Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

p1030191k.jpg

Γελάω τώρα που την ξαναείδα επειδή κατάλαβα πως αυτή η φώτο είναι στημένη.

Δηλαδή είναι ολοφάνερο πως έβαλες τη γαρίδα πάνω στο πιρούνι και έριξες και τα chives από πάνω.

Καλό!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γελάω τώρα που την ξαναείδα επειδή κατάλαβα πως αυτή η φώτο είναι στημένη.

Δηλαδή είναι ολοφάνερο πως έβαλες τη γαρίδα πάνω στο πιρούνι και έριξες και τα chives από πάνω.

Καλό!

το στριφογύρισμα του πιρουνιού δεν είναι το δυνατό μου σημείο. την γαρίδα έβαλα μονο στο τέλος από πάνω δεν μπορούσα να την πιάσω αλλιώς.

Δημοσ.

Καρφωσες και μια μπροστα και ολα κομπλε ε?

Λιγη ντοματουλα δε θα πηγαινε ξερωγω?

όχι, έχει άσπρη σάλτσα που δεν φαίνεται στην φωτό. την επομενη μέρα που έπηξε καλύτερα ήταν πιο ωραία πρέπει να παραδεχτώ.

Δημοσ.

όχι, έχει άσπρη σάλτσα που δεν φαίνεται στην φωτό. την επομενη μέρα που έπηξε καλύτερα ήταν πιο ωραία πρέπει να παραδεχτώ.

Τι άσπρη σάλτσα έφτιαξες; Εμένα δε μου αρέσουν πολύ και δε μου αρέσει και η κρέμα γάλακτος. Χρησιμοποιώ ελάχιστη ποσότητα εβαπορέ.

Προτιμώ τη σάλτσα όσο πιο λίγη γίνεται, να καλύπτει μόνο το μακαρόνι.

Δημοσ.

Τι άσπρη σάλτσα έφτιαξες; Εμένα δε μου αρέσουν πολύ και δε μου αρέσει και η κρέμα γάλακτος. Χρησιμοποιώ ελάχιστη ποσότητα εβαπορέ.

Προτιμώ τη σάλτσα όσο πιο λίγη γίνεται, να καλύπτει μόνο το μακαρόνι.

ελαχιστη κρεμα γαλακτος, λευκο κρασι, λεμονι, σκορδο και αλατοπιπερ. βασικα ειναι πολυ λιγη η σαλτσα στο μακαρονι γι αυτο δεν φαινεται στην φωτο.

Δημοσ.

H κρεμα αμα "μειωθει" δενει. Επισης με χτυπημα δενει εστω και προσωρινα. Α και το λεμονι πρεπει να μπει στο τελος για να μην κοψει και κανεις τυρι.

Δημοσ.

H κρεμα αμα "μειωθει" δενει. Επισης με χτυπημα δενει εστω και προσωρινα. Α και το λεμονι πρεπει να μπει στο τελος για να μην κοψει και κανεις τυρι.

στο τελος μπηκε. τυρι δεν εβγαλα σιγουρα. απλα την επομενη μερα ηταν καλυτερη η σαλτσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...