Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Einai gnwsti i tasi tou megalou kommatiou twn tiletheatwn-EIDIKA stin Ameriki0na protimoun autotelis seires,den goustarei i kathe theia (Amerikana,Ellinida,Slovena) na perimenei 4 xronia gia tin lysi,thelei kathe episodeio=1 istoria

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα ο Syler μου φανηκε περισσοτερο οτι εχει "αναγκη" τα μυαλα για να επιζησει. Δεν το κανει ισως για την πλακα του,αλλα απο αναγκη. Γι'αυτο και οι λεξεις ,i have sinned,forgive me κτλ. γραμμενες στον τοιχο. Επισης στο τηλεφωνημα που ειχε κανει στο Shandra μιλαει για "πεινα" που δεν μπορει να ελεγξει (βεβαια μετα λεει οτι δεν θελει να το ελγξει, αλλα τεσπα:) ) Ισως γι'αυτο και ο χαρακτηρισμος patient (zero).

Απιστευτη σειρα κατα τ'αλλα.

Δημοσ.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι λες και τις πουλάνε τις δυνάμεις σε κανά περίπτερο και έχουν σχεδόν όλοι. Όχι πως με χαλάει αλλά στο τέλος έτσι όπως πάει και η Κουτσή Μαρία θα έχει...Έλεος δηλαδή! Ελπίζω να μην το σκίσουν πολύ το θέμα...Κατα τα άλλα 10/10 και από εμένα! :D

• Moderators
Δημοσ.

Και στους X-men κάτι τέτοιο συμβαίνει. Είναι πολλοί οι μεταλλαγμένοι. Και είναι φυσιολογικό αν υποθέσουμε ότι η βάση της θεωρίας και στα δύο είναι στο evolution του ανθρώπινου γένους.

Ωστόσο στους Heroes η εμφάνιση τους σαν τα μανητάρια ξαφνικά πρέπει να έγινε triggered απο κάτι. Γιατί απο ό,τι φαίνεται αν και είχαν ειδικά γονίδια εκ γενητής, μόνο πρόσφατα άρχισαν να εκδηλώνονται οι δυνάμεις τους

Δημοσ.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι λες και τις πουλάνε τις δυνάμεις σε κανά περίπτερο και έχουν σχεδόν όλοι. Όχι πως με χαλάει αλλά στο τέλος έτσι όπως πάει και η Κουτσή Μαρία θα έχει...Έλεος δηλαδή! Ελπίζω να μην το σκίσουν πολύ το θέμα...Κατα τα άλλα 10/10 και από εμένα! :D

Ναι, είχα κ γω αναφέρει κάτι τετοιο απο προηγούμενο ποστ....

Αυτό που λες ειναι κάτι σαν... :

Θες μια δύναμη? Πανε στο περίπτερο, πάρε μια των 10 ευρω.. Οχι την άλλη με τα 5 ευρώ.. μάπα δύναμη.. εγω θα πάρω των 20 να είμαι σιγουρός οτι θα κρατήσει καιρό! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

λολ

Όπως είπε και ένας φίλος μου.. (σορρυ μη παρεξηγηθεί κανεις!) "Το αρίστερό μου @δι θα αποκτήσει και αυτό δυναμη στο τέλος"

Κατα τα άλλα το κατεβάζουμε κατα ριπάς και το βλέπουμε μετα μανίας.. λολ

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ ωραίο και αυτό το επεισόδιο. Πάλι ο κακός χαμός έγινε.

φαίνεται ότι σώθηκε η cheerleader, και o Sylar πιάστηκε στη φάκα του γυαλάκια. Αυτό σημαίνει ότι η πυρηνική καταστροφή θα αποτραπεί;

..

..

Το επόμενο επεισόδιο μάλλον διαδραματίζεται στο παρελθόν

Δημοσ.

Ενα ακομη απιστευτο επεισοδιο...

Παιζει να μην ειναι υπευθυνος ο Sylar για την πυρηνικη,οποτε ολα παιζονται.Εξαλλου στο προηγουμενο επεισοδιο ειχε αποδρασει ο ραδιενεργειακιας και δεν μαθαμε τι εγινε. Η κοπελια (συνεργατις του γυαλακια) εδειξε οτι εχει μεγαλη δυναμη,οτι ηθελε εκανε τον Sylar .

Ελπιζω το επομενο να μην ειναι στο παρελθον,εχει αρκετο πραμα να ασχοληθει με το παρον..

Θυμισε Star Wars η φαση με το Sylar να προσπαθει να την κανει mind explode ;)

Δημοσ.

σοβαρα δεν γουσταρετε να δειτε τι θα γινει με τον hiro ?

Δεν λεω, πολλα παιζονται στο παρον, αλλα πολυ γουσταρω να δω τι εγινε με τον hiro...

• Moderators
Δημοσ.

Ναι και εγώ θέλω να δω πως λειτουργεί όλο αυτό το change the past, ή can't change the fate πράγμα... Και απο τον τίτλο του επομένου δεν το γλιτώνουμε το past.

Επίσης περιμένω να δω πως η cheerleader συνδεέται με την πυρηνική έκρηξη ή την αποτροπή της (αλλά αυτό μάλλον πάει για αργότερα)

Δημοσ.

Emena re paidia mou hr8e kati allo twra:

to "save the cheerleader, save the world" den einai poly diaforetiko apo to "save the cheerleader - wraio mwraki parepiptontws ;) - save the city"to opoio 8a eprepe na lene kanonika?" Eksallou, stis zwgrafies tou Isaac ka8ws kai sto mellon pou phge o hiro fainetai na katastrefetai mono h polh. Mhpws to olo pragma paei pros kati pio global? Isws kapoio organwmeno xtyphma? H isws kapoion super villain pou 8a g...ei??? H mhpws ftiaxnoun toso kales pyrhnikes ta amerikanakia pia ????:)

Δημοσ.

thn gantemia mou ta exo paiksei me ayth thn seira..thelo parelthon thelo kai paron...

a re na mhn eixa thn dynamh tou hiro na pao sto mellon na ta katevaso na ta do ola me thn mia...poios perimenei tora mia vdomada..

fovero epeisodio, oso paei kai megalonh h agonia, mou thimise palies kales epoxes lost...

Δημοσ.

Kala auti i ebdomada ksekinise me tis kaliteres proipotheseis.

To prison gamise, to heroes episeis, ksekinise kai to Stargate. To mono arnitiko itane oti den eixe Hiro :P , alla apo oti fenete sto epomeno tha exei flashback tou Hiro (antigrafoun lost kai arxisan ta flashback LOL :))

Δημοσ.

Ερωτηξις

Αφενος ο Σαιλαρ τον απεθαντο εχει?Διοτι στην αρχη τον βλεπουμε τεζα στην ασφαλτο,στην συνεχεια περπατημα ουτε καν κουτσαινε.Και να πεις οτι αιωρηθηκε...αφου εγινε ένα με το δαπεδο αρχικα

Ο πετρος δεν πρεπει να ειναι κοντα στην Κλαιρ?Πως γυρισε το ποδι στο τελος?Η εχει και μνημη και κραταει αποθεμα

Ξενερωσα στην μαχη γιατι νομιζα πως θα του επερνε ο Πετρος τις δυναμεις και θα γινοταν πανικος.Παντως ολα ψιλοεξηγουνται τελικα με τηλεκινηση\

Ο πατερας μηπως ειναι ατρωτος στις δυναμεις των μεταλλαγμενων?Πολυ αφοβο και τσαμπουκα τον βλεπω.Η γκομενιτσα γιατι δεν πειθει τον ιδιο να μην πειραξει αλλο τον Αιζακ?

Κρατηστε καπου την λιστα του πατερα του Μοχιντερ,σιγουρα θα εχει και επομενους Heroes,πολλους απο τους τωρινους τους εχει ήδη

• Moderators
Δημοσ.
Ερωτηξις

Αφενος ο Σαιλαρ τον απεθαντο εχει?Διοτι στην αρχη τον βλεπουμε τεζα στην ασφαλτο,

Πότε έγινε αυτό;

Η γκομενιτσα γιατι δεν πειθει τον ιδιο να μην πειραξει αλλο τον Αιζακ?

Γιατί αυτή τους πείθει να κάνουν κάτι, αλλά μόνο προσωρινά. Δεν τους κάνει να πιστεύουν μόνιμα ότι έχει δίκιο ή ότιδήποτε άλλο. Απο την άλλη μεριά ο πατέρας της Claire έχει τον αράπη που κάτι κάνει στο μυαλό των Heroes. (πιθανόν η Eden να πέρασε απο μια τέτοια διαδικασία που να την αποτρέπει να θέλει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της πάνω στο γυαλάκια, ή να φοβάται ότι αν το κάνει και το πάρει χαμπάρι, θα εξαπολύσει τον αράπη :) )

Κρατηστε καπου την λιστα του πατερα του Μοχιντερ,σιγουρα θα εχει και επομενους Heroes,πολλους απο τους τωρινους τους εχει ήδη

Στη λίστα δεν αναφέρεται ένας απο τους δυο Πετρέλις...Νομίζω ο Peter.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...