KaizerSoze Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Kαι γω αυτο καταλαβα.Ο Σαιλαρ εχει την δυναμη της γκαρσονας αρα θυμαται πανευκολα τα παντα
sheik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Παντως με τον Χιρο και τον Αντο,κατι εχει συμβει.Απο το κακο στο χειροτερο πανε απο επεισοδιο σε επεισοδιο.Εκει που στα πρωτα επεισοδια χαιροσουν να τους βλεπεις,τωρα καθε φορα παρακαλαω να τελειωσει η σκηνη....
tonypapadovic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 O Sylar, δεν ξέρω, αλλά κάτι μέσα μου τον πάει τρελά.... Όσο για τους γιαπωνέζους, πράγματι περιμένουμε περισσότερα! Σαν τα πρώτα επισόδεια δηλαδή... Ίσως δεν μας τρελαίνουν πια λόγω της απώλειας ( των δυνάμεων του Hiro. Πάντως, ίσως το τραβάνε έτσι γιατί δεν θέλουνε να βρει γρήγορα το σπαθί.
georgepetrou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι τα έχουν μπλέξει λιγάκι! Σαν να προσπαθούν να φέρουν κοντά όλους τους χαρακτήρες και να μην μπορούν...
Parasight Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Βρήκα εναλλακτικό τίτλο για τη σειρά: "Πώς να καταστρέψετε ολοσχερώς μία σειρά με λαμπρές προοπτικές σε μόλις 15 επεισόδια" Οι Χίρο και Άντο θυμίζουν πια ήρωες των "Παλιών Γιαπωνέζικων Μύθων"(το θυμάστε; ), οι "συμπτώσεις" συνεχίζονται (ο Parkman "τυχαίνει" να είναι ο σωματοφύλακας του στόχου της Jessica), ενώ η εξέλιξη... μηδενική. Ως τώρα κρατιόμουν δίνοντας πίστωση χρόνου, αλλά η σειρά έχει πιάσει πάτο και το μόνο που προκαλεί πια είναι χασμουρητά. Σίγουρα ετοιμάζουν κάτι συνταρακτικό ως το τέλος του κύκλου, αλλά δεν ξέρω αν με νοιάζει καν πια. Απογοήτευση.
Konnosgeros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Έχω μια απορία και δεν έχω πρόχειρα τα προηγούμενα επεισόδια τωρα. Στο επεισόδιο μετά την επίθεση στο σχολείο οταν είναι ο Πετρέλησ τζούνιορ στο νοσοκομείο και τον επισκέπτεται η Κλαιρ, δεν συναντιούνται καθόλου Κλαιρ και ο Πετρέλης πολιτικός?Έχουν συναντηθεί πουθενά αλλού.Ξέρει οτι αυτή είναι η cheerleader που έψαχνε ο αδελφός του; Θυμήστε μου κάποιος.
john1987 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Κι εγω ειχα την απορια. Νομιζω παντως οτι δε συναντηθηκαν,μονο ο "μπαμπας" της Κλαιρ συναντησε τον μικρο Πετρελι...
tonypapadovic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Και γω πιστεύω πως ενώ θα μπορούσαν να έχουν συναντηθεί, να υποπτευθεί κάτι ο μεγάλος Πετρέλλης ή κάτι να γίνει τέλος πάντων, απότι φαίνεται δεν γνωρίζονται καθόλου και δεν ξέρουν ότι πραγματικά του ενώνουν ακόμη περισσότερα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Tοοοοοσο καλύτερο αυτό το επεισόδιο απο τα προηγούμενα. Σχεδόν back on track! PS.όοοοοοοχι ρε γαμώτο και την simone!!! Τι είναι αυτό πια, όλες τις γυναίκες θα τις ξεκάνουν;
greekboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ante to perno tora kai mexri to vradi tha po gnomi(ama exoun bgi oi ipotitloi)
fits13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Makari na vgainane kai poio grigora oi gr subs para twn 2-3 imeres apo to anevasma toy epeisodioy.
cassidy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 stan lee's seal of approval Διακριτικότατη παρουσία
greekboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Makari na vgainane kai poio grigora oi gr subs para twn 2-3 imeres apo to anevasma toy epeisodioy. mpa....tin idia mera pou bgeni to episodeio bgainoun kai ta subs....to apogeuma sinithos
The_Judas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 mpa....tin idia mera pou bgeni to episodeio bgainoun kai ta subs....to apogeuma sinithos Ξέρεις και ακριβή ώρα μήπως? Αν και πιστεύω οτι το Heroes είναι από τις πιο εύκολες σειρές οσον αφορά την αγγλική γλώσσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.