evabb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ελλάδα ειμαι, μεθαύριο επιστρέφω. Στα γρήγορα: Το tartare δείχνει πολύ αλεσμενο Το λίπος της παπιας κάνει πιο πολύ καλό παρα κακό (google French paradox) Λίπος απο foie=λίπος παπιας ειναι το ταρταρ για σαντουτς αυτο ειπαμε!
insomniaK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Πες του ρε έβα του άσχετου, ότι έτσι το τρώνε στην τραχιά το ταρταρ... Λες και το χε στο χωριό του :·ρ
billkost Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 ειναι το ταρταρ για σαντουτς αυτο ειπαμε! Μην αντιμιλάς στον αρχηγό. Ντροπή, δε κάνει.
mary Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μπορει κάποιος(δλδ ο Τουφας ) να μου πει τι βαζουνε στη πολιτικη/πικαντικη σαλατα και γινετε τοσο ωραια? Εκτος βεβαια απο λάχανο,καροτο, πιπερια κοκκινη και πρασινη και μαιντανο?Εχω βάλει και το mix for salads της knorr με μαιντανό και πιπερια αλλα δε νομιζω πως εχω πετυχει τη γευση..
The_Judas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Thread μαγειρικης και μου γράφετε εδώ και 10 σελίδες για πατατάκια, σαλάτες, γύρους και σαντουιτς... Αίσχος
evabb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μπορει κάποιος(δλδ ο Τουφας ) να μου πει τι βαζουνε στη πολιτικη/πικαντικη σαλατα και γινετε τοσο ωραια? Εκτος βεβαια απο λάχανο,καροτο, πιπερια κοκκινη και πρασινη και μαιντανο?Εχω βάλει και το mix for salads της knorr με μαιντανό και πιπερια αλλα δε νομιζω πως εχω πετυχει τη γευση.. παπρικα δοκιμασες να βαλεις; καμια καπνιστη.
mary Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 παπρικα δοκιμασες να βαλεις; καμια καπνιστη. Αχά!!!Καλή ιδέα!Θα το δοκιμάσω.Ευχαριστώ! (Που'σαι βρε τουφα να πεις και συ...)
The_Judas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ξύδι, σκόρδο, πιπέρι έβαλες; Θα σε μαλώσει ο Τούφας αν μάθει ότι έβαλες έτοιμο μείγμα μπαχαρικών.
evabb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 lλιγκουινι με γαριδες (μην πειτε οτι δεν ειναι αρκετα ροζ οι γαριδες, το φλας φταει)
freedubus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Τα πράσινα τι είναι; Μου θυμίζουν εκείνα τα ροζ φιτίλια που βάζουμε στα καντήλια.
mary Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ξύδι, σκόρδο, πιπέρι έβαλες; Θα σε μαλώσει ο Τούφας αν μάθει ότι έβαλες έτοιμο μείγμα μπαχαρικών. Ξύδι εννοειται και μαλιστα βαλσαμικο.Και πιπερι εβαλα.Σκόρδο όχι Εκανα λαδοξυδο την πρωτη φορά αλλά αφου ειδα οτι δε μου βγηκε εβαλα το ετοιμο μιγμα της κνόρ Υγ Ευα μη κανεις τετοια βραδιατικα....
evabb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Τα πράσινα τι είναι; Μου θυμίζουν εκείνα τα ροζ φιτίλια που βάζουμε στα καντήλια. στα γαλλικα λεγετε ciboulette στα ελληνικα : κρόμμυο το σχοινόπρασο, πρασουλίδα. ειναι ειδος κρεμμυδιου.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Σαν κανονικές γαρίδες, με πτυχές κατά το μήκος τους. Όχι σα να τις έχουν πλάσει και να έχουν μετά κολλήσει τα κομμάτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις