Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αρα εισαι νεος στην ξενιτια. :-D

Δε δουλεύω μόνιμα Αμερική, η εταιρεία μου με έστειλε για δυο χρόνια.

Και δε μου έκατσε καθόλου άσχημα αυτά τα δυο χρόνια που γλίτωσα από απολύσεις και μειώσεις μισθών.

Εσύ πόσα χρόνια είσαι Λουξεμβούργο;

Δημοσ.

Δε δουλεύω μόνιμα Αμερική, η εταιρεία μου με έστειλε για δυο χρόνια.

Και δε μου έκατσε καθόλου άσχημα αυτά τα δυο χρόνια που γλίτωσα από απολύσεις και μειώσεις μισθών.

Εσύ πόσα χρόνια είσαι Λουξεμβούργο;

φαε την γλωσσα σου Λουξεμβουργο. στο Βελγιο ζω, 7 χρονια και περπαταω τον 8ο χρονο.

Δημοσ.

φαε την γλωσσα σου Λουξεμβουργο. στο Βελγιο ζω, 7 χρονια και περπαταω τον 8ο χρονο.

Α ναι ξέχασα.

Πάω να κάνω ανθότυρο.

Γαμώ το μυαλό μου το κλούβιο.

Ξεκίνησα να κάνω ανθότυρο, δηλαδή όχι ακριβώς ανθότυρο γιατί είναι ειδική διαδικασία, ξεκίνησα να κάνω ricotta.

Και εκεί που πήγα να βάλω το οξύ (ξύδι στη συγκεκριμένη περίπτωση) κάτι μου μύρισε και σκέφτηκα, σαν οινόπνευμα μύρισε το ξύδι, τι γίνεται χάλασε;

Και ο μαλάκας αντί να σηκώσω το μπουκάλι με το ξύδι, είχα σηκώσει το μπουκάλι με το οινόπνευμα που χρησιμοποίησα για να καθαρίσω το θερμόμετρο.

Δημοσ.

Το λιγκουίνι είναι σαν να πάρεις ένα νωπό σπαγγέτι και να το πατσουκώσεις, αντί για στρόγγυλο είναι πλακουτσό.

Δημοσ.

Το λιγκουίνι είναι σαν να πάρεις ένα νωπό σπαγγέτι και να το πατσουκώσεις, αντί για στρόγγυλο είναι πλακουτσό.

Πριν πολλά πολλά χρόνια, ήμουν με έναν φίλο, που ήδη από τότε ήταν φίλος μου για πολλά, πολλά χρόνια.

Κάποια στιγμή απλά καθόμασταν σε μια πλατεία και πέρναγε η ώρα και με πιάνει να θέλω να πάω τουαλέτα, μετά που γυρνάω, με κοιτάει και ρωτάει:

"είσαι ακόμα νωπός;". Από τότε όταν ακούω τη λέξη "νωπός" με πιάνουν τα γέλια.

Δημοσ.

Ναι στο τερμα, και μην ξεχνας οτι μιλαμε για συκωτι. Δεν το θες να ειναι full ψημενο οπως και να χει.

Συμφωνώ, δε το θέλω full ψημένο, όμως να φοβάμαι για λιγότερο ψημένο; Μικρόβια κλπ; Μέχρι πόσο θα ξέρω πως το έχω ψήσει αρκετά; Πρέπει να είναι απλά ζεστό μέσα;

Επίσης, όλοι λένε για Sauternes, αυτό να πάρω; Δεν είμαι πολύ φίλος του κρασιού, παίζει να το πιω με ανθρακούχο νερό.

Δημοσ.

πάρε ρετσίνα ρε αδερφέ τότε. Θα πάρεις sauternes για να το νερώσεις;;; Με σόδα;

Όχι ρε συ, δε θα το νερώσω, απλά είπα πως μάλλον θα προτιμήσω το νερό από το Sauternes.

Δημοσ.

ε λογικό! Πόσο πάει το sauternes, καμιά $500 δεν είναι το φτηνότερο;

?! Σοβαρά; Χχαχαχαχαχαχαα, τότε δε παίζει καμία αμφιβολία, δε πρόκειται να πιω Sauternes. Έλεος. Τι διάβολο από χρυσάφι είναι αντί για σταφύλια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...