privateer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Spoilers: http://www.nbc.com/Heroes/novels/downloads/Heroes_novel_017.pdf http://www.nbc.com/Heroes/novels/downloads/Heroes_novel_018.pdf http://www.youtube.com/watch?v=07lbqqxZd3c&NR http://www.youtube.com/watch?v=mEScExKZ4Ho
tonypapadovic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό είναι ακόμη ποιο φωτιά! http://www.youtube.com/watch?v=DfJR_PHE5gU&mode=related&search=
The_Judas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μούφα τα τελευταία επεισόδια... προσπαθούν να δημιουργούν ανατροπές συνέχεια στο σενάριο. Αυτές οι αλλαγές όμως έχουν γίνει κουραστικές και όχι ιδιαίτερα πειστικές. Τα πρώτα 10 επεισόδια σε κρατούσαν σε αγωνία για το τι θα γίνει μετά... τώρα έχουν γίνει όπως το smallville με το "freak of the week" σενάριο.
fits13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Me vasi to trailer poy eida apo to link ton tonypapadovic tha kwloleei to 14 epeisodio. Ante giati poli argisane na vgaloyne ena axiologo epeisodio. Re pedes pws ginetai sto site tv.com na exoyn axiologiseis gia epeisodia poy den exoyn paixtei akoma opws to 15 kai 16?????
sheik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δε μου αρεσε το επεισοδιο καθολου.Ειναι το πρωτο επεισοδιο της σειρας που ευχομουν να τελειωσει(και δε τελειωνε!!).Βαρετο θα το χαρακτηριζα. Εκτος των τελευταιων 5 λεπτων με την Κλαιρ και τον μπαμπα της με τον Σαιλερ.
Arioch79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δε μου αρεσε το επεισοδιο καθολου.Ειναι το πρωτο επεισοδιο της σειρας που ευχομουν να τελειωσει(και δε τελειωνε!!).Βαρετο θα το χαρακτηριζα. +1. Στα δύο προηγούμενα επεισόδια έμεινε γενικά πολύ στάσιμη η υπόθεση, σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα που υπήρχαν ραγδαίες εξελίξεις και πολλές ανατροπές σε όλα τα μέτωπα. Κι εγώ παρακαλούσα να τελειώσει. Αφού σε κάποια φάση έβαλα να δω πόσο απομένει νομίζοντας ότι κοντέβει και δεν είχα δει ούτε το μισό. Ελπίζω να μην πρόκειται για μία φούσκα που έσκασε νωρίς, γιατί ξεκίνησε με αρκετές αξιώσεις η σειρά. Όσο για το τέλος, ήταν αναμενόμενο να δώσουν κάτι για να περιμένουν οι τηλεθεατές το επόμενο. Στη λογική του Lost δηλαδή. Κάτι που σε εμένα δημιούργησε ακόμα πιο άσχημες εντυπώσεις, γιατί και στο Lost και στα 11 πρώτα επεισόδια του Heroes γινόταν αυτό, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις άξιζε ΚΑΙ το επεισόδιο. Αν είναι να βλέπουμε τη σειρά μόνο για να μάθουμε τι θα γίνει παρακάτω, thanks but no thanks, προτιμώ να διαβάσω την περίληψη.
Konnosgeros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Το δεύτερο κλιπάκι από αυτά που έδωσε ο Privateer είναι στην ουσία μεταφορά από σκηνή που έχει σε ένα από τα graphic novels του Heroes που υπάρχουν στη σελίδα του ΝΒC Το επόμενο επεισόδιο φαίνεται πολύ φωτιά.Και με μπόλικα πράγματα να συμβαίνουν Όπωσ λέει και στο trailer του επεισοδίου ποιός λέτε να είναι ο μπαμπάκας της cheerleader,θα τον δούμε κιόλας. Έτσι όπως τα λέει στο βίντεο περιμένεις να βγεί ο διάβολος ο ίδιος.
sheik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Κανενας Λιντερμαν το κοβω.Παντου ξεφυτρωνει δαυτος...
tonypapadovic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εκτός αν ο Liderman είναι ο μπαμπάς του Hiro! lol Ή ο γυαλάκιας...! χεχε
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 ή αν η δύναμη του είναι να αλλάζει πρόσωπα και να είναι ΟΛΟΙ (βλέπε mystique) χμ...
KaizerSoze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Οχι επειδη πριν κανα μηνα ολοι μου βιαζοσασταν να βγαλετε το Heroes σωνει και καλα καλυτερο απο το Λοστ περνοντας τα καλυτερα του ενος και συγκρινοντας τα με τα χειροτερα του αλλου...μηδενα προ του τελους μακαριζε Λοιπον,αυτο που βλεπω ειναι οτι φοβομενοι οι παραγωγοι να γυρισουν κατι που στην ουσια θα ηταν X-men The series εχουν δωσει πολυ βαρος στο σεναριο και το background.Ομως αν αυτο μπορει να δουλεψει στο Λοστ ας πουμε, οταν βλεπεις Heroes βλεπεις Heroes πως να το κανουμε, το πολυπλοκο σεναριο και οι συναισθηματικες περιπτηξεις πρεπει να ειναι ενα ευχαριστο ΜΠΟΝΟΥΣ οχι η κατευθηντηρια πορεια της σειρας.Εδω εχουμε φτασει να θεωρουμε μπονους αμα δουμε σε 42' επισοδειου αντε το πολυ 2-3' επιδειξη δυναμεων.
Konnosgeros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Εκτός αν ο Liderman είναι ο μπαμπάς του Hiro! lol Ή ο γυαλάκιας...! χεχε Toν πατέρα του Hiro τον είδαμε.Είναι ο Mr.Spock apo το Star Treck. Ο Linderman ίσως και να είναι,πολύ πιθανό φαίνεται. Για να πω τη μαύρη μου αλήθεια βέβαια με του το λέει στο κλιπ αυτό για τον πατέρα και μας τον δείχνει ελάχιστα ο 1ος που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο Πετρέλης(Nathan).....
vlachaquito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Οχι επειδη πριν κανα μηνα ολοι μου βιαζοσασταν να βγαλετε το Heroes σωνει και καλα καλυτερο απο το Λοστ περνοντας τα καλυτερα του ενος και συγκρινοντας τα με τα χειροτερα του αλλου...μηδενα προ του τελους μακαριζε Λοιπον,αυτο που βλεπω ειναι οτι φοβομενοι οι παραγωγοι να γυρισουν κατι που στην ουσια θα ηταν X-men The series εχουν δωσει πολυ βαρος στο σεναριο και το background.Ομως αν αυτο μπορει να δουλεψει στο Λοστ ας πουμε, οταν βλεπεις Heroes βλεπεις Heroes πως να το κανουμε, το πολυπλοκο σεναριο και οι συναισθηματικες περιπτηξεις πρεπει να ειναι ενα ευχαριστο ΜΠΟΝΟΥΣ οχι η κατευθηντηρια πορεια της σειρας.Εδω εχουμε φτασει να θεωρουμε μπονους αμα δουμε σε 42' επισοδειου αντε το πολυ 2-3' επιδειξη δυναμεων. e kala 2 epeisodia htan mapa mhn to xesoume kiollas sto lost perimenoume kana xrono gia na doume epeisodio sovaro...pantos an ftasei sta epipeda tou lost tha eimai o protos pou tha to liosei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.