Physics_Rulez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Έτσι πρέπει. Κοίτα, σε ρίχνω και 10 χρόνια στο forum. Σε 10 χρόνια ίσως να ποστάρεις και συ τις πετυχημένες σου μοσχαρίσιες στο φούρνο. Μην απογοητεύεσαι.
billkost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα, σε ρίχνω και 10 χρόνια στο forum. Σε 10 χρόνια ίσως να ποστάρεις και συ τις πετυχημένες σου μοσχαρίσιες στο φούρνο. Μην απογοητεύεσαι. Πάντως ρίξε φωτογραφίες για να γουστάρουμε. Την επόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσω και εγώ και θα ποστάρω αν είναι.
Dark_son20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τι να σε πω ρε παλικάρι, εμένα μου φαίνονται λαστιχένιες και ξερές. Μήπως ο φούρνος σου είναι στους 50 Κελσίου και τις ψήνεις για 24 ώρες όπως ο Blumenthal; ξεχνάς ότι ο κύριος πληθυσμός της Ελλάδας δεν θέλει το κρέας του κόκκινο
billkost Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ξεχνάς ότι ο κύριος πληθυσμός της Ελλάδας δεν θέλει το κρέας του κόκκινο Σωστά.
billkost Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τι θα γίνει παίδες, θα ποστάρει τίποτα κανένας;
salliara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ελα food for thought σκεφτείτε καμιά ιδέα να φτιάξω
salliara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 είναι βίνταζ, δεν το πειράζουμε. ευα.μπριαμ μπλιαχ.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τι υπερφυσικά καρότα ειναι αυτα; Τιγκα στο λιπασμα.
Toufas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ελα food for thought σκεφτείτε καμιά ιδέα να φτιάξω Λαζανια λαχανικων? λωριδες απο τα λαχανικα λαδωμενες και ψημενες σε κανα στεγνο τηγανι για ελαχιστο απλα για να μαλακωσουν, μετα σε ταψι σε στρωσεις και τους φερεσαι σαν να ειναι λαζανια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις