Parasight Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δλδ μόνο εμένα μου φαίνεται το Heroes τρομερά κακογυρισμένο σαν σειρά (σε ερμηνείες αλλά κυρίως σε σεναριακές τρύπες).. Το μόνο που με κρατάει είναι η θεματολογία του (που κι αυτή είναι κλεμμένη από Xmen), το οποίο ελπίζω να αποζημιώσει κάπως (πλήρως αδύνατο). Πχ το ότι ο άντρας της Νίκι πέρασε μέσα από ΟΛΟΥΣ τους τοίχους της φυλακής και δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι μέχρι να φτάσει στο κελί της, δε φάνηκε σε κανέναν άλλο γελοίο; (και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, να μην επεκταθώ) Άσχετο, αλλά BSG rules ο,τι και να λέμε πάντως 8)
greekboy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ataka apo trailer tou epomenou episodeiou: "You meet Clairs mum wait to see her Daddy" Prepei na ta spaei to simerino episodeio otan les tou epomenou ennoeis tou 14??to ides???
vlachaquito Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δλδ μόνο εμένα μου φαίνεται το Heroes τρομερά κακογυρισμένο σαν σειρά (σε ερμηνείες αλλά κυρίως σε σεναριακές τρύπες).. nai mono esy :D
anthony_88 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Oι ερμηνειες ειναι καλες κατα τη γνωμη μου... Οσο για τις σεναριακες τρυπες συμφωνω με Parasight!
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 otan les tou epomenou ennoeis tou 14??to ides??? Mipws tha eprepe na diabazeis kalitera ta post? Ataka apo trailer tou epomenou episodeiou: "You meet Clairs mum wait to see her Daddy" Prepei na ta spaei to simerino episodeio Kai nai to 14 ennow
The_Judas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δλδ μόνο εμένα μου φαίνεται το Heroes τρομερά κακογυρισμένο σαν σειρά (σε ερμηνείες αλλά κυρίως σε σεναριακές τρύπες).. Το μόνο που με κρατάει είναι η θεματολογία του (που κι αυτή είναι κλεμμένη από Xmen), το οποίο ελπίζω να αποζημιώσει κάπως (πλήρως αδύνατο). Πχ το ότι ο άντρας της Νίκι πέρασε μέσα από ΟΛΟΥΣ τους τοίχους της φυλακής και δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι μέχρι να φτάσει στο κελί της, δε φάνηκε σε κανέναν άλλο γελοίο; (και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, να μην επεκταθώ) Άσχετο, αλλά BSG rules ο,τι και να λέμε πάντως 8) Είναι δεδομένο οτι έχει πολλά μη πιστευτά και πειστικά σημεία... Τι να λέμε... εδώ θεωρεί ως υπεράνθρωπους και ως κορυφή της εξελικτικής θεωρίας... μια μαζορέτα, μια χαζή ξανθιά και έναν ρεπουμπλινάκο πολιτικό
sheik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Aθελα μου εμαθα ποιος ειναι ο father της Κλαιρ. OMG! Δεν λεω πριν δω το επεισοδιο απλα δεν μου πολυκολλαει. Θα προτιμουσα αλλον...
Konnosgeros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν περιμένω συγχαρητήρια για την σωστή πρόβλεψη που έκανα. Σε προηγούμενο ποστ για το trailer του 14ου επεισοδίου που δείχνει λίγο στο τέλος τον πατέρα της Κλαιρ είπα ποιός πίστευα ότι ήταν.Με το που το είδα δεν μου ξεκολλούσε απο το μυαλό ότι ήταν αυτος. Και βλέπω το επεισόδιο σήμερα και βγαίνω μάντης(ούτε ο Isaac να ήμουν) Και όπως είχα προβλέψει ο πατέρας είναι ο Νathan Petrelli
sheik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Το ειδα το επεισοδιο! Αρκετα καλο,σιγουρα καλυτερο απο το προηγουμενο με αρκετες εξελιξεις. Το ολο σκηνικο με τον Χιρο καθυστερουσε τη πλοκη και ηταν αδιαφορο αλλα δε πειραζει. Τελικα Ο Νεηθαν ειναι ο μπαμπας της Κλαιρ.Σχετικα με τον Πητερ δεν καταλαβα καλα.Μπορει να εχει οποια δυναμη θελει ακομα κι αν δεν βρισκεται κοντα του καποιος?Δηλαδη στην ουσια εχουμε εναν Sylar No2(που δεν χρειαζεται να σκοτωνει?) Και αν ναι τωρα που εμαθε να ελεγχει δεν θα πρεπει να εχει και οτι δυναμεις εχει ο Sylar?(εφοσον τον εχει συναντησει)
greekboy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 bgikan ipotitloiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.greektvsubs.gr/local_links.php?catid=271&sort=N&page=2&pp=12
vlachaquito Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Σχετικα με τον Πητερ δεν καταλαβα καλα.Μπορει να εχει οποια δυναμη θελει ακομα κι αν δεν βρισκεται κοντα του καποιος?Δηλαδη στην ουσια εχουμε εναν Sylar No2(που δεν χρειαζεται να σκοτωνει?)Και αν ναι τωρα που εμαθε να ελεγχει δεν θα πρεπει να εχει και οτι δυναμεις εχει ο Sylar?(εφοσον τον εχει συναντησει) panta kserame oti o phter mporei na antigrafei tis dynameis ton heroes otan vriskete konta tous. Ayto pou arxizei na kanei einai na ksana "thimatai" tis dinameis pou gia kapoia stigmh eixe apokthsei kai na tis xrhsimopoiei pros ofelos tou. Vasika me ton sylar den einai etsi giati tha mporei na ksanathimithei tis dynameis pou exei hdh antigrapsei, apo ton sylar den antegrapse tpt..Os tora exei thn provlepsh tou mellontos, regeneration, na petaei, aoratos anthropos kai na diavazei thn skepsh...ola ta kala mazepse thanos petrelis... Kalh h ekseliksh me ton patera, me ton hiro psiloksenerosa, perimena oti tha kanei kapoio koulo gia na entyposiasei ton patera.. Arketa kalo epeisodio, sigoura kalytero apo ta teleytaia 2 vareta epeisodia..
dimitris74 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 panta kserame oti o phter mporei na antigrafei tis dynameis ton heroes otan vriskete konta tous.Ayto pou arxizei na kanei einai na ksana "thimatai" tis dinameis pou gia kapoia stigmh eixe apokthsei kai na tis xrhsimopoiei pros ofelos tou. Vasika me ton sylar den einai etsi giati tha mporei na ksanathimithei tis dynameis pou exei hdh antigrapsei, apo ton sylar den antegrapse tpt..Os tora exei thn provlepsh tou mellontos, regeneration, na petaei, aoratos anthropos kai na diavazei thn skepsh...ola ta kala mazepse thanos petrelis... Kalh h ekseliksh me ton patera, me ton hiro psiloksenerosa, perimena oti tha kanei kapoio koulo gia na entyposiasei ton patera.. Arketa kalo epeisodio, sigoura kalytero apo ta teleytaia 2 vareta epeisodia.. min afisoume ap ekso kai to kone me ton foivo, xtipa kialo tha t antekso klp klp
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ας γίνω Emperor και γω, κι ας κάνω μία παρατήρηση που ίσως σας ξέφυγε: Ο Cyler είπε "Hi" στην κ. Bennet όπως ακριβώς και η Eve, η οποία έλεγχε τα μυαλά των άλλων. Αν θυμάμαι καλά, αυτή αυτοκτόνησε για να μην της κλέψει τις δυνάμεις ο Cyler, γιατί έτσι υπέθεταν στην εταιρία χαρτοποιίας πως λειτουργούσε. Επίσης τον χτύπησαν σφαίρες(τον έστειλαν στο ψυγείο) και δεν έπαθε τίποτες. Μήπως είναι και αυτός σαν τον Peter, απλώς με το "βίτσιο" να ανοίγει κεφάλια; Η Θεωρία αυτή έχει μία τρύπα, η οποία,βέβαια, μπορεί να είναι plot-hole: Γιατί δεν έχει αντιγράψει ακόμα την δύναμη του Νέγρου που "κλειδώνει" τις δυνάμεις των άλλων; Πιθανή απάντηση που ανατρέπει τις επιφυλάξεις μου: Ο Cyler δεν μπορεί να αντιγράψει τον Νέγρο, διότι όταν ενεργούν οι δυνάμεις του τελευταίου, ο πρώτος δεν μπορεί να απορροφήσει. Περιμένω σχόλια. Επίσης, δεν ήθελα να φανώ ρατσιστής στο παραπάνω κείμενο. Απλώς δεν ήθελα χρησιμοποιήσω τη λέξη "Μαύρος" a.k.a. γνωστός ποδοσφαιριστής, και ενώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη λέξη "Αφρικανός", δεν το έκανα και γω δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί ήθελα να εξοικονομήσω χώρο ή ν' αποφύγω τη σύγχυση με τον πατέρα του Maika, ο οποίος είναι "African-American please".
dimitris74 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ας γίνω Emperor και γω, κι ας κάνω μία παρατήρηση που ίσως σας ξέφυγε: Ο Cyler είπε "Hi" στην κ. Bennet όπως ακριβώς και η Eve, η οποία έλεγχε τα μυαλά των άλλων. Αν θυμάμαι καλά, αυτή αυτοκτόνησε για να μην της κλέψει τις δυνάμεις ο Cyler, γιατί έτσι υπέθεταν στην εταιρία χαρτοποιίας πως λειτουργούσε. Επίσης τον χτύπησαν σφαίρες(τον έστειλαν στο ψυγείο) και δεν έπαθε τίποτες. Μήπως είναι και αυτός σαν τον Peter, απλώς με το "βίτσιο" να ανοίγει κεφάλια; Η Θεωρία αυτή έχει μία τρύπα, η οποία,βέβαια, μπορεί να είναι plot-hole: Γιατί δεν έχει αντιγράψει ακόμα την δύναμη του Νέγρου που "κλειδώνει" τις δυνάμεις των άλλων; Πιθανή απάντηση που ανατρέπει τις επιφυλάξεις μου: Ο Cyler δεν μπορεί να αντιγράψει τον Νέγρο, διότι όταν ενεργούν οι δυνάμεις του τελευταίου, ο πρώτος δεν μπορεί να απορροφήσει. Περιμένω σχόλια. Επίσης, δεν ήθελα να φανώ ρατσιστής στο παραπάνω κείμενο. Απλώς δεν ήθελα χρησιμοποιήσω τη λέξη "Μαύρος" a.k.a. γνωστός ποδοσφαιριστής, και ενώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη λέξη "Αφρικανός", δεν το έκανα και γω δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί ήθελα να εξοικονομήσω χώρο ή ν' αποφύγω τη σύγχυση με τον πατέρα του Maika, ο οποίος είναι "African-American please". o cyler δεν αντιγράφει. τους ανοιγει το κεφάλι και καταλαβαίνει πως λειτουργουν οι δυνάμεις αν εχω καταλαβει καλα οπότε θα πρεπει να σκοτώσει τον αλλον και μετα να παρει την δύναμη του
tonypapadovic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ι agree! Καλούλι επισόδειο ήταν, εμένα μου άρεσε-όπως και τα προηγούμενα άλλοστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.