anthony_88 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 http://www.tv.com/story/8349.html?tag=recent;featured;more;1&om_act=convert&om_clk=tabbedpod Απο οτι φαινεται οι παραγωγοι καποιον θα σκοτωσουν... Ισως αυτοκτονησει ο Πετρελης για να μη γινει το σκηνικο που βλεπει στα οραματα του!
greekboy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Apogeymataki?Giati to prwi den leitourgoun ta "taxydromeia"? fernei fernei alla kai emeis pame sxoleio:-D simera fisika ekseresi ton trion ierararxon
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Ναι. Τίτλος "The Fix" (αν και αποτυγχάνει να σου δώσει τη σωστή "δόση" απο Heroes) Imho, αν αντέχει κανείς ας το δει μαζί με το επόμενο γιατί απο μόνο του δεν λέει και πολλά. Πολύ δυσκίνητο είναι σα να βαριέται την ώρα και τη στιγμή που γυρίστηκε. Και ο Hiro χειροτερεύει σε ερμηνείες, ή απλά αρχίζει εμένα να μου τη δίνει στα νεύρα η ερμηνεία του. Στο τέλος βέβαια φαίνεται να παίρνει μπρος το επεισόδιο και γίνονται 3-4 καλές εξελίξεις και ένα καλό cliffhanger.
Konnosgeros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Ένα απλό επεισόδιο και αυτό .Τίποτα το ιδιααιτερο εκτός από 2 πράγματα : 1.Η chearleader βρισκει την μάνα της,την Miss Torch. 2.O Sylar και βασιλεύει και ετοιμάζεται να τους γαμεύσει όλους(δε μου βγαίνει από το μυαλό οτι κάτι έπαιξε με την κατσαρίδα που παρακολουθούσε στο κρεβάτι και τη γλίτωσε Είδαμε και τον πατέρα τοθ Hiro, ton Mr. Spok του σταρ τρεκ.Για να τον ακούσουμε να λέει τίποτα στο επόμενο
fits13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Pedes aytos o diakoptis h' oti allo einai sto pisw meros toy kefalioy toy sylar ti akrivws einai? kai mporei opws leei o filos konnosgeros na diapistwse apo ti katsarida pws tha fenete nekros enw den einai. Epeisis simfwno me toys prolalisantes oti ta epeisodia 12 kai 13 den eixan tipota to idiaitero se sxesi me ta alla epeisodia. Peite ki eseis entipwseis kai ti lete na einai ayto sto pisw meros toy kefalioy toy syler? Eyxaristw poly.
anthony_88 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Ουτε εμενα μου αρεσαν ιδιαιτερα τα τελευταια επεισοδια. Οσο για αυτο που εχει ο Sylar στο κεφαλι του, ουτε μπορω να φανταστω τι ειναι... Επισης παιδια κατι αλλο. Ολα τα spoilers με ασπρο χρωμα, μπορει καποιοι να μπαινουν εδω πριν δουν το επεισοδιο για να κοψουν αντιδρασεις. Μην τους χαλαμε τη θεαση. Οποτε, ουτε sylar, ουτε κεφαλι του, ουτε κατσαριδα κλπ Ευχαριστω.
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Και μια ακόμα απορία... Ο Peter (Petrelli) πως έφαγε κόλλημα με τον αόρατο άνθρωπο. Απο πού συμπέρανε ότι μπορεί και "ελέγχει" την ιδιότητα του ο συγκεκριμένος και πρέπει να του το διδάξει και απο πάνω;
Solmyr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Spoiler! Αυτο στο κεφαλι, μου εκανε και εμενα εντυπωση, και ανετρεξα στο προηγουμενο επεισοδιο. Ειναι το "βισμα" απο το οποιο ο επιστημονας τραβαγε καποιες πληροφοριες απο τον εγκεφαλο του. Υπηρχε ενα καλωδιο ενωμενο εκει, που η σκοπο ειχε να καταργησει τις δυναμεις του, η απλα να μαθει ποιες ειναι και συνεπως ποιους εχει σκοτωσει...
firegarden Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Τελειως αχρηστο επεισοδιο. Αναλωνεται σε βλακειες.Ελπιζω να μη συνεχισει ετσι η σειρα γιατι μου φαινεται οτι εχουν αρχισει ηδη να την "τραβανε" για να φτασουν τις σεζον που θελουν...
greekboy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 gia osous endiaferonte(like me:)) bgikan ellinikoi subs...
anthony_88 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Εγω δεν αντεξα να περιμενω... Το ειδα χτες με Αγγλικους!!
greekboy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 kai ego xthes imoun sto tsak na to do,alla anteksa kai tha to do aurio logo ton simerinon agonon kipelou:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.