billkost Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Γελάω τώρα που την ξαναείδα επειδή κατάλαβα πως αυτή η φώτο είναι στημένη. Δηλαδή είναι ολοφάνερο πως έβαλες τη γαρίδα πάνω στο πιρούνι και έριξες και τα chives από πάνω. Καλό!
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Γελάω τώρα που την ξαναείδα επειδή κατάλαβα πως αυτή η φώτο είναι στημένη. Δηλαδή είναι ολοφάνερο πως έβαλες τη γαρίδα πάνω στο πιρούνι και έριξες και τα chives από πάνω. Καλό! το στριφογύρισμα του πιρουνιού δεν είναι το δυνατό μου σημείο. την γαρίδα έβαλα μονο στο τέλος από πάνω δεν μπορούσα να την πιάσω αλλιώς.
athlios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Καρφωσες και μια μπροστα και ολα κομπλε ε? Λιγη ντοματουλα δε θα πηγαινε ξερωγω?
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Καρφωσες και μια μπροστα και ολα κομπλε ε? Λιγη ντοματουλα δε θα πηγαινε ξερωγω? όχι, έχει άσπρη σάλτσα που δεν φαίνεται στην φωτό. την επομενη μέρα που έπηξε καλύτερα ήταν πιο ωραία πρέπει να παραδεχτώ.
billkost Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 όχι, έχει άσπρη σάλτσα που δεν φαίνεται στην φωτό. την επομενη μέρα που έπηξε καλύτερα ήταν πιο ωραία πρέπει να παραδεχτώ. Τι άσπρη σάλτσα έφτιαξες; Εμένα δε μου αρέσουν πολύ και δε μου αρέσει και η κρέμα γάλακτος. Χρησιμοποιώ ελάχιστη ποσότητα εβαπορέ. Προτιμώ τη σάλτσα όσο πιο λίγη γίνεται, να καλύπτει μόνο το μακαρόνι.
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Τι άσπρη σάλτσα έφτιαξες; Εμένα δε μου αρέσουν πολύ και δε μου αρέσει και η κρέμα γάλακτος. Χρησιμοποιώ ελάχιστη ποσότητα εβαπορέ. Προτιμώ τη σάλτσα όσο πιο λίγη γίνεται, να καλύπτει μόνο το μακαρόνι. ελαχιστη κρεμα γαλακτος, λευκο κρασι, λεμονι, σκορδο και αλατοπιπερ. βασικα ειναι πολυ λιγη η σαλτσα στο μακαρονι γι αυτο δεν φαινεται στην φωτο.
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Πες καλύτερα ότι δεν έδεσε δεν εχει αλευρι η αμυλο για να δεσει.
Toufas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 H κρεμα αμα "μειωθει" δενει. Επισης με χτυπημα δενει εστω και προσωρινα. Α και το λεμονι πρεπει να μπει στο τελος για να μην κοψει και κανεις τυρι.
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 H κρεμα αμα "μειωθει" δενει. Επισης με χτυπημα δενει εστω και προσωρινα. Α και το λεμονι πρεπει να μπει στο τελος για να μην κοψει και κανεις τυρι. στο τελος μπηκε. τυρι δεν εβγαλα σιγουρα. απλα την επομενη μερα ηταν καλυτερη η σαλτσα.
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 ναι ρε δεν μπορω να την φαω με το χερι, εκαιγε εκεινη την ωρα. και ειναι σφολιατα.
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 έκοψες την πίτα ζεστή ρε αχαίρευτη; ναι πειναγα η χοντρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις