Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ ΟΛΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα μου έχει ως εξής:

Αγόρασα ένα πακέτο ADSL (JETPACK 384) και αφού ενεργοποιήθηκε 3.584.527 μέρες μετά την υποβολή αίτησης, δεν κατοικώ στην Πίνδο, αλλά στην Τούμπα, μετά απο 3 μέρες που σερνόταν με ταχύτητες γύρω στο 25 και ποτέ πάνω απο 30, άρχισε να με πετάει έξω. Θυμήθηκα μέρες PSTN, μου έκανε συνέχεια log-out. Επικοινώνησα με τον πάροχό μου και αφου μου έιπαν διάφορες βλακείες οτι ζεστάθηκε το modem, να το λειτουργήσω χωρις Splitter κ.α τελικά έκαναν δήλωση βλάβης στον ΟΤΕ. Την επόμένη μου τηλεφώνησαν από ΟΤΕ μου είπαν να ξαναδοκιμάσω διότι δεν βλέπουν πρόβλημα, ρώτησα τον τεχνικό αν ολά αυτα είναι φυσιολογικά στην γραμμή μου, με ποιο εξειδικευμένο τρόπο σε 2sec μου έδωσε άλλη απάντηση πως στην Τούμπα επείδη χρησημοποιούν πολλοί DSL έχει κίνηση το DSLAM (τι διαλο όλοι οι inrnetακηδες Τούμπα μαζεύτηκαν) μου παρουσιάζει προβλήματα και πως έχουν κάνει αίτημα αναβάθμισεις στην Αθήνα και περιμένουν. Οπότε πληρώνω κανονικά μια συνδρομη που δεν έxω και περιμένω να φτιάξει το δίκτυο του ο ΟΤΕ το 2047. Γιατι δεν τηρούν τα όρια ασφαλείας καλης λειτουργίας οπως στον πολιτισμένο κόσμο, μόνο ξέρουν να τα αρπάζουν και από υπηρεσίες 00000

Ας συνεχίσουμε να τους τα χώνουμε για να ξυπνήσουν.

Υ.Γ είμαστε η μόνη χώρα της ΕΕ που η αντιστοιχία διοικητικόυ/ τεχνικού προσωπικού είναι 70/30 δηλ. στους 100 70 τα ξ΄΄νουν στα γραφεία και 30 σκίζονται να διορθώσουν βλάβες και να στήσουν δίκτυα, για αυτό δεν πάει τίποτα μπροστά

Δημοσ.

File mou gnorizo o idios paromia istoria sto kentro tou Peiraia pou me to pou ksekinage na katevei ena arxeio epiane ta 50 - 60 kai istera apo deuterolepta epefte i taxitita sta 15. Thes na sou po ti eftege ??? O PAROXEAS !!!

Dokimasame Conn-x, sparknet kai Hol. Kai me afti pou doulepse kai douleuei mia xara einai i Tellas !!!

Pare kodikous kai apo filous sou pou na exoun diaforetiko paroxea ap ton diko sou kai dokimase na deis...

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...