Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
de symfonw....

sto episodio pou emfanistike mas edeiksan polles dynameis...

...

Όλα όσα περιγράφεις (εκτός του 5) μπορεί να έγιναν με τηλεκίνηση.

Κίνησε το χέρι ή το πιστόλι της αστυνομικού,

Αν μπορεί να κινεί και να σηκώνει άλλα πράγματα και ανθρώπους (τη μητέρα του κοριτσιού που είχε καρφώσει στη σκάλα) γιατί όχι και τον εαυτό του

Σκοτώνεται απλά όχι τόσο εύκολα ιδίως αν σταμάτησε έγκαιρα τις σφαίρες που ίσως μόλις να τον ακούμπησαν ή απλά τραυμάτησαν.

όσο για το πως βρήκε το κοριτσάκι...

Νομίζω πως ο Sylar αν έχει μια ακόμα δύναμη είναι να βρίσκει και άλλους με δυνάμεις ακόμα αναρωτιέμαι πως έκαναν τον χάρτη

Όπως είδαμε όταν ο Hiro πάει στο μέλλον λείπει ο εγκέφαλος του Isaac, όπως ακριβώς και του πατέρα του κοριτσιού

Μήπως είχε και αυτός δυνάμεις; και το κοριτσάκι;;; γιατί απλά δεν τη σκότωσε όταν τη ξαναβρήκε;

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...

Όλα όσα περιγράφεις (εκτός του 5) μπορεί να έγιναν με τηλεκίνηση.

Κίνησε το χέρι ή το πιστόλι της αστυνομικού,

Αν μπορεί να κινεί και να σηκώνει άλλα πράγματα και ανθρώπους (τη μητέρα του κοριτσιού που είχε καρφώσει στη σκάλα) γιατί όχι και τον εαυτό του

Σκοτώνεται απλά όχι τόσο εύκολα ιδίως αν σταμάτησε έγκαιρα τις σφαίρες που ίσως μόλις να τον ακούμπησαν ή απλά τραυμάτησαν.

όσο για το πως βρήκε το κοριτσάκι...

Νομίζω πως ο Sylar αν έχει μια ακόμα δύναμη είναι να βρίσκει και άλλους με δυνάμεις ακόμα αναρωτιέμαι πως έκαναν τον χάρτη

Όπως είδαμε όταν ο Hiro πάει στο μέλλον λείπει ο εγκέφαλος του Isaac, όπως ακριβώς και του πατέρα του κοριτσιού

Μήπως είχε και αυτός δυνάμεις; και το κοριτσάκι;;; γιατί απλά δεν τη σκότωσε όταν τη ξαναβρήκε;

entaksei de to exw skeftei etsi...

alla an mporei na kinei k ton eauto tou einai san na petaei.

tha ithela omws na eixe polles dynameis k oxi mono tilekinisi.

y.g gia thymiste mou....pou fainete o pateras xwris myalo?

Δημοσ.

Aπορια:Γιατι ο Χιρο αφου μπορει και ταξιδευει στο χρονο,δε πηγαινει στο μακρινο μελλον να δει τον εαυτο του?

Δημοσ.

Ακόμα είναι πιθανό να μην μπορεί να γίνει κατι τέτειο... (να συναντήσει τον εαυτό του)

Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλά αλλά... ταξιδεύοντας στο χρόνο κινείται πάνω στην ίδια γραμμή χρόνου όπου υπάρχει μόνο ένας Hiro (ο ίδιος) απλά πηγαίνει μπρος πίσω (χρονικά) δεν πηγαίνει σε παράλληλο κόσμο όπου θα μπορούσε να υπάρχει και άλλος Hiro εκεί

(όπως ακριβώς η Kitty Pride στο Χ-ΜΕΝ 143) LOL

• Moderators
Δημοσ.

O Hiro έχει το σύνδρομο του ήρωα. Δε θα είχε νόημα να έλεγε, bye bye suckers θα σας δω στο μέλλον. Και όπως είπε ο Kaiser, δεν το ελέγχει ακόμα...

Ακόμα βέβαια περιμένουμε και τη θεωρία/διευκρινήσεις που θα δώσει η σειρά σχετικά με τους νόμους που ισχύουν (για τις δυνάμεις του Hiro και τα time-travels). Γιατί όπως πχ σε μια ταινία με vampires κάθε φορά ισχύουν διαφορετικοί νόμοι και αν πας με το σταυρό στο χέρι κατα 98% θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι πλέον, έτσι και στο σύμπαν των Heroes οι ισχύοντες κανόνες πρέπει να διευκρινιστούν, πριν βγάλουμε συμπεράσματα για το τι μπορεί να κάνει και τι όχι ο καθένας.

Για αυτό που λέει ο 767 έχουμε μια ένδειξη όταν απο το μέλλον που τον συλαμβάνουν καλεί τον συνάδελφό του και εκείνος λέει ότι τον έχουν χάσει για πάνω απο μήνα.

Όταν o Hiro επισκέπτεται το παρελθόν, παγώνει το χρόνο -ίσως για να μην επηρεάσει τίποτα απο την εξέλιξη των πραγμάτων άθελα του- και ό μόνος άνθρωπος στον οποίο μπορεί να μιλήσει σε αυτή τη κατάσταση είναι ο Petrelli (που λόγω της δύναμής του μπορεί να συμμετέχει στο frozen time state του Hiro).

Δημοσ.

Kala milame gia KATAPLHKTIKO epeisodio to kalytero eos tora..

Ginete PANIKOS, tromeres apokalypseis & ekshghseis kapoion fainomenon..

Milame oti oi anthropoi tha mporousan kallista na eixan ayto to epeisodio gia cliffhanger xronias, kai to petaksan etsi apla san ogdoo epeisodio!!!!!

Ti na protograpso:

Oti o pateras ths cheerleader ta kserei OLA kai mallon anhkei se kapoia yphresia pou exei hdh apotrepsei sxetikh katastrofh??

Oti h kontomalla einai sto kolpo & mallista me eidikh ikanothta na peithei ton kosmo??

Eidame ton syler apo konta na skotonei 1 kopela pou exei tromerh eksypnada??

Kai o hiro pou paei na thn vrei thn kopela sto parelthon na thn sosei alla mallon xanete (kai edo leei ayto pou eipe o kaizer prin oti den mporei na eleksei akoma tis ikanothtes tou)

Epishs mathainoume oti o astynomos kai o radioactive arxisan na katalavainoun ti ginete molis synanththikan me ton mayro??

Oti o indos pateras skotothike apo ton syler??

Milame epeisodio seiras pou pragmatika eixa kairo na do, sou dinei apanthseis alla xoris na xaneis to endiaferon gia thn synexeia..

Telika mono oi paparhdes tou lost mas ta exoun priksei 2 xronia tora, 1 tetoio den mporousan na mas petaksoun sthn mesh na porothoume ksana?? :D :D

HEROES OWNSSSSSSS :D :D :D

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ ωραίο επεισόδιο. Μακάρι να ήταν όντως διπλό αλλά όχι... Πάντως μάλλον έφτασε η ώρα της cheerleader...

Δημοσ.

Συμφωνώ πολύ ωραίο επισόδειο.

έχασα εγώ κάτι???

στο τέλος του 6ου επισοδείου η Eden McCain παρουσιάζεται στον Isaac ως fun,

στο 7ο η loft του Isaac είναι άδεια, και τώρα είναι ξαφνικά με τους πίνακές του στη "δουλειά" του κυρίου Bennet.

Με έχει μπερδέψει και το imdb με τους τίτλους του.

υπάρχει το Nothing to Lose τελικά ή όχι το έχει δει κανείς?

• Moderators
Δημοσ.

"Nothing to Hide" λεγόταν το προηγούμενο.

Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Isaac είναι στη loft του....

Βασικά εγώ έχω χάσει το μπαλάκι με το time travel του Hiro. . Ειδικά τώρα που πάει στο παρελθόν, φωτογραφίζεται με την σερβιτόρα στα γενέθλιά της και η φωτογραφία εμφανίζεται άμεσα στο εστιατόριo όπου τη βλέπει ο Ando. *head explodes*

Δημοσ.
"Nothing to Hide" λεγόταν το προηγούμενο.

Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Isaac είναι στη loft του....

Βασικά εγώ έχω χάσει το μπαλάκι με το time travel του Hiro. . Ειδικά τώρα που πάει στο παρελθόν, φωτογραφίζεται με την σερβιτόρα στα γενέθλιά της και η φωτογραφία εμφανίζεται άμεσα στο εστιατόριo όπου τη βλέπει ο Ando. *head explodes*

to opoio shmainei oti o hiro gyrise piso, alla se lathos xrono....anti gia thn prohgoumenh mera, poios kserei poso piso..

logika me to pou kanei kapoia allagh, tote ayth h allagh ephreazie amesa ta gegonota sto paron. an dld eixe paei piso 1 mera, tote apla h servitora den tha parousiazotan kan sto paron. tora pou einai pio piso, ephreazontai ta panta.

sigoura ayth h eidikh dynamh einai h pio periplokh, kai genika to thema tou time- space etc einai para poly periploko..

Lol asxeto opos vlepete exo kai ego eidikes dynameis, metaferthika sto account tou filou mou mentorxxx & egrapsa ayto to post...vlachaquito talking, teleported to my friends house :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...