το ζόρι την Κλαιρ? Kata thn gnomh mou to megalo afentiko einai o lindermann, den einai tyxaio oti OLOI oi heroes exoun kapoia sxesh mazi tou.. Mages pos tha kanoume xoris heroes gia 5 evdomades??? ELEOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
bati9 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 ****************MEGA SPOILER************************ Παιδια ιδου πως ο δαιμονιος σαυλερ προσπαθει να αντιμετωπισει τις παρενεργειες της καινουργιας του δυναμης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!!!
Mars_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Πως σας φαινεται ο τιτλος του 18; Μηπως εχει να κανει με την επιστροφη της Simon και πιθανοτατα με την δυναμη της;Πως στο καλο ζει ολο και καποια ικανοτητα θα εχει. Να παρει!!! Τα τελευταια 2 επεισοδια μας εβαλαν στην μπριζα, να προσμενουμε με απιστευτη αγωνια την συνεχεια ,to be continued λοιπον.:twisted:
FocusX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Mages pos tha kanoume xoris heroes gia 5 evdomades??? ELEOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Είναι σίγουρο τελικά ε;
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Πότε το είπε αυτό ο Haitian; Ekei pou vriskontai sto ergostasio kai leei o HRG "Giati parakouses tis entoles mou? " "Pernw entoles apo kapoio pou se paragwnizei" "apo tin etairia?" "Oxi, apo tin zwi tis Clair" Επίσης, ποιο το νόημα του να μην σκοτωθεί ο HRG, απλά να του σβηστεί η μνήμη?Δεν παραμένει η πιθανότητα να θυμηθεί με κάποιον τρόπο και άρα να αποτελεί κίνδυνο διαρροής για την Εταιρεία? Δεν νομιζω οτι εγινε γιαυτο, μαλλον εγινε για να μην ξερει ουτε ο ιδιος που ειναι πλεον η Κλαιρ.Και για να εχει και αλλοθι στα ματια της εταιριας "Την εκλεψε ο Haitian"
kostas_crete Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δεν νομιζω οτι εγινε γιαυτο, μαλλον εγινε για να μην ξερει ουτε ο ιδιος που ειναι πλεον η Κλαιρ.Και για να εχει και αλλοθι στα ματια της εταιριας "Την εκλεψε ο Haitian" Tο θέμα με αυτήν την θεωρία όμως είναι ότι ο HRG από το format και μετά θα δρά ξανά για τα συμφέροντα της εταιρείας με την θέληση του. Άσε που είπε στον μαυρούκο να σβήσει "οτιδήποτε μπορεί να τους οδηγήσει σε αυτήν" και όχι ότι αφορά αυτήν. Υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά σε αυτά τα 2.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα...Του ειπε σβησε οτι μπορει να οδηγησει την Εταιρεια, αν τον ανακρινουν στην Κλαιρ. Ο τυπας μια ζωη για τα συμφεροντα της Εταιριας δρουσε ΕΚΤΟΣ απο το θεμα της κορης του. Δεν θα αλλαξει κατι και ουτε σκοπευει, απλα ηθελε ο μαυρος να του σβησει οτι πληροφορια ειχε για το που θα παει η κορη του. Θα συνεχισει να ξερει οτι εχει δυναμεις, θα συνεχισει να δουλευει για την Εταιρεια (και γιατι οχι? Δεν πιστευω πως ΑΚΟΜΑ ειναι εναντιον της Εταιριας, τωρα που ηρθε η σειρα του να τα λουστει ισως αλλαξει, αλλα μεχρι τωρα πιστευε στον σκοπο της) και βασικα εφοσον σκηνθετησαν ολοκληρο ατυχημα ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θελει ΑΝΟΙΧΤΑ να παραδεχτει στην Εταιρεια οτι εσωσε την Κλαιρ οποτε προφανως και θελει να ειναι οπως ηταν ΕΚΤΟΣ απο οτι ηξερε για το που θα παει η κορη του
GREGKERKYRA Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα...Του ειπε σβησε οτι μπορει να οδηγησει την Εταιρεια, αν τον ανακρινουν στην Κλαιρ. Ο τυπας μια ζωη για τα συμφεροντα της Εταιριας δρουσε ΕΚΤΟΣ απο το θεμα της κορης του. Δεν θα αλλαξει κατι και ουτε σκοπευει, απλα ηθελε ο μαυρος να του σβησει οτι πληροφορια ειχε για το που θα παει η κορη του. Θα συνεχισει να ξερει οτι εχει δυναμεις, θα συνεχισει να δουλευει για την Εταιρεια (και γιατι οχι? Δεν πιστευω πως ΑΚΟΜΑ ειναι εναντιον της Εταιριας, τωρα που ηρθε η σειρα του να τα λουστει ισως αλλαξει, αλλα μεχρι τωρα πιστευε στον σκοπο της) και βασικα εφοσον σκηνθετησαν ολοκληρο ατυχημα ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θελει ΑΝΟΙΧΤΑ να παραδεχτει στην Εταιρεια οτι εσωσε την Κλαιρ οποτε προφανως και θελει να ειναι οπως ηταν ΕΚΤΟΣ απο οτι ηξερε για το που θα παει η κορη του emeis den katalabainoume ti les me ta aspra grammata....
tonypapadovic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Spoilers λέει με τα άσπρα γράμματα... BTW, συμφωνώ Kaizer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.