Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

wraio to trito, an kai se 2-3 shmeia mou fanhke oti eferne pros saxlo teen movie. Eutyxws kamia sxesh telika!! lol

Auto me th mazoretta δείχνει μάλλον ότι μπορεί να εξουδετερωθεί αν συμβεί κάτι με το κεφάλι της/το μυαλό της...

Το σηματάκι που είναι παντού (στον κώδικα, στον χάρτη, στο βιβλίο του κοριτσιού, στις ζωγραφιές κλπ κλπ) γιατί δεν αναρωτιέται κανείς τι σημαίνει (ή μου ξέφυγε κάτι τέτοιο; )

Οι ιάπωνες αρχιζουν να με εκνευρίζουν λίγο, που χαίρονται συνέχεια και ακολουθουν το κομικ (που επιτέλους τελείωσε)... Ο άσχετος ο φίλος του ιάπωνα γιατί κουβαλήθηκε άραγε; Δε φαίνεται να έχει καμια δυναμη. Είναι ο μόνος που ξέρει αγγλικά βεβαια, αλλά αφήνει τον άλλο να μιλάει στο κινητό με το ζωγράφο και να κάνει την όλη συναλλαγή για να νοικιάσουν το Nissan !!!!

Ο Sylar φάνηκε όντως multi-powered. Ίσως να ανακάλυψε τρόπους να παίρνει δυνάμεις απο άλλους όταν τους σκοτώνει. (ή ίσως αυτή είναι η δύναμη του - κάτι σαν Rogue στο πιο μόνιμο). Αναρωτιέμαι αν θα αρχισουν να κυκλοφορούν με κράνη όλοι τους σαν Magnetos για να μη παίζει με το κεφάλι τους...

Η κοπελιά με τον Ινδό όντως κάποιο ύποπτο ρόλο πρέπει να έχει. Το ίδο και ο μαύρος στο μπαρ, αν και δε θέλω να συνδέεται με την ξανθιά και το παιδί γιατί όλο αυτό το "τι μικρός που είναι ο κόσμος ακόμα δεν άρχισε η σειρά" δεν μου αρέσει σαν concept.

Edit 1: Από wikipedia:

Μετά απο κάθε επεισόδιο, το NBC ανεβάζει online ένα σχετικό graphic novel

http://www.nbc.com/Heroes/novels/ (το site για τους heroes ειναι sponsored by Nissan... χμμμμ)

Επίσης SPOILER για τις δυνάμεις κάποιων:

Ο μικρός ο Petrelis δεν έχει τη δύναμη να πετάει, αλλά να μιμείται τις δυνάμεις άλλων. (αυτό με τα visions που είχε για το μέλλον -τα οποία μάλλον τα είχε πριν πεθάνει ο πατέρας του- πως εξηγείται; )

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το σηματάκι όντως μοιάζει με (ανοιχτή) έλικα DNA. Καλά, φοβερό το τρίτο επεισόδιο και η τελευταία σκήνη όλα τα λεφτά!

Πιστεύω ότι ο Sylar παίρνει τους εγκεφάλους των μεταλλαγμένων και αποκτά τις δυνάμεις τους, γι'αυτό έχει τόσες πολλές συνδυασμένες. Ο μαύρος στο μπαρ ίσως να είναι ο Sylar που εντόπισε τον αστυνομικό και θέλει να του "φάει" τον εγκέφαλο, αλλά ίσως είναι λίγο πρόωρο, τι να πω. Θα δείξει. Καλογυρισμένα πάντως όλα τα επεισόδια. Σε αναμονή για το επόμενο...

Δημοσ.

Ρε παιδια αγγλικους υποτιτλους που μπορω να βρω?

Μη μου πειτε forom.com γιατι πηγα να κανω registration κ δεν επαιρνε το mail μου.

Δημοσ.

Κορυφαίο επεισόδιο και το 3ο, ειδικά η τελευταία σκηνή απίστευτη...

Ο Sylar φαίνεται να έχει μπόλικες δυνάμεις, απο το λίγο που τον είδαμε φάνηκε να έχει γκρίζα γένια, οπότε δεν νομίζω να ειναι κάποιος που έχουμε δεί ήδη στη σειρά... Εκτός φυσικα κι αν αυτός που είδαμε ΔΕΝ ηταν ο Sylar, αλλα κάποιος άλλος...

Δημοσ.

Την ειδα και γω τη σειρα!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!

Σε καθε επεισοδιο βελτιωνεται...το πρωτο ηταν μετριο,το 2ο πολυ καλο και το 3ο φοβερο!

Αντε να δουμε τη συνεχεια!Θα γινει σιγουρα η 3η σειρα που θα βλεπω τακτικα.Ετσι και η αναμονη για το Lost δεν θα ειναι επωδυνη.

Εχω πολλες αποριες απο τα 3 πρωτα επεισοδια,αλλα δε βαριεσαι,εδω αντεχω το Lost,στο Heroes θα κωλωσω? :)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ!

Ναι το forom λεει κατι οτι ειναι un-authorised τα yahoo,msn κτλ mail....Ελεος!

Ειναι απο τις πιο ελπιδοφορες νεες σειρες παντως...

Δημοσ.

to forom ουτε εμενα μου επαιρνε τα mail moy se yahoo kai hotmail πηρε ομως ενος φιλου μου που εχει mail στην otenet. και για αγγλικους υποτιτλους για σειρες σιγουρα ειναι το καλυτερο απ'την αποψη οτι τους εχει πολυ πριν απ'το http://www.Titulkykserialum.net που ειναι το αλλο site που εχω για subs.

to 1x3 μου φανηκε πολυ καλο. αν και δεν προχωρησε τη δραση τοσο γρηγορα οσο τα προηγουμενα, ανεπτυξε περισσοτερο τις διαπροσωπικες σχεσεις των ηρωων. ηταν σαν απαραιτητο επεισοδειο για να συνεχισει τη δραση στο επομενο. καπως ετσι μου φανηκε χωρις να με κουρασει παντως.

η κοπελα που ειναι μαζι με το γιο ινδο κι εμενα μου φαινεται υποπτη(τη μια βρισκει δη8εν τυχαια το τσιπακι μεσα στη "γυαλα", την αλλη το σημειωματαριο μεσα στο laptop),σαν να γνωριζει περισσοτερα απ'οσα λεει και να προσπα8ει να τον οδηγησει καπου,ισως και με κακο σκοπο(συνεργαζεται με τον Sylar?). ο Sylar σιγουρα εχει ολες τις δυναμεις των αλλων ηρωων αλλα δε νομιζω οτι τουs σκοτωνει για να τις κλεψει αφου ειχε πει οτι ο πατερας ινδος τον βοηθησε να τις απελευθερωσει (εξαλλου αν τους σκοτωνε για να τις κλεψει οι 3 8α επρεπε ηδη να ηταν νεκροι!)μαλλον 8ελει να τους σκοτωσει αλλα για αλλο λογο(για να καταφερει ανεμποδιστος να καταστρεψει τον κοσμο?)Επισης το κοριτσακι φαινεται απ'αυτο που ειπε σαν να γνωριζει πολλα και ξερει γιατι την κυνηγαει ο Sylar. ο μαυρος στο bar νομιζω πως 8α σχετιζεται με την ξανθια και το παιδι αν και οντως αυτο το "τι μικρος που ειναι ο κοσμος"-αν και βοη8αει προφανως τους σεναριογραφους- ειναι λιγο εκνευριστικο..

για τις δυναμεις της ξαν8ιας δε μα8αμε ακομη,μας κραταει σε αναμονη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...