Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Praetorian! Καμία σχέση με το προηγούμενο... Έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι η Niki χαλάει την σειρά!

Ή μήπως όχι; 8)

Συμφωνώ... είναι ο πιο ξενέρωτος και ξεκάρφωτος χαρακτήρας. Πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να την «τελειώσουν» μαζί με όλη την οικογένεια της!

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχουν αρχιζει να σκοτωνουν τον Χιρο, παρεπιπτοντως ΤΙ ΕΚΑΝΕ "σε εκεινη" την φαση ο Χιρο?'Η ΜΗΠΩΣ δεν ηταν ο Χιρο αλλά ο Αντο ή καποιος άλλος?

Νομίζω ότι ο Hiro μπορεί να κάνει και αυτό που έκανε ο Peter! Και οι δύο σταμάτησαν τις σφαίρες/ενέσεις λίγο πριν τους πετύχουν! Απλά δεν το "ξέρει" ακόμη!

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίζει αυτό γιατί στην περίπτωση του Hiro η σφαίρα δεν φαίνεται να γυρίζει απλά πίσω στον χρόνο, αλλά ξαναμπαίνει μέσα στο όπλο και για αυτό η γκόμενα πέφτει πίσω! Και ο Peter δεν γυρίζει καν πίσω τα βελάκια, αλλά τα σταματάει και αυτά πέφτουν στο πάτωμα!

Δημοσ.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίζει αυτό γιατί στην περίπτωση του Hiro η σφαίρα δεν φαίνεται να γυρίζει απλά πίσω στον χρόνο, αλλά ξαναμπαίνει μέσα στο όπλο και για αυτό η γκόμενα πέφτει πίσω! Και ο Peter δεν γυρίζει καν πίσω τα βελάκια, αλλά τα σταματάει και αυτά πέφτουν στο πάτωμα!

Τηλεκίνηση, άρα sylar νομίζω, στην περίπτωση του πετρέλη jr

Δημοσ.
Τηλεκίνηση, άρα sylar νομίζω, στην περίπτωση του πετρέληjr

Σωστόόόόός! Άλλωστε τον Sylar τον έχει ήδη συναντήσει! Λες να έχει πάρει δυνάμεις και από αυτόν; Από την άλλη το ίδιο πράγμα το έκανε και ο Hiro... :rolleyes:

εγω νομιζω πως ζηλεψανε τον Neo :P

Indeed, η φάση θύμισε πολύ Matrix!

• Moderators
Δημοσ.

Δική μου γνώμη σχετικά με τη φάση με το Hiro είναι ότι ήταν κάτι που το έκανε το Hiro (μπορεί και ο Ando -αλλά απλά δε θέλω τον Ando να μπει ξανα δυναμικά στην ιστορία) και που έχει σχέση με το χειρισμό του χρόνου. Φάνηκε σαν time reversing αλλά κάπως "τοπικό", κάπως περίεργο (η έκρηξη επιστρέφει μαζί με τη σφαίρα πίσω στο όπλο - πως λέμε IMPLOSION *hint* *hint*). Anyway, εφόσον ούτε ο Hiro κατάλαβε τι έκανε, μάλλον παρακάτω θα το ξαναδούμε και θα εξηγηθεί καλύτερα

by the way, σε κάποια φάση πετάχτηκε και μια μπηχτή νομίζω για το LOST. Τουλάχιστο εγώ έτσι την ερμήνευσα. Εκεί που λέει o Nathan στη Simone ότι θα τους μαζέψουν και θα τους κάνουν πειράματα σε ένα νησι στη μέση του ωκεανού.

Και η σκηνή στο νεκτοταφείο (η πρώτη) με τον Ted. Θύμισε πολύ Carnivale .. λολ αν και καμία σχέση βέβαια....

edit: Καμιά εξήγηση για το πως ο πίνακας με το δεινόσαυρο είναι ακόμα στον Isaac? To διάβαζα σε ένα ξένο forum και όντως έχουν δίκιο. Ο Hiro τον έχει αυτόν τον πίνακα και τον πάει στον linderman. Ο Isaac τον ξαναζωγράφισε;

Δημοσ.

Η απλα μιλαμε για διαφορετικα timeframes

Ο Χιρο παρεπιπτοντως παιζει με τον χωροχρονο, μπορει εδω να επαιξε μονο με τον χωρο,οχι τον χρονο και ετσι να εγινε η φαση.Παντως επιμενω να μην αποκλεισουμε να το εκανε καποιος αλλος

Δημοσ.

Ο Χί ρο κάτι με το χωροχρόνο έκανε.Απλώς επιδή οι 2 ήταν χεσμένοι πάνω τους και με κλειστά μάτια δεν το πήραν χαμπάρι.Ίσως να μη χρειάζεται το σπθί τελικά αλλά τον Άντο.Δεν παίζει θέμα τηλεκίνησης

Κάτι που είχα και εγώ στο μυαλό μου είναι αυτο που ειπώθηκε για μάχα Πετρέλη Τζούνιορ και Σαιλερ.Καθώς είναι αυτοί με τις περρισότερες δυνάμεις.Και ο Πετρέλης έχει και τη δύναμη της Κλαιρ που δε νομίζω να την σκοτώσει τελικά ο Σαιλερ.Ίσως και πάνω στη μάχη να "γίνει" η έκρηξη.

Ενδιαφέρουσα γίνεται η φάση με τον Γυαλάκια τώρα που τον έχουν ο Τεντ και ο Παρκμαν.Μπόρει να μάθουμε αρκετά πράγματα στο επόμενο όσον αφορά για ποιον δουλεύει και ποιός είναι ο σκοπός τους

Δημοσ.

Ο Χιρο παρεπιπτοντως παιζει με τον χωροχρονο, μπορει εδω να επαιξε μονο με τον χωρο,οχι τον χρονο και ετσι να εγινε η φαση.Παντως επιμενω να μην αποκλεισουμε να το εκανε καποιος αλλος

Ναι, i can bend time and space! ;)

Δημοσ.
Ναι, i can bend time and space! ;)

Τον χώρο μπορεί να τον κάνει bend γιατί τηλεμεταφέρθηκε από Japan στη New York και πίσω..... Συμφώνω με την θεωρία που διάβασα ποιο πάνω για τοπική αντιστροφή χρόνου και όχι ολική. Όσον αφορά αυτό που ειπώθηκε ότι χρειάζεται τον Ando και όχι το σπαθί, δεν παίζει να ισχύει. Αν θυμηθείτε το επεισόδιο που ήταν με τον Ando και τους χαρτοπαίχτες και έσκασε η Jessica και τους διχοτόμησε δεν μπορούσε να σταματήσει τον χρόνο, κι ας ήταν μαζί με τον Ando.

Δημοσ.

Απιστευτο επεισοδιο,επιτελους μετα απο 3-4 χλιαρα επεισοδια.

Παμπολλες εξελιξεις,πολλες ανατροπες και γενικα το καλυτερο επεισοδιο της σειρας μεχρι τωρα για μενα.

Ο Χιρο εξακολουθει να μου τη σπαει....κανει τη σειρα πιο παιδικη.

Γενικα οι σκηνες με αυτον,οσο ωριμες και να θελουν να δειξουν δεν τα καταφερνουν λογω της παρουσιας του κατα τη γνωμη μου.Πυροβολισμοι απο δω κι απο κει,κυνηγητο κλπ,αλλα μονο που υπαρχει ο Χιρο μεσα την κανει λιγοτερο ωριμη και σοβαρη.

Δημοσ.

Ο Χιρο είναι cult φιγούρα, το heroes δε θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτόν. Δηλαδή μια σειρά που μιλάει για υπερήρωες, ανθρώπους που πετάνε, ακούνε σκέψεις, αόρατους, άφθαρτους κλπ κλπ δεν είναι παιδική αλλά ο Χίρο την κάνει;

Άσε που τον έχουμε δει πολύ πιο σοβαρό (εκεί που συναντάει τον Πετρέλη στο τρένο, ή στην αποτυχία του να σώσει τη γκαρσόνα). Σαφώς η εξέλιξη του θα είναι "σοβαρή".

Νομίζω ότι ο χαρακτήρας που φρενάρει τη σειρά είναι η Νικι, σ'αυτό υπάρχει μια γενική συμφωνία απ'οτι βλέπω από την πλειοψηφία.

Κατά τα άλλα μετά από κάθε επεισόδιο γράφω ότι η σειρά γίνεται όλο και πιο εθιστική. Ε, τώρα θα πρωτοτυπούσα; Κορυφαίο επεισόδιο πραγματικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...