billkost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 αντε και torchon se λιγο 3 χρονια πριν τετοιο καιρο δοκιμαζα πρωτη μου φορα foie... Ακομα και ενα sandwich που ειχα παρει απο το cdg αεροδρομιο στο παρισι πριν κατι μηνες ηταν απλα απιστευτο και ηταν και απο κονσερβα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι πιο νοστιμο... Είσαι ο Arne Saknussemm και είμαι ο Lidenbrock;; Είσαι ο Leibniz και είμαι ο Newton;; Είσαι ο Tartaglia και είμαι ο Cardano; Είσαι οι Franklin και Wilkins και είμαι οι Watson και Crick; Είσαι το Star trek original και είμαι το the next generation; Όπως και να έχει, το foie γάμησε. Πάντως torchon δε θα φτιάξω ρε συ επειδή στην Ελλάδα δε πουλάνε πουθενά (από όσο έψαξα δηλαδή). Επίσης επιστρέφω Ελλάδα εντός 10 ημερών (μόνιμα πλέον) οπότε τον πούλο. Άτιμη κενωνία.
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Πρεπει να υπαρχει καπου ρε συ, αφου το εχουν εστιατορια. Παντως απορω πως δεν εχει πεταχτει κανας ασχετος να σκισει τα βρακια του με το foie gras να μας πει οτι ειναι βαναυσο ενω τρωει κοτοπουλο ο ιδιος... Επισης : http://www.huffingtonpost.com/2011/10/19/8-foods-banned-before-foie-gras_n_1018474.html
billkost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Πρεπει να υπαρχει καπου ρε συ, αφου το εχουν εστιατορια. Παντως απορω πως δεν εχει πεταχτει κανας ασχετος να σκισει τα βρακια του με το foie gras να μας πει οτι ειναι βαναυσο ενω τρωει κοτοπουλο ο ιδιος... Επισης : http://www.huffingtonpost.com/2011/10/19/8-foods-banned-before-foie-gras_n_1018474.html Μήπως δεν αγοράζουν ολόκληρα foie gras και αγοράζουν κονσέρβες ή μόνο terrine; Το οποίο δε μου αρέσει πολύ. Οι αντί - foie gras τύποι είναι παντού και πετάγονται συνέχεια. Μερικοί από αυτούς είναι και vegeterians (χαχαχοχοχιχι) και είναι και ενοχλητικοί. Το χειρότερο είναι πως το whole foods δε πουλάει επειδή και αυτοί λένε πως είναι ανήθικο. Τι μαλακίες. Εδώ λένε πως οι τρεις φάρμες που υπάρχουν στις USA θα κλείσουν σε 1-2 χρόνια με κάποιον νόμο που εφαρμόζεται.
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εδω που τα λεμε δεν ειναι και οτι καλυτερο ετσι?
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Eιναι βαναυσο. εσκισες τα βρακια σου? Μήπως δεν αγοράζουν ολόκληρα foie gras και αγοράζουν κονσέρβες ή μόνο terrine; Το οποίο δε μου αρέσει πολύ. Οι αντί - foie gras τύποι είναι παντού και πετάγονται συνέχεια. Μερικοί από αυτούς είναι και vegeterians (χαχαχοχοχιχι) και είναι και ενοχλητικοί. Το χειρότερο είναι πως το whole foods δε πουλάει επειδή και αυτοί λένε πως είναι ανήθικο. Τι μαλακίες. Εδώ λένε πως οι τρεις φάρμες που υπάρχουν στις USA θα κλείσουν σε 1-2 χρόνια με κάποιον νόμο που εφαρμόζεται. ακομα και οι vegetarians δεν γνωριζουν ποσο γαμανε τα ζωα με τα γουστα τους. Ειμαι κατα της κακοποιησης των ζωων και το να τρως κρεας απο mass produced παραγωγη ειναι χειροτερο απο το να τρως foie gras (που σε σοβαρα μερη, ταιζουν τις παπιες 1 φορα την μερα και απο μια κουπα τροφη) μεσα σε αυτο εχει και την αποψη του bourdain περιπου αρχιζει στο 45ο λεπτο και εδω μια πιο αμεση παρουσιαση: http://www.youtube.com/watch?v=ABeWlY0KFv8
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 εσκισες τα βρακια σου? Aν βαλω ενα τρυπιο πιανεται? Σοβαρα τωρα,λιγο googlara για αυτα τα foie gras και αηδιασα.
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Aν βαλω ενα τρυπιο πιανεται? Σοβαρα τωρα,λιγο το googlara για αυτα τα foie gras και αηδιασα. Δες το video που εβαλα. Και απο το rated comment: Okay, let's ban the pork, the beef and the egg industries then. THEY ARE TREATED THE EXACT SAME WAY IN MAJORITY OF AGRICULTURE BUSINESS. Instead of bitching about how one animal is being treated, why don't you work towards ensuring the good treatment of all animals?
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εγω τρωω μονο κοτα απτη γιαγια και χοιρινο απτη φαρμα του θειου.
billkost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δε κανω πλακα ρε γκορντον. Δηλαδή δε τρως σε εστιατόρια, ταβέρνες, σουβλατζίδικα, στη σχολή σου, από κανένα βρώμικο, όταν πηγαίνεις κανένα ταξίδι; Τι διάβολο; Σε έχουν φυλακισμένο σαν την περίπτωση Κωσταλέξη;
billkost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 μιλησα για κρεας και foie gras. ΟΚ, δηλαδή όταν τρως έξω δε τρως ποτέ κρέας;
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ναι οταν τσακιζεις τα σουβλακια και τους γυρους απο την γιαγια τα εχεις? Εγω παντως παιρνω κατα 90% free range κρεας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις