anthony_88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Kαλυτερο απο τα προηγουμενα 2 που δε μου αρεσαν... Θα συνεχισω να το βλεπω τελικα. Οσο για το ποιος ειναι ο πατερας της Claire, λιγο κουλο ηταν αν και μεσα μου το ειχα προβλεψει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Επίσης, δεν ήθελα να φανώ ρατσιστής στο παραπάνω κείμενο. Απλώς δεν ήθελα χρησιμοποιήσω τη λέξη "Μαύρος"(....), και ενώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη λέξη "Αφρικανός",(....) Ίσως γιατί ήθελα να εξοικονομήσω χώρο ή ν' αποφύγω τη σύγχυση με τον πατέρα του Maika, (...). Solution: Αναφέρεται ως Hatian (βλ. Haiti)(κατα σύμβαση μάλλον, στο show κάποιες φορές ως "that Hatian guy", σε forums απο fan, στην καταχώρηση της αγγλικής wikipedia (...) ). O πατέρας του Maika λέγεται D.L. Hawkins
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ, απλώς χθες που'γραφα το post δε μου ερχόταν στο μυαλό τα "Hatian" guy & D.L. dimitris74, Όπως, γράφω στο post μου, ξαναδές λίγο το σημεία στα οποία αναφέρομαι. Μήπως, τελικά ο Cyler, σκοτώνει κόσμο για ψυχολογικούς-πρακτικούς σκοπούς; Να μην υπάρχουν δηλ. οι "heroes" με τις δυνάμεις του;
Konnosgeros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Kαλυτερο απο τα προηγουμενα 2 που δε μου αρεσαν...Θα συνεχισω να το βλεπω τελικα. Οσο για το ποιος ειναι ο πατερας της Claire, λιγο κουλο ηταν αν και μεσα μου το ειχα προβλεψει. Μετά απο 2 όχι τόσο καλά επεισόδια μπήκες σε σκεψεις να το παρατήσεις; Όλες οι σειρές κάνουν κάποια κοιλιά μέσα στην χρονιά,άμα τα αφήναν οι θεάτες τόσο εύκολα. Έγω το πρόβλεψα και απ'έξω ,εδώ στο site, ποιός είναι ο μπαμπάκας (Δεν είμαι ψώνιο) Και όσον αφορά τον Sylar :Eίναι δεδομένο ότι τους σκοτώνει και τους ανοίγει τα κεφάλια γιατι έτσι μελετάει τις δυνάμεις τους και της μαθαίνει.Δεν σκοτώνει για άλλο λόγο,θέλει όλες τις δυνάμεις. O Peter Petrelli τις αφομοιώνει όταν είναι κοντά τους και μπορεί να τις χρησιμοποιείσει και μετά μόνος του όπως είδαμε.Απλώς δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο να το ελέγχει.
anthony_88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ουτως η αλλως για τη συγκεκριμενη σειρα δεν τρελαινομαι... Και επειδη προσωπικα θεωρω οτι εκανε κοιλια οχι απο το 12 αλλα απο το 9-10 και επειδη απο αυτες που βλεπω τωρα για πρωτη φορα ερχεται 5η στις προτιμησεις μου(1.Lost, 2. Prison Break, 3. Twin Peaks, 4. Invasion), ναι σκεφτηκα να την σταματησω! Τοσο κακο ειναι δηλαδη?
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Εμένα αυτή η αποκάλυψη για τον πατέρα με απογοήτευσε. Αγνοώ βέβαια το big plan των δημιουργών, αλλά αυτό το show έχει τόσα πολλά πράγματα στα οποία μπορεί να κινηθεί και διαλέγει να πέσει στην κοινοτοπία των συμπώσεων και του "τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά;"... Εδώ μπορούν να σπείρουν mutants ανα την υδρόγειο, να αρχίσουν να υποδαυλίζουν κάποιο πόλεμο mutant vs humans, ή σε πιο extreme σενάριο να πετάξουν μέσα δεινοσαύρους, future technologies, aliens και το cliffhanger είναι ... αυτό; Μου άρεσε η τροπή που πήρε η ιστορία για τις δυνάμεις του Peter ωστόσο.
greekboy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 kai ego prin ligo to ida....mou arese arketa! tora emena dn mou arese to skiniko me ton Hiro...dn ksero giati poli mamakia omos to theoro na doume an telika girisi i katsi!oso gia tin Kler opos ipe kai i mana tis What a Family!!!iptamenos pateras mitera fotia atroto pedi WOW dld....
KaizerSoze Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Να ρωτησω... Παρατηρησε κανεις 2 στοιχεια??? Οταν ο Σαιλαρ του κολλαει το δίπλωμα στο τζαμι, στο ονομα λεει "Μπενετ"...ΣΚΕΤΟ...μαλιστα..Δηλαδη ο τυπος εχει δημοσιο εγγραφο ΧΩΡΙΣ το ονομα του? Καπακια παει ο Σαιλερ σπιτι και τον λεει "κο.Μπενετ" και λεει η γυναικα του "Περιεργο που τον λετε ετσι...εγω παντα τον ηξερα σαν..." και εκει κοβεται γιατι ο σκυλος γρυλιζε και τον μαλωσε.ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟ σκηνικο,μου θυμιζει Κιλ Μπιλ που σκαγανε κατι ηχητικα στο ονομα της Μπεατριξ Κιντο...
cassidy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Εδώ μπορούν να σπείρουν mutants ανα την υδρόγειο, να αρχίσουν να υποδαυλίζουν κάποιο πόλεμο mutant vs humans, ή σε πιο extreme σενάριο να πετάξουν μέσα δεινοσαύρους, future technologies, aliens και το cliffhanger είναι ... αυτό; Ναι, βγαίνει πιο φτηνά νομίζω από αυτά που θες εσύ "Heroes" new character teaser του NBC
metalmike Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Os tora exei thn provlepsh tou mellontos, regeneration, na petaei, aoratos anthropos kai na diavazei thn skepsh...ola ta kala mazepse thanos petrelis...Μου αρεσει ετσι οπως τα αναφερεις λες και ειναι κανα mmorpg game με τα skills
vlachaquito Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 "Heroes" new character teaser του NBC to eidame kai ayto, A-P-I-S-T-E-Y-T-O :D
mixos77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 wraio episodiaki mporw na pw... alla re paidia de sas fanike paraksenw pou o isaac kalei ton bennet?dhl pou kollaei auto?afou to eskase apo to factory xartiou...exasa mhpws tipota?
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πετύχει το NBC με αυτό το teaser, (αν όντως είναι απο το NBC γιατί έχουμε δει και άλλα καλοστημένα spoofs στο παρελθόν). Ο Issac δεν το έσκασε απο το facility. Τον άφησαν να φύγει. (η Eden μάλλον σε συνεννόηση με τον Bennet). Ωστόσο αν πάτε στο παραπάνω link δείτε και και δείχνει την νέα χαρακτήρα (wireless power) που θα εμφανιστεί στην κανονική σειρά κάπου μέσα στο Φεβρουάριο
vlachaquito Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πετύχει το NBC με αυτό το teaser, (αν όντως είναι απο το NBC γιατί έχουμε δει και άλλα καλοστημένα spoofs στο παρελθόν). Ο Issac δεν το έσκασε απο το facility. Τον άφησαν να φύγει. (η Eden μάλλον σε συνεννόηση με τον Bennet). Ωστόσο αν πάτε στο παραπάνω link δείτε και και δείχνει την νέα χαρακτήρα (wireless power) που θα εμφανιστεί στην κανονική σειρά κάπου μέσα στο Φεβρουάριο e nai loipon aythn thn superpower thelo nai nai nai xestika gia to mind reading thelo to wireless yeahhhhhhhhhh
Konnosgeros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Aυτό το κλιπάκι υπάρχει εδώ και καιρό στο site του Heroes στο NBC.com.Είναι αkριβώς ξεπατίκωμα από ένα από τα graphic novels του Heroes ,επίσης στο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.