freedubus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω οτι μας δουλεύει. Σουρίμι είναι αυτό, φέηκ γαρίδα, υποκατάστατο.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αχ εκεί στο εξωτερικό όλες τις σαβούρες τους σερβίρουν
billkost Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 στα γαλλικα λεγετε ciboulette στα ελληνικα : κρόμμυο το σχοινόπρασο, πρασουλίδα. ειναι ειδος κρεμμυδιου. chives στα Αγγλικά.
Toufas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Στο αεροδρόμιο είμαι, ακούω nin και επιστρέφω σπίτι απαγοητευμενος Mary... Στο θέμα μας: κυμινο θα εβαζα! Παει παρα πολυ με το καροτο, θα εβαζα και λίγο κολιανδρο(το μπαχαρικο) Έπισης το βαλσαμικο ίσως δεν είναι σωστό ξύδι, μάλλον λευκό ή μυλοξυδο θα εβαζα.
billkost Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Στο αεροδρόμιο είμαι, ακούω nin και επιστρέφω σπίτι απαγοητευμενος Mary... Στο θέμα μας: κυμινο θα εβαζα! Παει παρα πολυ με το καροτο, θα εβαζα και λίγο κολιανδρο(το μπαχαρικο) Έπισης το βαλσαμικο ίσως δεν είναι σωστό ξύδι, μάλλον λευκό ή μυλοξυδο θα εβαζα. Γιατί είσαι απογοητευμένος;
Toufas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι του παρόντος, απο άτομο που θεωρούσα φιλικό, είχα άσχημη συμπεριφορά. Το καλο είναι ότι για τις γιορτές θα πάω στο funky gourmet μάλλον και ότι είπα την ιδέα που είχα για ένα μαγαζί σε ένα άτομο με κεφάλαιο. Ποτέ δεν ξέρεις...
nicoc89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 γίνετε να μαγειρέψουμε με λέιζερ? δεν κάνω πλάκα , τεχνολογικό φόρουμ είναι , λογικό να έχω τέτοιες απορίες. ps : δεν λέω για τώρα , αναφέρομε στο μέλλον , θα είναι υγιεινό αν καταστεί εφικτό ?
billkost Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι του παρόντος, απο άτομο που θεωρούσα φιλικό, είχα άσχημη συμπεριφορά. Το καλο είναι ότι για τις γιορτές θα πάω στο funky gourmet μάλλον και ότι είπα την ιδέα που είχα για ένα μαγαζί σε ένα άτομο με κεφάλαιο. Ποτέ δεν ξέρεις... Ρε συ, πες την αλήθεια, χυλόπιτα; Ντάξ, δε τρέχει τίποτε, όλοι έχουμε περάσει από εκεί . Θα γίνεις εστιάτορας; γίνετε να μαγειρέψουμε με λέιζερ? δεν κάνω πλάκα , τεχνολογικό φόρουμ είναι , λογικό να έχω τέτοιες απορίες. ps : δεν λέω για τώρα , αναφέρομε στο μέλλον , θα είναι υγιεινό αν καταστεί εφικτό ? Googl-αρε "cooking with laser".
mary Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Στο αεροδρόμιο είμαι, ακούω nin και επιστρέφω σπίτι απαγοητευμενος Mary... Στο θέμα μας: κυμινο θα εβαζα! Παει παρα πολυ με το καροτο, θα εβαζα και λίγο κολιανδρο(το μπαχαρικο) Έπισης το βαλσαμικο ίσως δεν είναι σωστό ξύδι, μάλλον λευκό ή μυλοξυδο θα εβαζα. Λυπάμαι πολύ αγαπητε τουφα που σε βρισκω απογοητευμενο Κυμινο ε?ΟΚ θα το βάλω και αυτο.Οσο για το βαλσαμικο πιστευα οτι του πηγαινε πιο πολυ απο το απλο Για τη παπρικα που ειπε η ευα?εβαλα αλλα μαλλον λιγη ποσοτητα στο τεραστιο μπολ που εφτιαξα και δεν ειδα διαφορα...
Toufas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Λυπάμαι πολύ αγαπητε τουφα που σε βρισκω απογοητευμενο Κυμινο ε?ΟΚ θα το βάλω και αυτο.Οσο για το βαλσαμικο πιστευα οτι του πηγαινε πιο πολυ απο το απλο Για τη παπρικα που ειπε η ευα?εβαλα αλλα μαλλον λιγη ποσοτητα στο τεραστιο μπολ που εφτιαξα και δεν ειδα διαφορα... Να πω την αλήθεια δεν έχω φάει ποτέ την σαλάτα που λες αλλα ξέρω πως και τα 3 που σου είπα τα τρώγανε στην πόλη και πανε και μεταξύ τους. Η Εύα έπρεπε να σου πει να βρεις καπνιστη παπρικα και όχι την απλή. Θα εβαζα γιαούρτι στραγγιστο ξύδι λάδι ξυσμα πορτοκαλί κυμινο και κολιανδρο και θα ανακατεβα τα λαχανικά μέσα της (μην κανείς το λάθος που απλά βάζουν την σάλτσα απο πάνω απο τις σαλατες λες και είναι κρέας!) Επίσης αν έχεις ολόκληρο κυμινο και κολιανδρο θα ήταν καλο να τα ζεστανεις σε ένα στεγνό τηγάνι πριν τα κανείς σκόνη μιας και έτσι βγάζουν το άρωμα τους πιο καλά.
mary Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σ'ευχαριστώ πααααααρα πολύ τουφα!!! Ειδικά για το tip για τις σαλάτες γιατι οντως ετσι κάνω αλλά θα το διορθώσω! Μολις φαγωθεί αυτο το μπολ ππυ εκανα,θα ετοιμασω το νεο με τα υλικό που μου λες (μαλλον χωρις το γιαουρτι-σορυ αλλα δε νομιζω οτι θα "κολλάει" μέσα) και θα σου πώ!
evabb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 παπρικα δοκιμασες να βαλεις; καμια καπνιστη. Να πω την αλήθεια δεν έχω φάει ποτέ την σαλάτα που λες αλλα ξέρω πως και τα 3 που σου είπα τα τρώγανε στην πόλη και πανε και μεταξύ τους. Η Εύα έπρεπε να σου πει να βρεις καπνιστη παπρικα και όχι την απλή. Θα εβαζα γιαούρτι στραγγιστο ξύδι λάδι ξυσμα πορτοκαλί κυμινο και κολιανδρο και θα ανακατεβα τα λαχανικά μέσα της (μην κανείς το λάθος που απλά βάζουν την σάλτσα απο πάνω απο τις σαλατες λες και είναι κρέας!) Επίσης αν έχεις ολόκληρο κυμινο και κολιανδρο θα ήταν καλο να τα ζεστανεις σε ένα στεγνό τηγάνι πριν τα κανείς σκόνη μιας και έτσι βγάζουν το άρωμα τους πιο καλά.
evabb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 παντως εκεινη την παπρικα που μου ειπες δεν την βρηκα ρε γμτ. οχι σκιστηκα στο ψαξιμο βεβαια. θα παω να δω κι αλλου επισης εκανα το λαθος και αγορασα butter shortbreads θα γινω 200 κιλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις