Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στα γαλλικα λεγετε ciboulette στα ελληνικα : κρόμμυο το σχοινόπρασο, πρασουλίδα. ειναι ειδος κρεμμυδιου.

 

chives στα Αγγλικά.

Δημοσ.

Στο αεροδρόμιο είμαι, ακούω nin και επιστρέφω σπίτι απαγοητευμενος Mary...

Στο θέμα μας: κυμινο θα εβαζα! Παει παρα πολυ με το καροτο, θα εβαζα και λίγο κολιανδρο(το μπαχαρικο) Έπισης το βαλσαμικο ίσως δεν είναι σωστό ξύδι, μάλλον λευκό ή μυλοξυδο θα εβαζα.

Δημοσ.

Στο αεροδρόμιο είμαι, ακούω nin και επιστρέφω σπίτι απαγοητευμενος Mary...

Στο θέμα μας: κυμινο θα εβαζα! Παει παρα πολυ με το καροτο, θα εβαζα και λίγο κολιανδρο(το μπαχαρικο) Έπισης το βαλσαμικο ίσως δεν είναι σωστό ξύδι, μάλλον λευκό ή μυλοξυδο θα εβαζα.

Γιατί είσαι απογοητευμένος;

Δημοσ.

Δεν είναι του παρόντος, απο άτομο που θεωρούσα φιλικό, είχα άσχημη συμπεριφορά.

 

Το καλο είναι ότι για τις γιορτές θα πάω στο funky gourmet μάλλον και ότι είπα την ιδέα που είχα για ένα μαγαζί σε ένα άτομο με κεφάλαιο. Ποτέ δεν ξέρεις...

Δημοσ.

γίνετε να μαγειρέψουμε με λέιζερ?

δεν κάνω πλάκα , τεχνολογικό φόρουμ είναι , λογικό να έχω τέτοιες απορίες.

 

ps : δεν λέω για τώρα , αναφέρομε στο μέλλον , θα είναι υγιεινό αν καταστεί εφικτό ?

Δημοσ.

Δεν είναι του παρόντος, απο άτομο που θεωρούσα φιλικό, είχα άσχημη συμπεριφορά.

 

Το καλο είναι ότι για τις γιορτές θα πάω στο funky gourmet μάλλον και ότι είπα την ιδέα που είχα για ένα μαγαζί σε ένα άτομο με κεφάλαιο. Ποτέ δεν ξέρεις...

 

Ρε συ, πες την αλήθεια, χυλόπιτα; Ντάξ, δε τρέχει τίποτε, όλοι έχουμε περάσει από εκεί :P.

 

Θα γίνεις εστιάτορας;

 

γίνετε να μαγειρέψουμε με λέιζερ?

δεν κάνω πλάκα , τεχνολογικό φόρουμ είναι , λογικό να έχω τέτοιες απορίες.

 

ps : δεν λέω για τώρα , αναφέρομε στο μέλλον , θα είναι υγιεινό αν καταστεί εφικτό ?

 

Googl-αρε "cooking with laser".

Δημοσ.

Στο αεροδρόμιο είμαι, ακούω nin και επιστρέφω σπίτι απαγοητευμενος Mary...

Στο θέμα μας: κυμινο θα εβαζα! Παει παρα πολυ με το καροτο, θα εβαζα και λίγο κολιανδρο(το μπαχαρικο) Έπισης το βαλσαμικο ίσως δεν είναι σωστό ξύδι, μάλλον λευκό ή μυλοξυδο θα εβαζα.

Λυπάμαι πολύ αγαπητε τουφα που σε βρισκω απογοητευμενο :(

Κυμινο ε?ΟΚ θα το βάλω και αυτο.Οσο για το βαλσαμικο πιστευα οτι του πηγαινε πιο πολυ απο το απλο :(

Για τη παπρικα που ειπε η ευα?εβαλα αλλα μαλλον λιγη ποσοτητα στο τεραστιο μπολ που εφτιαξα και δεν ειδα διαφορα...

Δημοσ.

Λυπάμαι πολύ αγαπητε τουφα που σε βρισκω απογοητευμενο :(

Κυμινο ε?ΟΚ θα το βάλω και αυτο.Οσο για το βαλσαμικο πιστευα οτι του πηγαινε πιο πολυ απο το απλο :(

Για τη παπρικα που ειπε η ευα?εβαλα αλλα μαλλον λιγη ποσοτητα στο τεραστιο μπολ που εφτιαξα και δεν ειδα διαφορα...

 

Να πω την αλήθεια δεν έχω φάει ποτέ την σαλάτα που λες αλλα ξέρω πως και τα 3 που σου είπα τα τρώγανε στην πόλη και πανε και μεταξύ τους. Η Εύα έπρεπε να σου πει να βρεις καπνιστη παπρικα και όχι την απλή. Θα εβαζα γιαούρτι στραγγιστο ξύδι λάδι ξυσμα πορτοκαλί κυμινο και κολιανδρο και θα ανακατεβα τα λαχανικά μέσα της (μην κανείς το λάθος που απλά βάζουν την σάλτσα απο πάνω απο τις σαλατες λες και είναι κρέας!)

Επίσης αν έχεις ολόκληρο κυμινο και κολιανδρο θα ήταν καλο να τα ζεστανεις σε ένα στεγνό τηγάνι πριν τα κανείς σκόνη μιας και έτσι βγάζουν το άρωμα τους πιο καλά.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πααααααρα πολύ τουφα!!!

Ειδικά για το tip για τις σαλάτες γιατι οντως ετσι κάνω :P αλλά θα το διορθώσω!

Μολις φαγωθεί αυτο το μπολ ππυ εκανα,θα ετοιμασω το νεο με τα υλικό που μου λες (μαλλον χωρις το γιαουρτι-σορυ αλλα δε νομιζω οτι θα "κολλάει" μέσα) και θα σου πώ!

Δημοσ.

παπρικα δοκιμασες να βαλεις; καμια καπνιστη.

 

 

Να πω την αλήθεια δεν έχω φάει ποτέ την σαλάτα που λες αλλα ξέρω πως και τα 3 που σου είπα τα τρώγανε στην πόλη και πανε και μεταξύ τους. Η Εύα έπρεπε να σου πει να βρεις καπνιστη παπρικα και όχι την απλή. Θα εβαζα γιαούρτι στραγγιστο ξύδι λάδι ξυσμα πορτοκαλί κυμινο και κολιανδρο και θα ανακατεβα τα λαχανικά μέσα της (μην κανείς το λάθος που απλά βάζουν την σάλτσα απο πάνω απο τις σαλατες λες και είναι κρέας!)

Επίσης αν έχεις ολόκληρο κυμινο και κολιανδρο θα ήταν καλο να τα ζεστανεις σε ένα στεγνό τηγάνι πριν τα κανείς σκόνη μιας και έτσι βγάζουν το άρωμα τους πιο καλά.

Δημοσ.

παντως εκεινη την παπρικα που μου ειπες δεν την βρηκα ρε γμτ. οχι σκιστηκα στο ψαξιμο βεβαια. θα παω να δω κι αλλου

 

επισης εκανα το λαθος και αγορασα butter shortbreads :cry: θα γινω 200 κιλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...