Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλαρα το πιο βαρετο επεισοδιο ως τωρα.Στην ουσια δεν προσφερει κατι καινουριο στην ιστορια,παρα μονο επιβεβαιωνει καποιες "υποψιες" σχετικα με τις δυναμεις καποιων χαρακτηρων.

Μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι οι δυναμεις του Γιαπωνεζου δεν λειτουργησαν οταν μπηκε η Νικι στο διπλανο δωματιο και εκανε...τα δικα της,ενω μεχρι τωρα σταματουσε το χρονο ανετα.Η Νικι προβλεπω να εξελισσεται μαλλον σε "dark" χαρακτηρα.O D.L. δε φαινεται τοσο κακος.

6. H "organwsi" i oti einai auto tou patera tous exei vgalei kai onomata,o precog,o etsi o alliws,mallon poly kairo tous exoun entopisei

Καμια σχεση.Το precog αποτελει συντμηση του precognitive (precognition=προγνωση).Απλως αναφερεται στην δυναμη του Isaac.Το γεγονος βεβαια οτι τους εχουν εντοπισει απο καιρο ειναι αδιαμφισβητητο.Το ερωτημα ειναι:Τους εχουν εντοπισει ΟΛΟΥΣ;

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ή ακόμα περισσότερο, ξέρει τι ικανότητα έχει ο καθένας; Γιατί συνεχώς εκπλήσσεται όταν το συνειδητοποιεί

Δημοσ.

Το γεγονος οτι η γειτονισσα του Ινδου ειναι στο κολπο,σημαινει οτι θελουν να τον χρησιμοποιησουν κατα καποιο τροπο (ισως τις γνωσεις του ή απλα να ξερουν τι γινεται εκ των εσω).Αυτο πιστευω οτι αναιρει την πιθανοτητα να ειναι "καλη" οργανωση (γιατι αλλιως δεν θα δρουσαν υπογειως).Ο χαρτης στον τοιχο του Ινδου υποτιθεται οτι περιεχει τους ηρωες.Τις ικανοτητες τους δε νομιζω οτι μπορει να τις ηξερε ο πατερας Ινδος και κατ'επεκταση ουτε η "οργανωση" μιας και σαφεστατα παρακολουθουσαν τον daddy Ινδο.Εκτος κι αν προκειται περι γενετικων μεταλλαξεων και μπορεσε με καποιο τροπο να αποκρυπτογραφησει τις μεταλλαξεις και να δει τι αποτελεσμα θα εχουν.Αυτο ομως μαλλον παραπαει...

Ασχετο:Αν οντως η δυναμη του μικρου Πετρελλι ειναι να αντιγραφει τις δυναμεις των αλλων,θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε τι θα γινει σε μια αναμετρηση του με τον Σαιλαρ, καθως επισης και σε μια αναμετρηση ολων των "καλων" εναντιον του Σαιλαρ.Ο Πετρελλι τζουνιορ θα μαζεψει καμια δεκαρια δυναμεις...

Δημοσ.

Καμια σχεση.Το precog αποτελει συντμηση του precognitive (precognition=προγνωση).Απλως αναφερεται στην δυναμη του Isaac.Το γεγονος βεβαια οτι τους εχουν εντοπισει απο καιρο ειναι αδιαμφισβητητο.Το ερωτημα ειναι:Τους εχουν εντοπισει ΟΛΟΥΣ;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ξερω μια χαρα τι ειναι το precog-αν μη τι αλλο εχω δει το Minority Report-απλα λεω οτι τους εχουν κατηγοροιοποιησει,as in δεν λενε "Ο Αιζακ,που δεν ξερουμε τι κανει",τον εχουν στην κατηγορια precog

Για τον πατερα,εγω προς το παρον κραταω το "Previously" που οταν τον δειχνει με τον Μεγαλο Πετρελη τον χαρακτηριζει ο εκφωνητης 'the face of evil"

Δημοσ.

kalh fash episodio alla stenaxwrethika:

giati h nikki to paei pros darth vader pou apo kalh mas ginaitai kakh.

k episeis epidei ton sympathw ton patera k thelw na einai kalos k de mou ekatse kala to "face the evil".

elpizw apla na to ennoouse apo thn pleura tou petrelli to face the evil epidei autos tha to eide san epithesh.

k o maika se kapoies skhnes san na psinete na pei ston DL oti exei ena mystiko dhladh dynamh...isos twra pou eide tous goneis tou na sfazontai pei ston DL kati.

Δημοσ.
TI GAMATO EPISODEIO!!!

XALARA TO KALYTERO WS TWRA!!!

Loipon,ti mathenoume

1. Apo ton prologo,o ekfwnitis leei gia ton patera tis Claire "petrelli meets the face of evil".Ayxanoun telika oi pithanotites o typos na einai gia kako...

Δύο παρατηρήσεις στην παρατήρησή σου νο1 :-D

1. Αυτό το ''face of evil'' σαν πολύ εύκολα δεν μας το πέταξαν ? Μέχρι στιγμής απ τις κινήσεις των δύο παράξενων τύπων (μπαμπά και μαύρου) δεν είμασταν σίγουροι αν είναι για καλό ή για κακό . Και ξαφνικά στα πρώτα δευτερόλεπτα του επεισοδίου μας αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους ? Too easy maybe ?

2. Αυτό με τον πετρέλη ξέχνα το . Δεν υπάρχει άνθρωπος που να του μοιάζει στη σειρά :mrgreen:

Δημοσ.

Κοιτα,και εγω αυτο σκεφτηκα,οτι παρα-το δωσανε ως προφανες αλλα αυτο εχει 2 ενστασεις

1. Οι Αμερικανοι ισως δεν το ψυριζουν τοσο πολυ,ισως what you see is what you get,γιαυτο θεωρησαν οτι δεν υπαρχει θεμα καλος/κακος

2. Γενικα στα introductions δεν υπαρχει πολυ "παγιδα".Μεγαλη μεριδα του κοινου δεν την ψαχνει πολυ και δεν μπαινει ιντερνετ για να δει αν ειναι καλος ή κακος, γιαυτο και γενικα τα intro ειναι πιο αξιοπιστα απο τις δικες μας θεωριες μεσω του επισοδειου.

Anyway,οπως ειδες ειπα αυξανουν οι πιθανοτητες,δεν ειπα ειναι κακος.ΑΠλα επειδη και εγω ελεγα 'Δεν ειναι κακος΄ τωρα ειμαι σε διλημμα.Μην χξεχνας πως στην τελικη καποιος πρεπει να ειναι ο κακος,δεν μπορει ολοι να ειναι καλοι

Δημοσ.

Molis eida to neo episodeio. Kalo itan alla me arketes apokalypseis. Epitelous deixnoun ton Cyler opos kai episis mathainoume an kai itan kapos anamenomeno oti o Mika exei dynameis. O aderfos tis cheerleader mathainei ti ginetai me auti, kai o mpatsos mathainei oti kapoios tou "peripoihtai" th gynaika. Apo oti fainetai apo to preview gia to epomeno episodeio ekei tha exei perissoteri fasi me tin eisagogi epipleon (?) heroes kai eksigiseis gia to poios einai kai ti kanei o pateras tis cheerleader

• Moderators
Δημοσ.

Πoλύ καλά τα πήγε το s01e07... όταν τελείωσε δεν είχα βαρεθεί στο ελάχιστο.

Ωραίες φάσεις ο Micah και η δύναμη του, η φάση με το αυτοκίνητο που ανατινάχτηκε και η αποκάλυψη του Sylar...Ειναι ΟΝΤΩΣ αυτός τελικά;;; (και η δύναμή του είναι να προκαλεί θερμότητα/φωτιά/ραδιενέργεια; -τώρα εξηγείται και το ποτήρι με το νερό που βράζει) Και απο που προκύπτει ότι αυτός είναι ο Sylar;

Απορίες

- Αυτοί που μπήκαν στο σπίτι με τη ραδιενέργεια τη γλίτωσαν με ένα χαπάκι;;;

- Ποιος είναι τελικά ο Linderman που ακούμε συνεχώς; Τον έχουμε δει;

Περίεργο πράγμα, διάβαζα τα previews από τα s01e09 και s01e10 τα οποία αναφέρεται ότι βγαίνουν στις 13/11 και 20/11 αντίστοιχα. (και είναι αρκετά ενδιαφέροντα)

Αλλά αν είδαμε μόλις το 7ο και την επόμενη εβδομάδα έχει το 9ο... Τότε ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ 8ο ;

Δημοσ.

Ο Theodore Sprague δεν πρέπει να είναι ο Paul Sylar, μάλλον όμως είναι η βόμβα που προκαλεί την έκρηξη στη NY

σύμφωνα με το imdb τη δευτέρα 6/11 είχε 2 επισόδεια

το Nothing to Lose

και το Nothing to Hide, αυτό που κατέβασα εγώ,

κάτι όμως που δεν επιβεβεώνεται από το επίσημο site.

Μήπως αυτό είναι το -χαμένο- επισόδειο που λες

Ακόμα σύμφωνα πάλι με το imdb, o Sylar (Sean Bean) έχει εμφανιστεί στα επισόδεια Better Halves και Nothing to Lose???

Δημοσ.

Και έρχομαι εγώ με το φτωχό μυαλό μου να πω

Ο ραδιενεργός είπε ότι αν με πειράξετε, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, θα μπορούσα κιόλας να εκραγώ και να take down this whole city.

Βρε λέτε να είναι αυτός η βόμβα που προσπαθούν να γλυτώσουν;

Δημοσ.
Και έρχομαι εγώ με το φτωχό μυαλό μου να πω

Ο ραδιενεργός είπε ότι αν με πειράξετε, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, θα μπορούσα κιόλας να εκραγώ και να take down this whole city.

Βρε λέτε να είναι αυτός η βόμβα που προσπαθούν να γλυτώσουν;

Αυτός πρέπει να είναι ο τύπος που προκαλεί την έκρηξη στον μέλλον.

Αλλά ρε μάγκες από που καταλάβατε ότι είναι αυτός ο Σάυλερ? Δε παίζει να είναι αυτός, Η ταπεινή μου γνώμη αυτή είναι πάντως.

Το επίσόδειο ήταν μέτριο, δε μας είχε συνηθίσει σε τόσο χαλαρά πράγματα. Το μόνο που μάθαμε ήτανε για τις δυνάμεις του μικρού και τίποτα άλλο ουσιαστικό.

• Moderators
Δημοσ.

Ακόμα σύμφωνα πάλι με το imdb, o Sylar (Sean Bean) έχει εμφανιστεί στα επισόδεια Better Halves και Nothing to Lose???

Χε χε. Τωρα που το αποκάλυψε άλλος, ας πω και εγώ δυο πραγματάκια...

Θα ήταν κορυφαίο να ήταν όντως ο Sean Benn στο ρόλο του Sylar.

Αλλά, είναι πολύ χλωμό.

Η μόνη πηγή για αυτό το info είναι το imdb, και απο ό,τι καταλαβαίνω στα credits του imdb παίζει φάση σαν wikipedia: τα κάνει edit ο πάσα ένας.

Και αν προσέξεις τον έχει credited για το προηγούμενο επεισόδιο στο οποίο o Sylar -ούτε ο Bean- δεν εμφανίζεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...