billkost Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Τι κρέας είναι; Tartare γίνεται συνήθως το μοσχάρι και μάλιστα sirloin ή tenderloin. Δε μου αρέσει που είναι σαν αλοιφή στη φωτογραφία ρε συ. Μόλις γύρισα απο NYC και πήγα picholine. Γάμησε. Ο τύπος δεν υπάρχει. Μπορεί να υποβιβάστηκε από δυο σε ενα αστέρι, αλλά ΓΑΜΗΣΕ.
evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 μοσχάρι/βοδινό είναι. υπάρχουν δυο είδη εδώ. το ancien που είναι σαν κανονικός κιμάς και το prepared που είναι αυτό που βλέπεις.πάντως και το ακατέργαστο να πάρεις και να του βάλεις αυγό κτλ έτσι για γίνει πάλι όπως στην φωτογραφία gt το ανακατεύεις καλά.
Tenshi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Επειδή μου την έχετε σπάσει με την γκουρμέ κουζίνα... ΝΑ ΡΕ:
billkost Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 μοσχάρι/βοδινό είναι. υπάρχουν δυο είδη εδώ. το ancien που είναι σαν κανονικός κιμάς και το prepared που είναι αυτό που βλέπεις.πάντως και το ακατέργαστο να πάρεις και να του βάλεις αυγό κτλ έτσι για γίνει πάλι όπως στην φωτογραφία gt το ανακατεύεις καλά. Όχι ρε συ, έχει πιο τραχιά υφή, αφού είναι κιμάς, δεν είναι full αλεσμένο. Εγώ όταν έκανα tartare έπαιρνα sirloin και το ψιλόέκοβα γιατί μου αρέσει να έχει λίγο μάσημα. Μόνο το αυγό, αλατοπίπερο και ίιιιιισως λίγη μαγιονέζα. Μουστάρδα δε θέλω. Το σημαντικότερο, δε μας είπες πως ήταν.
evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Όχι ρε συ, έχει πιο τραχιά υφή, αφού είναι κιμάς, δεν είναι full αλεσμένο. Εγώ όταν έκανα tartare έπαιρνα sirloin και το ψιλόέκοβα γιατί μου αρέσει να έχει λίγο μάσημα. Μόνο το αυγό, αλατοπίπερο και ίιιιιισως λίγη μαγιονέζα. Μουστάρδα δε θέλω. Το σημαντικότερο, δε μας είπες πως ήταν. γαματο οπως παντα!!! μερεντα απο κρεας
billkost Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ρε γαμώτοοοοο δε μπορώ, το foie gras θα με πεθάνει. Δεν έχω φάει πιο νόστιμο πράγμα, δε ξέρω τι να πω. Έβγαλε πολλές φέτες το ολόκληρο συκώτι αλλά θα φύγω για Ελλάδα πριν προλάβω να το τελειώσω. Να σε πω τούφα, σκέφτομαι να τηγανίσω μπιφτέκι σε λίπος foie gras, τι γνώμη έχεις για αυτό; Προφανώς πρώτα θα κάνω κάτι σαν sous vide και μετά απλά θα το τηγανίσω για να πάρει χρώμα.
kebinB Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ρε γαμώτοοοοο δε μπορώ, το foie gras θα με πεθάνει. Δεν έχω φάει πιο νόστιμο πράγμα, δε ξέρω τι να πω. Έβγαλε πολλές φέτες το ολόκληρο συκώτι αλλά θα φύγω για Ελλάδα πριν προλάβω να το τελειώσω. Να σε πω τούφα, σκέφτομαι να τηγανίσω μπιφτέκι σε λίπος foie gras, τι γνώμη έχεις για αυτό; Προφανώς πρώτα θα κάνω κάτι σαν sous vide και μετά απλά θα το τηγανίσω για να πάρει χρώμα. ρε boy σοβαρά τώρα ζυγίστηκες πριν έρθει το φουα γρκα; αν ναι, πες μας και αφου τελείωσει το έχω πραγματικά απορία. 900 γραμμάρια καθαρό λιπος ειναι παράνοια. (αν ήταν ένα κιλό το πράμα)
billkost Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ρε boy σοβαρά τώρα ζυγίστηκες πριν έρθει το φουα γρκα; αν ναι, πες μας και αφου τελείωσει το έχω πραγματικά απορία. 900 γραμμάρια καθαρό λιπος ειναι παράνοια. (αν ήταν ένα κιλό το πράμα) Καλά κοίτα, όταν βάζεις λάδι στη σαλάτα ή βούτυρο στο τοστ ή μαγιονέζα στο ψωμί σου τι νομίζεις πως κάνεις; Καθαρό λίπος του κερατά έχουν αυτά.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 καμια σχέση όμως η ποιότητα και η ποσοτητα του λιπους.
billkost Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 καμια σχέση όμως η ποιότητα και η ποσοτητα του λιπους. Τι εννοείς; Το λάδι είναι καθαρό λίπος, 100%. Η μαγιονέζα φτιάχνεται με λάδι (όχι ελαιόλαδο). Επίσης η ποιότητα του λίπους δεν έχει σημασία όσο αφορά το βάρος. Τώρα η ποσότητα σου είπα, εξαρτάται από το τι τρως. Αν βάζεις ελαιόλαδο στη σαλάτα με τον ίδιο ρυθμό που βάζουν όλοι οι Έλληνες και βουτάς ψωμί, , τρως ήδη παραπάνω από μένα.
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Τι εννοείς; Το λάδι είναι καθαρό λίπος, 100%. Η μαγιονέζα φτιάχνεται με λάδι (όχι ελαιόλαδο). Επίσης η ποιότητα του λίπους δεν έχει σημασία όσο αφορά το βάρος. Τώρα η ποσότητα σου είπα, εξαρτάται από το τι τρως. Αν βάζεις ελαιόλαδο στη σαλάτα με τον ίδιο ρυθμό που βάζουν όλοι οι Έλληνες και βουτάς ψωμί, , τρως ήδη παραπάνω από μένα. μεγαλη αληθεια!!! 100γρ ελαιολαδο εχουν 900 θερμιδες, 100γρ βουτυρο εχουν 750. την επομενη φορα που θα βαλετε λαδι στην σαλατα ζυγιστε την κιολας για να δειτε ποσο λαιτ ειναι τελικα.
billkost Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Που είναι ο τουφάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Toufas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ελλάδα ειμαι, μεθαύριο επιστρέφω. Στα γρήγορα: Το tartare δείχνει πολύ αλεσμενο Το λίπος της παπιας κάνει πιο πολύ καλό παρα κακό (google French paradox) Λίπος απο foie=λίπος παπιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις