Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεστα ρε μεγαλε...

Αλλα αφου τα πεις, πες μας και μερικα ελληνικα πιατα μιας και το ειχαμε συζητησει πριν απο καιρο ξανα εδω μεσα.

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άντε να πούμε μας τάχετε κάνει μπαλόνια με το χέστον και τον κλάστον. που είναι οι γυφτοέλληνες μάγειροι ρεεεε;

 

7093_e7cb53fcc20cc581a33f0ec839c2e18b.jpg

 

πού

ειναι

ο

Μαμαλάκης και η Βέφα

 

assets_LARGE_t_1661_26876495_type11596.jpg

 

και ο Μποτρίνι

 

81884.jpg

ρεεεε;

 

πού είναι το βρώμικο

 

mauros-kantina1.jpg

 

mauros-kantina2.jpg

 

ΡΕ;

Δημοσ.

Φρι ο μαυρος πάντως έχει το πιο καθαρό βρώμικο στην χωρα και το πιο νόστιμο επίσης.. Το μπουκοβο και το αζαξ είναι το μεγάλο πρόβλημα αν φας από εκει..

Επίσης ωραιος ο μακαρονομετρητης αλλά ετσι δεν θα μπορώ να μου φτιάχνω διπλή μεριδα και να λέω ότι το έκανα καταλάθος.

Δημοσ.

η μονη χρήση που βρίσκω για το μακαρονομετρητή είναι να βάζω κάθε μέρα το "μακαρόνι" μου για να δω μπας και μεγάλωσε σε φάρδος και χαρώ.

μακαρόνια μόνο ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ρε μουνιά, και βράσιμο κανά 20λεπτο να λασπώσουν τελείως και δοκιμή με πέταγμα στον τοίχο και μετά μισό κιλό τριμμένο τυρί πάνω και άλλο μισό κιλο ΚΙΜΑΣ γιατι ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ και ξέρω από μακαρονάδες ναούμ.

Δημοσ.

εγώ βάζω άπειρο κιμά η/και άπειρη σάλτσα.

Ετσι τα φχαριστιέμαι τι να κάνω;

Πωωωω ρε συ, έτσι κάνουν και στο Αμέρικα και είναι ΣΚΑΤΑ αυτό που κάνουν.

Παίρνουν το πιο φτηνό μακαρόνι, το βράζουν μέχρι να μη βράζεται άλλο και να γίνεται χυλός ακόμα και στο πιρούνι και παίρνουν ένα βάζο έτοιμη σάλτσα και χύνουν τη μισή από πάνω. Και αυτό γίνεται στο 99% των εστιατορίων εκεί, κυρίως αν έχει από πάνω την ταμπέλα "ITALIAN".

 

Φυσικά τα καλά μαγαζιά έχουν σωστά μακαρόνια, αλλά αυτά είναι λίγα και ακριβά. Επίσης, όταν το μαγαζί είναι καλό και έχει την προέκταση "ITALIAN", ξέρεις πως θα φας πολύ καλά και πολύ ακριβά.

Δημοσ.

Πο τι πάτε και τρώτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

 

Σα την ελληνική κουζίνα δεν έχει πουθενά!

 

 

σαφώς... για τον έλληνα πχ γιορτινό τραπέζι είναι ότι περιέχει 200kg κρέας ψημένο όπως στα βουνά με τις στάχτες να πέφτουν και πάνω στο πιάτο.

 

για τον γάλλο γιορτινό είναι τα προφιτερόλ με foie gras και τα cheesecake με καραμέλα και αλατισμένο βούτυρο

 

και κυρίως η ελληνική κουζίνα έχει τρομερή φαντασία!!!

Δημοσ.

Όταν πάτε σε κανα χωριό και δοκιμάσετε τοπικές γεύσεις ελάτε να μου πείτε. Επειδή δεν έχουν παπαρίτσες πάνω στα πιάτα και επειδή τα βάζουν απλά στο πιάτο δεν είναι νοστιμα δηλαδή?

Δημοσ.

Όταν πάτε σε κανα χωριό και δοκιμάσετε τοπικές γεύσεις ελάτε να μου πείτε. Επειδή δεν έχουν παπαρίτσες πάνω στα πιάτα και επειδή τα βάζουν απλά στο πιάτο δεν είναι νοστιμα δηλαδή?

Ενω επειδη ειναι απο ξενα χωρια δεν ειναι νοστιμα ε? Και επειδη κανουν ομορφο το πιατο, ειναι παπαριτσες.

Δημοσ.

σαφώς... για τον έλληνα πχ γιορτινό τραπέζι είναι ότι περιέχει 200kg κρέας ψημένο όπως στα βουνά με τις στάχτες να πέφτουν και πάνω στο πιάτο.

 

για τον γάλλο γιορτινό είναι τα προφιτερόλ με foie gras και τα cheesecake με καραμέλα και αλατισμένο βούτυρο

 

και κυρίως η ελληνική κουζίνα έχει τρομερή φαντασία!!!

 

Το πήδηξες λίγο.

Δημοσ.

Ουτε και εγω το ηξερα μεχρι προτινος, αλλά υπάρχουν ελληνες αγρότες που δινουν λάδι στην ιταλία και αυτη με τη σειρά της το ονομάζει ιταλικό :confused:

μα ο συνεταιρισμος μας (ας μην αναφερω ποιος) καθε χρονο σε ιταλο εισαγωγεα πουλαει το λαδι. φυσικα και αυτο συσκευαζεται μετα σαν ιταλικο παρθενο...σιγα το μεγαλο μυστικο εννοειται οτι η ιταλια αγοραζει λαδι μας και το μεταπουλαει...

Δημοσ.

Ειναι σαν τα ελληνικα μοσχαρια δηλαδη.

Οι ιταλοι ειναι πιο εξυπνοι στο να πουλανε το ιδιο προιον ακριβως?

Δημοσ.

Ειναι σαν τα ελληνικα μοσχαρια δηλαδη.

Οι ιταλοι ειναι πιο εξυπνοι στο να πουλανε το ιδιο προιον ακριβως?

οχι απλα εμεις δεν ειμαστε αξιοι να εξοπλισουμε καθε συνεταιρισμο με μια εγκατασταση τυποποιησης και εμφιαλωσης.

εφοσον δε μπορεις να το εμφιαλωσεις εισαι υποχρεωμενος να το πουλησεις ιταλια. εκτος αν θες να το πεταξεις... ελλαδα δεν υπαρχει ζητηση.

Δημοσ.

οχι απλα εμεις δεν ειμαστε αξιοι να εξοπλισουμε καθε συνεταιρισμο με μια εγκατασταση τυποποιησης και εμφιαλωσης.

εφοσον δε μπορεις να το εμφιαλωσεις εισαι υποχρεωμενος να το πουλησεις ιταλια. εκτος αν θες να το πεταξεις... ελλαδα δεν υπαρχει ζητηση.

Αφου ο κοσμος στην πλειοψηφια νομιζει οτι υπαρχει 1 ελαιολαδο*. Δεν γνωριζουν τις διαφορες που εχει το λαδι α απο το λαδι β. Αυτα μου τα ελεγε ιδιοκτητης μαγαζιων με λαδι.

 

 

 

*οπως νομιζει οτι υπαρχει 1 ντοματα, 1 πατατα 1 πορτοκαλι 1 μηλο 1 χοιρινο κλπ κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...