Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οταν τσακιζεις τα σουβλακια και τους γυρους απο την γιαγια τα εχεις?

Εγω παντως παιρνω κατα 90% free range κρεας.

Tσακισαμε ποτε μαζι σουβλακια και γυρους?

Και φτιαχνω σπιτικο γυρο επισης.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τα λεγομενα σου μιλαω.

+ Οτι δεν γινεται να ζεις στην ελλαδα και να μην τρως κατι που δεν εχει ζωικο προιον μεσα. Ακομα και γλυκα να φας που εχουν μεσα ζελατινη, μαντεψε απο ποιο πανεξυπνο τετραποδο ζωακι την φτιαχνουν.

Δημοσ.

+ Οτι δεν γινεται να ζεις στην ελλαδα και να μην τρως κατι που δεν εχει ζωικο προιον μεσα. Ακομα και γλυκα να φας που εχουν μεσα ζελατινη, μαντεψε απο ποιο πανεξυπνο τετραποδο ζωακι την φτιαχνουν.

true στην ελλαδα δυσκολα να βρεις κατι τελειως βιγκαν. θυμαμαι πριν 10 χρονια τι τραβαγα για το γαλα σογιας κι εδω το πουλανε σε 6αδες

Δημοσ.

Γλυκα? Μονο μελαχρινή απτη γιαγια μου τρωω. Και κανα "ποτηρι" γλυκο.

Δημοσ.

Ρε συ, προηγουμένως είπες πως τρως κρέας μόνο από τη γιαγιά σου και το θείο σου.

Και σε ρωτήσαμε, δε τρως ποτέ κρέας απ' έξω; Δε πηγαίνεις σε ταβέρνες, σε καντίνες, στη σχολή σου δε πουλάνε κάτι με κρεατικό, σε βρώμικα, σε σουβλατζίδικα, σε εστιατόρια;

Αν πηγαίνεις έστω και σε ένα από αυτά, τότε οι πιθανότητες είναι να έχεις φάει κρέας που δεν είναι από το θείο σου και τη γιαγιά σου.

true στην ελλαδα δυσκολα να βρεις κατι τελειως βιγκαν. θυμαμαι πριν 10 χρονια την τραβαγα για το γαλα σογιας κι εδω το πουλανε σε 6αδες

Πια τράβαγες;

Δημοσ.

ελα λαθος. το διορθωσα. ειμαι αρρωστη μην μου τη λετε.

Λυπάμαι, τα λάθη πληρώνονται. Τώρα μου θυμίζει το τελευταίο επεισόδιο southpark "θέλετε δηλαδή κάποιος να χεστεί πάνω του και να μην αυτοκτονήσει κανένας; Μα αυτό δε γίνεται" Eric Cartman.

Καλα θελω και σε παιρνω και στα σοβαρα...

1315861859029.jpg

Και άλλο λάθος, εννοείς "Καλά θέλω και ΔΕ σε παίρνω στα σοβαρά", αν και μάλλον εννοείς "Καλά ΚΑΝΩ και ΔΕ σε παίρνω στα σοβαρά".

Ρε παιδιά, έλεος, είμαι στη δουλειά και κλαίω από τα γέλια.

Δημοσ.

Καλα θελω και σε παιρνω και στα σοβαρα...

1315861859029.jpg

εμενα λες?

Αν ναι, δεν εχεις φαει μελαχρινη απο τη γιαγια και την γαματη γαλατοπια να κλασεις μαλλι φιλε!

Δημοσ.

επειδη εχουν χυθει πολλα λιτρα μελανι πανω στο θεμα του αψητου κρεατος, δρατομαι της ευκαιριας να ποσταρω ενα καλο filet americain/tartare (αγορασμενο) σε σαντουιτς οπως το τρωω αυτη την στιγμη.

το ασπρο ειναι μαγιονεζα, ειπα να πειραματιστω σημερα.

p1030159rf.jpg

p1030161n.jpg

p1030162d.jpg

p1030163j.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...