billkost Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 evabb είχα δοκιμάσει ένα που ήταν aged 3 χρόνων, όπως είπες, είναι τόσο έντονη καραμελωμένη γεύση που δε συνδυάζεται με τίποτα, κάθε 15 λεπτά τσιμπολογούσα και ένα κομματάκι, ήταν υπέροχο. Αλλά δε θυμάμαι πιο ήταν, το είχα σημειώσει για να το ξαναπάρω αλλά πλέον ζω Ελλάδα και όλα αυτά είναι ανάμνηση παλιά που λέει και ο Χάρυ.
evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ποιά νότα μωρή κότα, έχω να φάω ψωμί ένα χρόνο. και που κολλαει το ψωμι τωρα; Λατρεύω την αγελάδα που γελάει. η οποια ομως δεν ειναι τυρι... evabb είχα δοκιμάσει ένα που ήταν aged 3 χρόνων, όπως είπες, είναι τόσο έντονη καραμελωμένη γεύση που δε συνδυάζεται με τίποτα, κάθε 15 λεπτά τσιμπολογούσα και ένα κομματάκι, ήταν υπέροχο. Αλλά δε θυμάμαι πιο ήταν, το είχα σημειώσει για να το ξαναπάρω αλλά πλέον ζω Ελλάδα και όλα αυτά είναι ανάμνηση παλιά που λέει και ο Χάρυ. αααχ ναι... αυτο το καραμελομενη γευση που λες μου κινει την περιεργεια, αμα θυμηθεις ποιο ειναι πες μας. τυρακια και ενα ωραιο ποτηρι κρασι.
Pantelwolf Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Η γκουντα ειναι απο τα νοστιμα κασερια για τοστ , μη λεμε χαζα! Ή γκουντα θα είναι ή κασέρι. Αποφάσισε.
billkost Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 και που κολλαει το ψωμι τωρα; η οποια ομως δεν ειναι τυρι... αααχ ναι... αυτο το καραμελομενη γευση που λες μου κινει την περιεργεια, αμα θυμηθεις ποιο ειναι πες μας. τυρακια και ενα ωραιο ποτηρι κρασι. Ναι ναι! Είναι σαν το αμερικάνικο τυρί που δεν είναι τυρί. Λοιπόν, αν googleάρεις "aged gouda with wine" θα σου βγάλει πολλά threads σε forums και δίνουν διάφορες προτάσεις. Άντε καλή ψυχαγωγία! Επίσης, να πάρεις αυγοτάραχο, πρέπει να φέρνει ο τρικαλινός (όχι το κασέρι). Είναι πανάκριβο και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΥΓΟ ΨΑΡΙΟΥ αλλά συγκεκριμένα πράγματα. Σας είπα πως βρήκα ολόκληρο κομμάτι foie gras; Είμαι χαρούμενος. Αντε να δούμε, θα είναι καλή η συνέχεια άραγε;
evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ναι ναι! Είναι σαν το αμερικάνικο τυρί που δεν είναι τυρί. ετσι ετσι Λοιπόν, αν googleάρεις "aged gouda with wine" θα σου βγάλει πολλά threads σε forums και δίνουν διάφορες προτάσεις. Άντε καλή ψυχαγωγία! Επίσης, να πάρεις αυγοτάραχο, πρέπει να φέρνει ο τρικαλινός (όχι το κασέρι). Είναι πανάκριβο και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΥΓΟ ΨΑΡΙΟΥ αλλά συγκεκριμένα πράγματα. I know, δουλεψα σε ψαροπωλειο φετος 3 εβδομαδες, εχουν τα αυγουλακια των ψαριων σε κατι τοσοδουλικα βαζακια τα πουλαν χρυσαφι. θελω παντως να δοκιμασω κανα κανπεδακι με αυγουλακια ψαριου, ειναι κατι κοκκινο/πορτοκαλι που μου φωναζουν αγορασε μας καθε φορα Σας είπα πως βρήκα ολόκληρο κομμάτι foie gras; Είμαι χαρούμενος. Αντε να δούμε, θα είναι καλή η συνέχεια άραγε;
billkost Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Είσαι χημικός μηχανικός και δούλεψες σε ψαράδικο; Γιατί; Κάνεις διδακτορικό; Πολλά αυγά ψαριών έχουν κόκκινο/πορτοκαλί χρώμα. Το αυγοτάραχο είναι από αυγά Κέφαλου. Όμως λένε πως ο βασιλιάς είναι το χαβιάρι. Δεν έχω δοκιμάσει επειδή είναι πανάκριβο.
evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Είσαι χημικός μηχανικός και δούλεψες σε ψαράδικο; Γιατί; Κάνεις διδακτορικό; Πολλά αυγά ψαριών έχουν κόκκινο/πορτοκαλί χρώμα. Το αυγοτάραχο είναι από αυγά Κέφαλου. Όμως λένε πως ο βασιλιάς είναι το χαβιάρι. Δεν έχω δοκιμάσει επειδή είναι πανάκριβο. διακοπες ηταν, και δεν ειχα τι να κανω. δεν ξερω την μεταφραση ολων των ψαριων στα ελληνικα. ειδα παντως σιγουρα και αυγα σωλομου και χαβιαρι. δεν ειναι ομως και τοσο ακριβο πια το χαβιαρι. ειδικα αν πας στην "πηγη" στο βοριο Ιραν το σκοτωνουν.
billkost Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 διακοπες ηταν, και δεν ειχα τι να κανω. δεν ξερω την μεταφραση ολων των ψαριων στα ελληνικα. ειδα παντως σιγουρα και αυγα σωλομου και χαβιαρι. δεν ειναι ομως και τοσο ακριβο πια το χαβιαρι. ειδικα αν πας στην "πηγη" στο βοριο Ιραν το σκοτωνουν. Δεν είχες τι να κάνεις και πήγες και δούλεψες σε ψαράδικο; Ήταν τίποτα συγγενείς/φίλοι; Δε θα πάω στο βόρειο Ιράν ρε άνθρωπε για να πάρω χαβιάρι. Εκεί με το που θα πατήσω το πόδι μου θα με σφάξουν σαν άπιστο.
evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δεν είχες τι να κάνεις και πήγες και δούλεψες σε ψαράδικο; Ήταν τίποτα συγγενείς/φίλοι; Δε θα πάω στο βόρειο Ιράν ρε άνθρωπε για να πάρω χαβιάρι. Εκεί με το που θα πατήσω το πόδι μου θα με σφάξουν σαν άπιστο. κολλησες στο ψαροπωλειο τωρα εσυ; δεν προκειται να σε σφαξουν δεν ειναι αφγανισταν ουτε εχει πολεμο.
billkost Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 κολλησες στο ψαροπωλειο τωρα εσυ; δεν προκειται να σε σφαξουν δεν ειναι αφγανισταν ουτε εχει πολεμο. Είναι φανατικοί ρε συ. Δε πάω. Ότι έχει να κάνει με Μουσουλμάνους το αποφεύγω. Ένας Μουσουλμάνος δούλευε για λίγο στο σπίτι ενός φίλου μου και κάποια στιγμή εκεί που τα λέγαμε λέει: "Όποιος βρίσει τον Αλλάχ ή τον Μωάμεθ, του αξίζει ο θάνατος". Ευτυχώς δηλαδή που οι Χριστιανοί δεν είναι τόοοοοοοσο μαλάκες και όταν πετάω Χριστοπαναγίες κανείς δε προσβάλλεται.
evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 καλα υπαρχουν πολλοι φανατικοι χριστινοι, δεν εχει να κανει.
billkost Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 καλα υπαρχουν πολλοι φανατικοι χριστινοι, δεν εχει να κανει. Δε διάβασες αυτό που έγραψα. Ο φανατικός Χριστιανός δε θα σε σκοτώσει αν του βρίσεις Χριστοπαναγίες.
billkost Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Βρήκα μαγαζί που φέρνει τα μακαρόνια montebello. Όταν ήμουν στο Αμέρικα, είχα δοκιμάσει και τα rustichella d' abruzzo και τα montebello, side by side (καθώς και μερικά άλλα που δεν έρχονται Ελλάδα) και δε μπόρεσα να καταλάβω τη διαφορά. Είναι Ιταλικά, άρα είναι από σκληρό σίτο (στην Ιταλία, τα μακαρόνια είναι μόνο από σκληρό σίτο, αλλιώς δεν ονομάζονται pasta). Είναι βιολογικά (ντάξ, λίγο με νοιάζει, απλά το αναφέρω). Είναι περασμένα από μπρούντζινες τρύπες. Τώρα πάω να δω και την τιμή που θα μου δώσει. Στο Αμερική τα έπαιρνα $3 το πακέτο μισού κιλού. Αν μου τα δώσει με 3, άντε 3.5 ευρώ θα παίρνω από αυτόν. Μου τη σπάει που πρέπει να ψάχνω εξειδικευμένα μαγαζιά για πολύ ώρα για να βρω αυτό που θέλω. Έχει δοκιμάσει κανείς μακαρόνια από σκληρό σίτο Καναδά; Λένε πως επειδή είναι πιο σκληρό το σιτάρι εκεί, κάνουν καλύτερα μακαρόνια.
evabb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 τι διαφορα εχουν τα απλα μακαρονια που κανουν 30 σεντς το πακετο απο αυτα που κανουν 3 ευρω. (10πλασια τιμη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις