Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι πρέπει.

 

Κοίτα, σε ρίχνω και 10 χρόνια στο forum. Σε 10 χρόνια ίσως να ποστάρεις και συ τις πετυχημένες σου μοσχαρίσιες στο φούρνο.

Μην απογοητεύεσαι.

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα, σε ρίχνω και 10 χρόνια στο forum. Σε 10 χρόνια ίσως να ποστάρεις και συ τις πετυχημένες σου μοσχαρίσιες στο φούρνο.

Μην απογοητεύεσαι.

Πάντως ρίξε φωτογραφίες για να γουστάρουμε.

 

Την επόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσω και εγώ και θα ποστάρω αν είναι.

Δημοσ.

Τι να σε πω ρε παλικάρι, εμένα μου φαίνονται λαστιχένιες και ξερές. Μήπως ο φούρνος σου είναι στους 50 Κελσίου και τις ψήνεις για 24 ώρες όπως ο Blumenthal;

 

ξεχνάς ότι ο κύριος πληθυσμός της Ελλάδας δεν θέλει το κρέας του κόκκινο ;)

Δημοσ.

ελα

food for thought

6234466111_1b244e57e3.jpg

 

σκεφτείτε καμιά ιδέα να φτιάξω ^_^

Λαζανια λαχανικων? λωριδες απο τα λαχανικα λαδωμενες και ψημενες σε κανα στεγνο τηγανι για ελαχιστο απλα για να μαλακωσουν, μετα σε ταψι σε στρωσεις και τους φερεσαι σαν να ειναι λαζανια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...