Toufas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Πεστα ρε μεγαλε... Αλλα αφου τα πεις, πες μας και μερικα ελληνικα πιατα μιας και το ειχαμε συζητησει πριν απο καιρο ξανα εδω μεσα.
freedubus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 άντε να πούμε μας τάχετε κάνει μπαλόνια με το χέστον και τον κλάστον. που είναι οι γυφτοέλληνες μάγειροι ρεεεε; πού ειναι ο Μαμαλάκης και η Βέφα και ο Μποτρίνι ρεεεε; πού είναι το βρώμικο ΡΕ;
Chrisxxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Φρι ο μαυρος πάντως έχει το πιο καθαρό βρώμικο στην χωρα και το πιο νόστιμο επίσης.. Το μπουκοβο και το αζαξ είναι το μεγάλο πρόβλημα αν φας από εκει.. Επίσης ωραιος ο μακαρονομετρητης αλλά ετσι δεν θα μπορώ να μου φτιάχνω διπλή μεριδα και να λέω ότι το έκανα καταλάθος.
freedubus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 η μονη χρήση που βρίσκω για το μακαρονομετρητή είναι να βάζω κάθε μέρα το "μακαρόνι" μου για να δω μπας και μεγάλωσε σε φάρδος και χαρώ. μακαρόνια μόνο ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ρε μουνιά, και βράσιμο κανά 20λεπτο να λασπώσουν τελείως και δοκιμή με πέταγμα στον τοίχο και μετά μισό κιλό τριμμένο τυρί πάνω και άλλο μισό κιλο ΚΙΜΑΣ γιατι ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ και ξέρω από μακαρονάδες ναούμ.
Pantelwolf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 εγώ βάζω άπειρο κιμά η/και άπειρη σάλτσα. Ετσι τα φχαριστιέμαι τι να κάνω;
billkost Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 εγώ βάζω άπειρο κιμά η/και άπειρη σάλτσα. Ετσι τα φχαριστιέμαι τι να κάνω; Πωωωω ρε συ, έτσι κάνουν και στο Αμέρικα και είναι ΣΚΑΤΑ αυτό που κάνουν. Παίρνουν το πιο φτηνό μακαρόνι, το βράζουν μέχρι να μη βράζεται άλλο και να γίνεται χυλός ακόμα και στο πιρούνι και παίρνουν ένα βάζο έτοιμη σάλτσα και χύνουν τη μισή από πάνω. Και αυτό γίνεται στο 99% των εστιατορίων εκεί, κυρίως αν έχει από πάνω την ταμπέλα "ITALIAN". Φυσικά τα καλά μαγαζιά έχουν σωστά μακαρόνια, αλλά αυτά είναι λίγα και ακριβά. Επίσης, όταν το μαγαζί είναι καλό και έχει την προέκταση "ITALIAN", ξέρεις πως θα φας πολύ καλά και πολύ ακριβά.
evabb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Πο τι πάτε και τρώτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? Σα την ελληνική κουζίνα δεν έχει πουθενά! σαφώς... για τον έλληνα πχ γιορτινό τραπέζι είναι ότι περιέχει 200kg κρέας ψημένο όπως στα βουνά με τις στάχτες να πέφτουν και πάνω στο πιάτο. για τον γάλλο γιορτινό είναι τα προφιτερόλ με foie gras και τα cheesecake με καραμέλα και αλατισμένο βούτυρο και κυρίως η ελληνική κουζίνα έχει τρομερή φαντασία!!!
traganeus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Όταν πάτε σε κανα χωριό και δοκιμάσετε τοπικές γεύσεις ελάτε να μου πείτε. Επειδή δεν έχουν παπαρίτσες πάνω στα πιάτα και επειδή τα βάζουν απλά στο πιάτο δεν είναι νοστιμα δηλαδή?
Toufas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Όταν πάτε σε κανα χωριό και δοκιμάσετε τοπικές γεύσεις ελάτε να μου πείτε. Επειδή δεν έχουν παπαρίτσες πάνω στα πιάτα και επειδή τα βάζουν απλά στο πιάτο δεν είναι νοστιμα δηλαδή? Ενω επειδη ειναι απο ξενα χωρια δεν ειναι νοστιμα ε? Και επειδη κανουν ομορφο το πιατο, ειναι παπαριτσες.
slygeo87 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 σαφώς... για τον έλληνα πχ γιορτινό τραπέζι είναι ότι περιέχει 200kg κρέας ψημένο όπως στα βουνά με τις στάχτες να πέφτουν και πάνω στο πιάτο. για τον γάλλο γιορτινό είναι τα προφιτερόλ με foie gras και τα cheesecake με καραμέλα και αλατισμένο βούτυρο και κυρίως η ελληνική κουζίνα έχει τρομερή φαντασία!!! Το πήδηξες λίγο.
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ουτε και εγω το ηξερα μεχρι προτινος, αλλά υπάρχουν ελληνες αγρότες που δινουν λάδι στην ιταλία και αυτη με τη σειρά της το ονομάζει ιταλικό μα ο συνεταιρισμος μας (ας μην αναφερω ποιος) καθε χρονο σε ιταλο εισαγωγεα πουλαει το λαδι. φυσικα και αυτο συσκευαζεται μετα σαν ιταλικο παρθενο...σιγα το μεγαλο μυστικο εννοειται οτι η ιταλια αγοραζει λαδι μας και το μεταπουλαει...
Toufas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ειναι σαν τα ελληνικα μοσχαρια δηλαδη. Οι ιταλοι ειναι πιο εξυπνοι στο να πουλανε το ιδιο προιον ακριβως?
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ειναι σαν τα ελληνικα μοσχαρια δηλαδη. Οι ιταλοι ειναι πιο εξυπνοι στο να πουλανε το ιδιο προιον ακριβως? οχι απλα εμεις δεν ειμαστε αξιοι να εξοπλισουμε καθε συνεταιρισμο με μια εγκατασταση τυποποιησης και εμφιαλωσης. εφοσον δε μπορεις να το εμφιαλωσεις εισαι υποχρεωμενος να το πουλησεις ιταλια. εκτος αν θες να το πεταξεις... ελλαδα δεν υπαρχει ζητηση.
Toufas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 οχι απλα εμεις δεν ειμαστε αξιοι να εξοπλισουμε καθε συνεταιρισμο με μια εγκατασταση τυποποιησης και εμφιαλωσης. εφοσον δε μπορεις να το εμφιαλωσεις εισαι υποχρεωμενος να το πουλησεις ιταλια. εκτος αν θες να το πεταξεις... ελλαδα δεν υπαρχει ζητηση. Αφου ο κοσμος στην πλειοψηφια νομιζει οτι υπαρχει 1 ελαιολαδο*. Δεν γνωριζουν τις διαφορες που εχει το λαδι α απο το λαδι β. Αυτα μου τα ελεγε ιδιοκτητης μαγαζιων με λαδι. *οπως νομιζει οτι υπαρχει 1 ντοματα, 1 πατατα 1 πορτοκαλι 1 μηλο 1 χοιρινο κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις