Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξερω, εγω παντως δεν παιρνω λαδια που λενε "ιταλικο/ελληνικο/ισπανικο λαδι" Προτιμω τα ποπ προιοντα για να ξερω τι ακριβως αγοραζω. Δεν λεω οτι δεν γινεται αυτο που λετε παντως.
mary Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ουτε και εγω το ηξερα μεχρι προτινος, αλλά υπάρχουν ελληνες αγρότες που δινουν λάδι στην ιταλία και αυτη με τη σειρά της το ονομάζει ιταλικό
billkost Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη οι ιταλοι περνουν ελληνικα λαδια και τα πουλανε δικα τους? Και τα ΠΟΠ/pdo πανε στον βροντο? Ρε συ, μου κάνει εντύπωση το ο,τι παρερμήνευσες πλήρως την ερώτησή μου. Και την έκανα και δυο φορές. Nevermind.
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μα μου λες πως θα καταλαβω διαφορες αναμεσα σε 2 χωρες οταν σου λεω οτι εχει διαφορες αναμεσα σε 2 περιοχες.
billkost Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μα μου λες πως θα καταλαβω διαφορες αναμεσα σε 2 χωρες οταν σου λεω οτι εχει διαφορες αναμεσα σε 2 περιοχες. Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω καλύτερα την ερώτησή μου. Προφανώς υπάρχει διαφορά μεταξύ δυο περιοχών. Όμως η αρχική μου ερώτηση δεν ήταν αν υπάρχει αυτή η διαφορά αλλά αν υπάρχουν συγκεκριμένες διαφορές μεταξύ Ελληνικών και Ιταλικών ελαιόλαδων. Δηλαδή, αν σου δώσω ένα Ελληνικό και ένα Ιταλικό, θα καταλάβεις πιο είναι Ελληνικό και πιο Ιταλικό; Αν ναι, ποιες είναι αυτές οι συγκεκριμένες διαφορές που καταλαβαίνεις; Αν όχι, τότε πιο το νόημα να ψάξεις συγκεκριμένα για Ιταλικό και Ελληνικό; Δε θα μπορούσες να έχεις δυο διαφορετικά Ελληνικά ή δυο διαφορετικά Ιταλικά; Ελπίζω η ερώτησή μου να έγινε κατανοητή αυτή τη φορά.
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Οχι, δεν θα καταλαβω την διαφορα γιατι ειμαι νεος στο αθλημα με τα λαδια. Για την ιστορια αυτη την στιγμη στο σπιτι μου εχω 11 διαφορετικα ελληνικα λαδια, 3 αρωματικα (2 ελληνικα και 1 που πηρα απο εδω), 1 ιταλικο και 1 ισπανικο (που πηρα χτες) Απο το καλοκαιρι αρχισα να ασχολουμε πιο πολυ.
billkost Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Οχι, δεν θα καταλαβω την διαφορα γιατι ειμαι νεος στο αθλημα με τα λαδια. Για την ιστορια αυτη την στιγμη στο σπιτι μου εχω 11 διαφορετικα ελληνικα λαδια, 3 αρωματικα (2 ελληνικα και 1 που πηρα απο εδω), 1 ιταλικο και 1 ισπανικο (που πηρα χτες) Απο το καλοκαιρι αρχισα να ασχολουμε πιο πολυ. Ρε συ πόσα λεφτά δίνεις για όλα αυτά; Μακάρι να έβγαζα τόσα. Κάνεις τίποτα άλλο; Δηλαδή σου περισσεύουν; Πόσα πληρώνεσαι άνθρωπε;;;;;;;;;;;;
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Σιγα κατα μεσο ορο εχουν 7-8 ευρω το μπουκαλι και δεν τα πηρα με την μια. Οσο για το ποσα πληρωνομαι, αυτη την στιγμη τιποτα μιας και ειμαι σε sabbatical... μεχρι νεοτερας (που ισως γινει αναρωτικη).
evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ααααχ εχουν αρχισει να βγαινουν τα χριστουγεννιατικα εδω και τρελενομαι. ολο το σουπερμαρκετ τιγκα στις γιορτινες μπυρες,κρασια, σαμπανιες κτλ. πηρα περιοδικο σπεσιαλ χριστουγεννα. φαααακ τελειως, εχει συνταγες για αστακο, γαλοπουλα, τρουφες, σοκολατα και foie gras. υγ εδεισα επιτελους και πηρα Paté ξανα μετα απο χρονια, αυτο το πραμα ειναι πιο νοστιμο κι απο το ταρταρ.
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Food processor εχεις? Ελληνιστι μιξερ. Ξερω μια γαματη συνταγη για παρφε απο συκωτια κοτοπουλου.
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 http://www.bbc.co.uk/food/recipes/chicken_liver_parfait_53623 http://www.youtube.com/watch?v=UVJ0tvzrQq0 σε καποιο σημειο το δειχνει στο video bonus απο τον heston: http://cumbriafoodie.wordpress.com/2011/02/27/meat-fruit-making-a-heston-favourite-at-home/
traganeus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Πο τι πάτε και τρώτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? Σα την ελληνική κουζίνα δεν έχει πουθενά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις