Toufas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 1 λεπτο απο καθε μερια θα το εκανα, περιπου 1-1.5 cm η καθε φετα. Και παει πολυ με φρουτενιες γευσεις.
evabb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 πω πω ρε παιδια, υπαρχει πιο νοστιμο πραμα απο το τυρι; τρωω τωρα αυτο εδω πανω σε μαυρο πολυσπορο ψωμι ελαφρως φρυγανισμενο με συνοδεια γλυκα ντοματινια. τι απιστευτη γλυκια μποχα που εχει.
billkost Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 1 λεπτο απο καθε μερια θα το εκανα, περιπου 1-1.5 cm η καθε φετα. Και παει πολυ με φρουτενιες γευσεις. Πόσο δυνατή φωτιά; Να το βάλω στο μέγιστο; Αν το κάνω όπως λες, θα είναι ωμό μέσα; Λες να πειράζει; πω πω ρε παιδια, υπαρχει πιο νοστιμο πραμα απο το τυρι; τρωω τωρα αυτο εδω πανω σε μαυρο πολυσπορο ψωμι ελαφρως φρυγανισμενο με συνοδεια γλυκα ντοματινια. τι απιστευτη γλυκια μποχα που εχει. Ναι, υπάρχουν πιο νόστιμα πράγματα από το τυρί, ένα από τα οποία συζητάμε τώρα. Λέγεται foie gras. Μη νομίζεις πως το ποσοστό λίπους που έχουν τα αγελαδινά τυριά είναι πολύ μικρότερο από αυτό που έχει το foie gras, και στα δυο, τρως πολύ λίπος. Λοιπόν, δε θυμάμαι αν πόσταρα, αλλά είναι ένα τυράκι από εδώ: http://www.jasperhillfarm.com/ που το βρίσκω στο whole foods και είναι απλά απίθανο. Δε ξέρω πως να περιγράψω τη γεύση του οπότε το αφήνω. Απλά σκέφτομαι τρόπους να το φέρω και στην Ελλάδα.
evabb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ναι, υπάρχουν πιο νόστιμα πράγματα από το τυρί, ένα από τα οποία συζητάμε τώρα. Λέγεται foie gras. Μη νομίζεις πως το ποσοστό λίπους που έχουν τα αγελαδινά τυριά είναι πολύ μικρότερο από αυτό που έχει το foie gras, και στα δυο, τρως πολύ λίπος. Λοιπόν, δε θυμάμαι αν πόσταρα, αλλά είναι ένα τυράκι από εδώ: http://www.jasperhillfarm.com/ που το βρίσκω στο whole foods και είναι απλά απίθανο. Δε ξέρω πως να περιγράψω τη γεύση του οπότε το αφήνω. Απλά σκέφτομαι τρόπους να το φέρω και στην Ελλάδα. δεν υπαρχουν ομως χιλιαδες διαφορετικα foie gras οπως υπαρχουν χιλιαδες τυρια
billkost Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 δεν υπαρχουν ομως χιλιαδες διαφορετικα foie gras οπως υπαρχουν χιλιαδες τυρια Με μπέρδεψες, τι σχέση έχει αυτό με αυτό που λέμε;
evabb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Με μπέρδεψες, τι σχέση έχει αυτό με αυτό που λέμε; που λες οτι το foie gras ειναι καλυτερο απο το τυρι. ΤΡΑΧΑΝΑΣ ρε μουνιά πωωωωωωωω τι ειπε τωρα το ατομο. ποσα χρονια εχω να φαω. γλυκος βεβαια
billkost Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 που λες οτι το foie gras ειναι καλυτερο απο το τυρι. Το ότι υπάρχουν χιλιάδες τυριά δεν είναι δείγμα ανωτερότητας γεύσης του ενός από το άλλο. Anyway, όλα έχουν τη στιγμή τους, όμως το foie gras έχει πιο πολλές στιγμές από όλα τα τυριά . Δε μου αρέσει ο τραχανάς. Αυτό άρεσε στη γιαγιά μου που δεν είχε δόντια.
Toufas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Πόσο δυνατή φωτιά; Να το βάλω στο μέγιστο; Αν το κάνω όπως λες, θα είναι ωμό μέσα; Λες να πειράζει; Ναι, υπάρχουν πιο νόστιμα πράγματα από το τυρί, ένα από τα οποία συζητάμε τώρα. Λέγεται foie gras. Μη νομίζεις πως το ποσοστό λίπους που έχουν τα αγελαδινά τυριά είναι πολύ μικρότερο από αυτό που έχει το foie gras, και στα δυο, τρως πολύ λίπος. Λοιπόν, δε θυμάμαι αν πόσταρα, αλλά είναι ένα τυράκι από εδώ: http://www.jasperhillfarm.com/ που το βρίσκω στο whole foods και είναι απλά απίθανο. Δε ξέρω πως να περιγράψω τη γεύση του οπότε το αφήνω. Απλά σκέφτομαι τρόπους να το φέρω και στην Ελλάδα. Ναι στο τερμα, και μην ξεχνας οτι μιλαμε για συκωτι. Δεν το θες να ειναι full ψημενο οπως και να χει. ΞΙΝΟΧΟΝΤΡΟΣ βέβαια Εχω ακομα 3 κιλα απο τοτε που κατεβηκα ελλαδα, ξυνο, γλυκο και ξυνοχοντρο.
freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δε μου αρέσει ο τραχανάς. Αυτό άρεσε στη γιαγιά μου που δεν είχε δόντια. Φάτον ωμό τότε δαγκανιάρη, μετράει το ίδιο.
billkost Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Φάτον ωμό τότε δαγκανιάρη, μετράει το ίδιο. Καλά ρε φιλαράκι θα τον δοκιμάσω και ωμό να δω πως θα είναι. ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ FOIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE θα πάρω 4 κιλά σε διο μέρες.
evabb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Καλά ρε φιλαράκι θα τον δοκιμάσω και ωμό να δω πως θα είναι. ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ FOIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE θα πάρω 4 κιλά σε διο μέρες. 24 να παρεις μην σου λειψει σε αυτους του χαλεπους καιρους κρισης.
billkost Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 24 να παρεις μην σου λειψει σε αυτους του χαλεπους καιρους κρισης. Σκέφτομαι να στείλω πολλά βιογραφικά Ολλανδία που μιλάνε Αγγλικά όπως μου πες εσύ και όπως επιβεβαιώθηκε από ψάξιμο που έκανα αργότερα. Οπότε ελπίζω αν διαλυθεί η Ελλάδα να μην έχω πρόβλημα. Θα μου λείψουν οι φίλοι μου γαμώτο, ήδη δυο χρόνια στο USA, μου έλειψαν αρκετά.
evabb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Σκέφτομαι να στείλω πολλά βιογραφικά Ολλανδία που μιλάνε Αγγλικά όπως μου πες εσύ και όπως επιβεβαιώθηκε από ψάξιμο που έκανα αργότερα. Οπότε ελπίζω αν διαλυθεί η Ελλάδα να μην έχω πρόβλημα. Θα μου λείψουν οι φίλοι μου γαμώτο, ήδη δυο χρόνια στο USA, μου έλειψαν αρκετά. και πριν απο τα 2 χρονια που ησουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις