anthony_88 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μα ακομα και το τωρινο lost ειναι καλυτερο απο τα τελευταια επεισοδια του Heroes... Δεν ξερω τι γινεται αλλα πανε απο το κακο στο χειροτερο, με πλοκη περιεργη που στην ουσια δεν προσφερει τιποτα και θελω να δω που θα καταληξει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 περισσότερο συμφωνώ με τον vlachaquito. true, το heroes περνάει μια "στεγνή" περίοδο. Προτιμώ να πιστεύω ότι είναι επειδή πλέον αρχίζουν να σχεδιάζουν σενάριο για full season ++ (ενώ πριν δεν ξέρανε αν θα φάνε το τσεκουρι πρόωρα). Πολλά shows την περνάνε αυτή τη φάση στη 1η season τους. Απο 2 επεισόδια δεν βγαίνει πάντως συμπέρασμα και έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι το τέλος της season. Αλλά το Lost τι το ξαναβάζετε στο χορό; Σύγκριση με το Heroes δεν χωράει, όχι μόνο λόγω διαφορετικής θεματολογίας -χμ.. ο Desmond μεταφέρεται στο χρόνο... χμ...no no no- αλλά και επειδή το ένα διανύει τον τρίτο του χρόνο (...) και το άλλο μόλις που έχει περάσει το μισό 1ο. Δε χρειάζεται κάθε φορά που το Heroes (ή η 'Χ΄ σειρά) κάνει κοιλιά ή κάνει εκπληκτικό "sprint" να αρχίσουμε επι τη ευκαιρία να επαναλαμβάνουμε τις σχεδόν παγιωμένες θέσεις μας περι LOSΤ...
vlachaquito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 apla to lost pisteyo oti einai mia seira oroshmo kai sta kala ths kai sta asxhma ths..apla exei ginei metro sygrishs..
sheik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο ειναι που μου τη δινει και μενα μερικες φορες.Το Lost απο τη τοση προβολη κανει κακο στον εαυτο του. Βγαινει η ταδε ασχετη σειρα,με θεματολογια ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικη και ετσι και ειναι καλη,αμεσως "το Lost δε πιανει μια μπροστα του". Λες και πρεπει οπωσδηποτε να συγκρινουμε την ΟΠΟΙΑ σειρα με το Lost... Α ρε Lost...εισαι φαινομενο τελικα(σε ολα) Tεσπα ας αφησουμε το Lost και ας ελπισουμε το Heroes να ανακαμψει απο αυτη τη "κοιλιτσα" των 2-3 επεισοδιων...απο οτι φαινεται το 14 θα ειναι δυνατο.
mindtrapper Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 apla to lost pisteyo oti einai mia seira oroshmo kai sta kala ths kai sta asxhma ths..apla exei ginei metro sygrishs.. Δηλαδή εγώ που δεν έχω δει ούτε ένα episode είμαι ο περίεργος της υπόθεσης;
tonypapadovic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Όχι ούτε εγώ έχω δει! Κατ' εμέ, σιγά την κοιλιά που έκανε το Heroes...Εκτός αν θεωρούμε κοιλιά κάποια "απλώς" πολύ καλά επισόδεια!
KaizerSoze Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Αλλά το Lost τι το ξαναβάζετε στο χορό; Σύγκριση με το Heroes δεν χωράει, όχι μόνο λόγω διαφορετικής θεματολογίας -χμ.. ο Desmond μεταφέρεται στο χρόνο... χμ...no no no- αλλά και επειδή το ένα διανύει τον τρίτο του χρόνο (...) και το άλλο μόλις που έχει περάσει το μισό 1ο. Μαλλον δεν καταλαβες το ποστ μου...Εγω συμφωνω μαζι σου.Απλα μου την εσπαγε που συγκριναμε την ΟΝΤΩΣ μετριοτατη 3η σεζον του Λοστ με τα πολυ δυνατα πρωτα 10 επισοδεια του Heroes.Τοτε ελεγα οτι "καθιστε να δουμε ρε μαγκες πως θα εξελιχθει το Heroes" αλλα ακουγ ατο Λοστ το ενα,το Λοστ το αλλο.Και οταν ελεγα οτι αμα θελετε να συγκρινετε,να συγκρινετε ομοια πραγματα τουλαχιστον σε μεγεθος(ασχετος θεματολογιας) Εγω ας πουμε θα περιμενω να κανω κριση(και αυτο παει σε σενα vlachaquito) στο τελος της Σ1 και θα την συγκρινω με την Σ1 του Λοστ αμα θελετε.Ομως μεχρι τοτε υπομονη.Α,και vlacha, αποψη σου το "2 επισοδειακια" γιατι για μενα ηδη απο το 8ο-9ο επισοδειο εκανε κοιλια.Κοιλια 4/12 επισοδειων ειναι το 33%,λιγο νωρις δεν ειναι.Και η πλακα ειναι οτι επειδη διαβαζω πολλα αμερικανικα κομικς ημουν πιο θετικος για το Heroes οταν ξεκινησα αποτι ημουν για το Λοστ οταν ξεκινησα Όχι ούτε εγώ έχω δει!Κατ' εμέ, σιγά την κοιλιά που έκανε το Heroes...Εκτός αν θεωρούμε κοιλιά κάποια "απλώς" πολύ καλά επισόδεια! Σορρυ μαν αλλα οσο και να ειμαι φαν της σειρας.που ΕΙΜΑΙ,τα 2 επισοδεια μετα της γιορτες ηταν μαπα.Δεν ηταν απλως πολυ καλα.Π.χ. το 9ο ή το 10ο ναι,ηταν απλως καλα.Αλλα τα 11 και 12 ηταν μια (μετριοτατη) κιολας εισαγωγη στο 2ο μισο της σεζον,δηλαδη ειλικρινα δεν μου κανει καμια αισθηση να τα ξαναδω.
sheik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Xωρια που εχουμε δει μολις 6 επεισοδια απο τα 22 της 3ης του Lost.Oπως και νωρις ειναι να κρινουμε την 1η σαιζον του Heroes απο 13 επεισοδια.Ειχα δεν ειχα,παλι στη συγκριση το πηγα. Παντως αν και ειμαι πλεον φαν των Heroes,υπαρχουν ΑΝΕΤΑ 5-6 επεισοδια απο τα 13 τα οποια απλα ΔΕΝ μπορω να ξαναδω.Σε αντιθεση με alias και lost που τα εβλεπα 2 και 3 φορες ξανα(ειδικα lost καμια 5-6 φορες να τα εμπεδωσω ).
DimitRi_Del Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 To lost exei kataferei kati pou oloi oi theates (o mesos oros) anazitoun kai auto einai to ainigma kai i agwnia gia to epomeno episodeio, auto to katafere apo ta 2-3 prwta episodeia! Liges seires to exoun kataferei auto!!!! (x-files) Apo ekei kai pera to Heroes einai para poli kali seira kai de mporw na pw oti kapoio episodeio me xalase -oute ta 2 teleutaia. Opws kai na exei pantos mexri stigmis i seira paei para poli kala. Min ksexnate oti ta teleutaia xronia oi seires pleon einai kinimatografikes kai girizontai se kathe episodeio san tainia kai oxi san seira twn teleutaiwn xronwn, ante na bgaloume ena episodeio aplos gia na bgaloume (panw s'auto to thema anaferome toso sta skinika/efe oso kai stin ithopoiia kai exw arketa paradeigmata: BSG,SG-1,Atlantis,Smallville seires pou pane para poli kala)
mindtrapper Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 BSG,SG-1,Atlantis,Smallville seires pou pane para poli kala) Το Battlestar Galactica δεν πάει καλά. Μόνο στις καρδιές μας...
worldcitizen Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά... Δεν μπορεί δηλαδή να κάνει μια κοιλιά ο ποιητής για να δείξει κάτι καλό στη συνέχεια? Μια χαρά ήταν, αλλά κράτησε λίγο! Εγώ προσωπικά αν είχα και τα επόμενα δύο και τα έβλεπα στο καπάκι θα μου ήταν ζάχαρη, κι ούτε θα καθόμουν να το αναλύσω τόσο για το αν πάει για φούντο ή όχι! Γιατί τα διαβάζω σε όλες τις σειρές αυτά κι επηρεάζομαι, δεν μπορώ
greekboy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ego pedia to ida xthes to episodeio(gia na min perasoun polles meres apo to epomeno:) ) kai mporo na po oti mou arese...na fantastite otan teliose ipa "kiolas"?? emena mou fanike poli simantiko oti i kler vrike tin mitera tis...
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ataka apo trailer tou epomenou episodeiou: "You meet Clairs mum wait to see her Daddy" Prepei na ta spaei to simerino episodeio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.