athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ναι οταν τσακιζεις τα σουβλακια και τους γυρους απο την γιαγια τα εχεις? Εγω παντως παιρνω κατα 90% free range κρεας. Tσακισαμε ποτε μαζι σουβλακια και γυρους? Και φτιαχνω σπιτικο γυρο επισης.
christiana78 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δεν τρως σουβλακια;;;;;;; ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ;;;;;;; :shock:
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Απο τα λεγομενα σου μιλαω. + Οτι δεν γινεται να ζεις στην ελλαδα και να μην τρως κατι που δεν εχει ζωικο προιον μεσα. Ακομα και γλυκα να φας που εχουν μεσα ζελατινη, μαντεψε απο ποιο πανεξυπνο τετραποδο ζωακι την φτιαχνουν.
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Απο τα λεγομενα σου μιλαω. + Οτι δεν γινεται να ζεις στην ελλαδα και να μην τρως κατι που δεν εχει ζωικο προιον μεσα. Ακομα και γλυκα να φας που εχουν μεσα ζελατινη, μαντεψε απο ποιο πανεξυπνο τετραποδο ζωακι την φτιαχνουν. true στην ελλαδα δυσκολα να βρεις κατι τελειως βιγκαν. θυμαμαι πριν 10 χρονια τι τραβαγα για το γαλα σογιας κι εδω το πουλανε σε 6αδες
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Απο τα λεγομενα σου μιλαω. + Οτι δεν γινεται να ζεις στην ελλαδα και να μην τρως κατι που δεν εχει ζωικο προιον μεσα. Ακομα και γλυκα να φας που εχουν μεσα ζελατινη, μαντεψε απο ποιο πανεξυπνο τετραποδο ζωακι την φτιαχνουν. Γλυκα? Μονο μελαχρινή απτη γιαγια μου τρωω. Και κανα "ποτηρι" γλυκο.
billkost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ρε συ, προηγουμένως είπες πως τρως κρέας μόνο από τη γιαγιά σου και το θείο σου. Και σε ρωτήσαμε, δε τρως ποτέ κρέας απ' έξω; Δε πηγαίνεις σε ταβέρνες, σε καντίνες, στη σχολή σου δε πουλάνε κάτι με κρεατικό, σε βρώμικα, σε σουβλατζίδικα, σε εστιατόρια; Αν πηγαίνεις έστω και σε ένα από αυτά, τότε οι πιθανότητες είναι να έχεις φάει κρέας που δεν είναι από το θείο σου και τη γιαγιά σου. true στην ελλαδα δυσκολα να βρεις κατι τελειως βιγκαν. θυμαμαι πριν 10 χρονια την τραβαγα για το γαλα σογιας κι εδω το πουλανε σε 6αδες Πια τράβαγες;
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ελα λαθος. το διορθωσα. ειμαι αρρωστη μην μου τη λετε.
billkost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ελα λαθος. το διορθωσα. ειμαι αρρωστη μην μου τη λετε. Λυπάμαι, τα λάθη πληρώνονται. Τώρα μου θυμίζει το τελευταίο επεισόδιο southpark "θέλετε δηλαδή κάποιος να χεστεί πάνω του και να μην αυτοκτονήσει κανένας; Μα αυτό δε γίνεται" Eric Cartman. Καλα θελω και σε παιρνω και στα σοβαρα... Και άλλο λάθος, εννοείς "Καλά θέλω και ΔΕ σε παίρνω στα σοβαρά", αν και μάλλον εννοείς "Καλά ΚΑΝΩ και ΔΕ σε παίρνω στα σοβαρά". Ρε παιδιά, έλεος, είμαι στη δουλειά και κλαίω από τα γέλια.
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Καλα θελω και σε παιρνω και στα σοβαρα... εμενα λες? Αν ναι, δεν εχεις φαει μελαχρινη απο τη γιαγια και την γαματη γαλατοπια να κλασεις μαλλι φιλε!
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 αθλιε, η θα συμβαλεις δημιουργηκα στο θρεντ η κοπανα την.
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εντάξει μικρό μου λουκουμαδακι!Μη ταραζεσαι και πηξει πολύ το μελι.
evabb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 επειδη εχουν χυθει πολλα λιτρα μελανι πανω στο θεμα του αψητου κρεατος, δρατομαι της ευκαιριας να ποσταρω ενα καλο filet americain/tartare (αγορασμενο) σε σαντουιτς οπως το τρωω αυτη την στιγμη. το ασπρο ειναι μαγιονεζα, ειπα να πειραματιστω σημερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις