Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νόμιζα πως ήξερες πόσο κάνει και θα το νέρωνες από άποψη.

Δεν έχω άποψη στα κρασιά ρε συ, δε ξέρω, είναι επειδή δε μου αρέσουν, γενικά δε μου αρέσει το αλκοόλ, δηλαδή μόνο καμιά μπύρα μια στο τόσο, όταν το μαγαζί δεν έχει ανθρακούχο νερό.

Πάντως, αν πας amazon, θα βρεις αρκετά μπουκάλια στα 60 περίπου δολάρια. Φαντάζομαι θα είναι για τον πούτσο ε;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω, δεν έχω πιει ποτέ μου. Μία φορά που το συζητάγαμε, με ένα φίλο πότη, είχε αναφέρει κάτι τιμές για sauternes γαλλίας (κι όχι τύπου sauternes), που ξεπερνούσαν το μηνιαίο μου εισόδημα.... Και για αυτό μου έκανε εντύπωση που ήθελες να το νερώσεις.

Να σου πω και την αλήθεια μου, στα κρασιά υποστηρίζω πατρίδα, ένα γλυκό Σαμιώτικό, νομίζω ότι θα πήγαινε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν και πιο οικονομικές προτάσεις (ενδεικτικά, εδώ) αλλά γενικά είναι κρασί που δεν κινείται ιδιαίτερα, οπότε οι τιμές του στη χώρα μας είναι ανεβασμένες.

Υπάρχουν ελληνικές εναλλακτικές προτάσεις, αλλά αν θέλει κανείς ένα Sauternes, θα πρότεινα να το αναζητήσει στο εξωτερικό (σε γαλλικές κάβες έχω δει εντυπωσιακή ποικιλία ετικετών, από €50 μέχρι €1.000+). Γενικά, όπως κάθε κρασί, υπάρχει γκάμα τιμών και ετικετών, αλλά θα πρέπει να είναι κανείς γευσιγνώστης για να εκτιμήσει τα πολύ ακριβά. Σε γαλλικά εστιατόρια, παρέα 4 ατόμων, μια χαρά περάσαμε με μπουκάλια των €50.

Δημοσ.

παντως μου κανει εντυπωση που καποιοι ενω γουσταρουν την μαγειρικη δεν τους αρεσουν τα κρασια και οι μπυρες που ειναι το φυσικο συμπληρωμα των γευσεων.

Δημοσ.

Μάλλον χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω!

Θέλω σωστό τρόπο παρασκευής ζεστού ροφήματος σοκολάτας με τρούφα, οχι σκόνη κακάο.

Επίσης αν παίζει να μπει 'γεύση' μέσα, κανα σιροπάκι καραμέλα κλπ. kids stuff!

Δημοσ.

Ζεστανε γαλα και κρεμα γαλακτος και βαλε την σοκολατα να λιωσει. Η τρουφα δεν ειναι σοκολατα.

Δημοσ.

Χαχα! Owned! Οκ!

Κάτι τέτοιο τέλος πάντων ήθελα. Ο,τι κοντινότερο σε αυθεντικό ρόφημα.

Δημοσ.

παντως μου κανει εντυπωση που καποιοι ενω γουσταρουν την μαγειρικη δεν τους αρεσουν τα κρασια και οι μπυρες που ειναι το φυσικο συμπληρωμα των γευσεων.

Μου την λες;

Μην απαντήσεις, μου την λες.

Καλά.

Χαχα! Owned! Οκ!

Κάτι τέτοιο τέλος πάντων ήθελα. Ο,τι κοντινότερο σε αυθεντικό ρόφημα.

Τώρα πρόσεξα πως έχεις τον Michael Cera σαν αβαταρ. Γαμώ τα παιδιά ο τύπος.

Στο "year one" με το που άνοιγε το στόμα του δε μπορούσα να σταματήσω να γελάω και στο "Scott Pilgrim vs the world" απλά γάμησε.

Ζεστανε γαλα και κρεμα γαλακτος και βαλε την σοκολατα να λιωσει. Η τρουφα δεν ειναι σοκολατα.

Ρε συ απάντησε μου στη προηγούμενη ερώτηση που σου έκανα γιατί τα έχω λίγο χαμένα.

Δημοσ.

Με τι? Σου ειπα ειναι συκωτι, φερσου του σαν συκωτι. Για κρασια δεν εχω ιδεα, δεν πινω κρασι ουτε μπυρα. Της βοτκας ειμαι

Δημοσ.
Σου ειπα ειναι συκωτι, φερσου του σαν συκωτι.

Δηλαδή πιές κρασί, μπύρα και βότκα μαζί, σε μεγάλες ποσότητες καθημερινά.

Δημοσ.

Με τι? Σου ειπα ειναι συκωτι, φερσου του σαν συκωτι. Για κρασια δεν εχω ιδεα, δεν πινω κρασι ουτε μπυρα. Της βοτκας ειμαι

Εννοώ για το ψήσιμο. Πως ξέρω αν θα είναι ωμό και αν παθαίνεις τίποτα με το ωμό κλπ.

Δημοσ.

Εννοώ για το ψήσιμο. Πως ξέρω αν θα είναι ωμό και αν παθαίνεις τίποτα με το ωμό κλπ.

Επαφές κάτι απο σωστά μαγείρεμενη πάπια; Γιατί να πάθεις με το σωστά φτιαγμένο συκώτι της;

Δημοσ.

Επαφές κάτι απο σωστά μαγείρεμενη πάπια; Γιατί να πάθεις με το σωστά φτιαγμένο συκώτι της;

Αυτό το "σωστά" ρωτάω. Undercooked δε μπορεί να έχει μικρόβια;

Δημοσ.

Αν είχε κάτι η πάπια δεν θα πουλαγανε το συκώτι της

Μα και το μοσχάρι δεν έχει κάτι και το πουλάνε, αλλά αν δε το μαγειρέψεις σε κάποια θερμοκρασία και έχει μικρόβια θα πάθεις κάτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...