Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για οσους δεν εχουν δει ακομα το επεισοδιο μια οδηγια:

Πριν πατησε play βγαλτε τον εξω για να τον παιζεται ανετα επι 45 λεπτα.

Το καλυτερο επεισοδιο heroes ever!

Τα ρεστα μου στους δημιουργους για αυτο το επεισοδιο πραγματικα.

45 λεπτα η αδρεναλινη στα υψη...

hahaha den to exo dei alla tetoio sxolio eixa kairo na do hahaha

Δημοσ.

Ontws tromero epeisodio. Pistevw to heroes vrike pali to dromo poy eixe xasei sta epeisodia 12 kai 13. Ante paides kali sinexeia sti seira. Enas panikos ginetai etsi.... Ante na doyme ti meli geneste sta epomena 2 epeisodia poy minane gia fetos. me tin ekrixi pantws den exei pei tipota neotero gia to an tha ginei h' an tha tin apofigoyn.... vleponta...

Δημοσ.

μόνο σε μένα δε φάνηκε τόόόόόσο καλό το ep? μια χαρά ήταν αλλά όχι και το καλύτερο της σεζόν. πάντως όντως έγινε χαμός από εξελίξεις:)

Δημοσ.

Σίγουρα το καλύτερο επεισόδιο της σειράς, και για εμένα από τα καλύτερα που έχω δει σε τηλεοπτική σειρά!

Κινηματογραφική πλοκή, αυτά τα 45' τα απολαμβάνεις περισσότερο και από ολόκληρη season του 24!

Δημοσ.

Μόλις το είδα και προσπαθώ να συνέλθω...

Δε θυμάμαι κάτι παρόμοιο σε τηλεοπτική σειρά (τουλάχιστον). Μεγαλείο.

Το μόνο κακό με αυτό το επεισόδιο είναι ότι δε μπορώ να φανταστώ να βγαίνει καλύτερο! Υποκλίνομαι...

Δημοσ.

Kala re pedes i gomena toy petreli einai zwntani sto epomeno epeisodio???? ti ginetai einai san tin mazoreta ki ayti??? Giatrevete moni tis diladi??? Ante na doyme ti tha doyme.... Pantws exoyn xekinisei kai einai APAIXTA ta nea epeisodida toy heroes..... ante kai eidomen gia tetoioy eidoys sinexeia....

• Members
Δημοσ.

Μπορεί ο άλλος να γύρισε πίσω τον χρόνο και να το απέτρεψε...

(offtopic: μιας και μιλάμε για καλά επεισόδια, ένα από τα καλύτερα που έχω δει ήταν αυτό με το lockdown στην πρώτη χρονιά του prison break).

Δημοσ.
Για οσους δεν εχουν δει ακομα το επεισοδιο μια οδηγια:

Πριν πατησε play βγαλτε τον εξω για να τον παιζεται ανετα επι 45 λεπτα.

Το καλυτερο επεισοδιο heroes ever!

Τα ρεστα μου στους δημιουργους για αυτο το επεισοδιο πραγματικα.

45 λεπτα η αδρεναλινη στα υψη...

Αυτό θα γίνει σε επεισόδιο που θα γίνει μάχη μεταξύ Σάιλερ-Πετρέλλη

ρε παιδιά, αρκετα καλό δε λέω αλλά το προηγούμενο μου άρεσε περισσότερο. Άμα δεν έχει τον Πετρέλη να κάνει τα δικά του δε λέει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...