Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως πάρα πολύ καλό επεισόδιο καθώς μας αποκαλύπτει και πολλά πράγματα για το παρελθόν.Ο νέος "κακός" πολύ κορυφαία επιλογή.

Ακόμα Δεν νομίζω να μας τέλειωσε τόσο εύκολα ο πατέρας τς Κλαιρ.

Ο πατέρας του Χιρο από οτι βλέπουμε ήταν μέσα στα κόλπα.Κάτι έγινε και μάλλον έκοψε.Ίσως να ξέρει για τις δυνάμεις του Χιρο.

Για ποιόν να δουλεύουν ο Κλόντ_αόρατος και ο Αϊτινός άραγε?Υποθέτωντας ότι έχουν κάποια σχέση.

Αρχίζει και ανεβάζει δυνατά ρυθμούς για το τέλος της σεζόν και μου αρέσει.

Δημοσ.

Οκ μόλις είδα το τραιλερ.

Λοιπόν Τι συμβαίνει και είναι ζωντανή η γκόμενα του Ισσαακ;

Εκτός αν δεν είναι ακρριβώς αυτή καθότι θα δούμε και νέο χαρακτήρα-Heroe στο επόμενο.

Ακόμα θα δούμε και τι παίζει με τον Λιντερμαν και σε ποιά πλευρά στέκει.

Δημοσ.

Ο Αϊτινός και ο αόρατος είναι πλέον και οι δύο πρώην συνεργάτες του Bennet!

Ο πατέρας του Hiro πρέπει να είναι ίδια φάση με τον Bennet...

Και λογικά ο Bennet θα παραμείνει στην θέση του! Για αυτό έγινε άλλωστε και το τελευταίο σκηνικο!

Δημοσ.
Όντως πάρα πολύ καλό επεισόδιο καθώς μας αποκαλύπτει και πολλά πράγματα για το παρελθόν.Ο νέος "κακός" πολύ κορυφαία επιλογή.

Ακόμα Δεν νομίζω να μας τέλειωσε τόσο εύκολα ο πατέρας τς Κλαιρ.

Ο πατέρας του Χιρο από οτι βλέπουμε ήταν μέσα στα κόλπα.Κάτι έγινε και μάλλον έκοψε.Ίσως να ξέρει για τις δυνάμεις του Χιρο.

Για ποιόν να δουλεύουν ο Κλόντ_αόρατος και ο Αϊτινός άραγε?Υποθέτωντας ότι έχουν κάποια σχέση.

Αρχίζει και ανεβάζει δυνατά ρυθμούς για το τέλος της σεζόν και μου αρέσει.

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως το μεγάλο αφεντικό είναι ο πατέρας του Χίρο? Αυτός δεν διέταξε τον Μπένετ να υιοθετήσει με το ζόρι την Κλαιρ?

Δημοσ.

popo pedia se mia stigmi fovithika oti o agapimenos mou TEd isos ekragei alla eutixos auto den egine!!!ouff...

kala ine perito na po oti to episodeio itan TELEIO!!!!

omorfoula i Clair bgainontas apo to spiti e?

ante kai to epomeno!!!!

episis an deite to trailer tou epomenou episodeiou http://www.youtube.com/watch?v=ZMNnkp_lElQ&NR tha deite oti o Linderman dn ine o pateras tou Hiro alla enas aspromalis!!...

ante sothike kai i simone....tora pos egine auto....

Δημοσ.

Πολυ καλο επεισοδιο.Ειδικα η σκηνη με τον ανατιναζομενο Τεντ.Παντως το προηγουμενο μου αρεσε περισσοτερο.Γουστα...

Ερωτησεις:

1)Ο αορατος πως επεζησε?

2)Γιατι η εταιρια ψαχνει "ηρωες",και αλλους τους σκοτωνει ενω με αλλους συνεργαζεται?

Επισης λιγο ακυρος ο τροπος που ο Μπενετ ειπε στη Κλαιρ οτι δεν ειναι οι βιολογικοι της γονεις.

Κατα τα αλλα,super το επεισοδιο.Και εις ανωτερα....

Δημοσ.

Μολις το ειδα. Δεν ξερω αν φταιει το οτι δεν περασε μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα θεωρω συγκρινοντας και τις 3 σειρες που βλεπω (3η σεζον Lost, 2η Prison Break, 1η Heroes) ηταν το καλυτερο επεισοδιο μακραν αυτο για φετος.

Απιστευτες εξελιξεις, αγωνια, great stuff... Εμεινα αφωνος!!

Δημοσ.

12)Γιατι η εταιρια ψαχνει "ηρωες",και αλλους τους σκοτωνει ενω με αλλους συνεργαζεται?

Εχω την εντυπωση πως δουλευουν καπως "απλοικα" σε φαση οποιος ειναι "επικινδυνος" απο φυσικης πλευρας τον τρωνε, οποιος ειναι χρησιμος τον κρατανε. Δηλαδη δεν πιστευω πως ειναι καποια οργανωση που θελει να κατακτησει τον κοσμο ξερω γω αρα δεν βλεπουν τον Τεντ σαν καποιο "καλο" οπλο αλλα σαν καποιον επικινδυνο για την ανθρωποτητα. Ακομα και ο ΘΕΟΣ ο Ερικ Ρομπερτς δειχνει οτι ολοι αυτοι εκει μεσα καταβαση πιστευουν οτι κανουν το "καλο" απλα φτανουν στα ακρα γιατι δεν γινεται αλλιως. Επομενως ο Παρκμαν τους ειναι χρησιμος χωρις να ειναι ΑΜΕΣΑ επικινδυνος, ο Τεντ ειναι γαμησε τα, οπως και Σαιλερ πλεον και πιθανως οπως ο Πετρελης ή ακομα και η Κλαιρ. Γιαυτο υποθετω ο Αιζακ δεν ηταν "επικινδυνος" ώστε να τον φανε

Για την Σιμον αμφιβαλω οτι ειναι "Κλαιρ",μεχρι τωρα κανεις δεν εχει ότι και ο αλλος. ΊΣΩΣ να μπορει να φτιαξει αντιγραφο αν πεθανει το πρωτοτυπο, ισως να εχει τον απεθαντο χωρις να αναγεννατε(πχ το τραυμα μενει), δεν ξερω, απλα δεν νομιζω να ειναι Κλαιρ.Και βλεπουμε αιματα και την ατακα "Θα μου ξαναριξεις"?Αρα δεν νομιζω να ειναι θεμα Χιρο

Δημοσ.

Ερωτησεις:

1)Ο αορατος πως επεζησε?

2)Γιατι η εταιρια ψαχνει "ηρωες",και αλλους τους σκοτωνει ενω με αλλους συνεργαζεται?

1) Είτε επίτηδες, είτε καταλάθος, ο Bennet δεν τον πέτυχε σε ζωτικό σημείο, μετά έγινε αόρατος και την έκανε!

2) Λογικά κάποιους τους χρειάζονται για να μπορέσουν να τα βάλουν με τους υπόλοιπους! Διαφορετικά δεν θα είχαν καμία ελπιδα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...