evabb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μόλις πριν λίγες μέρες μπήκα στο forum και συμμετέχω μόνο σε αυτό το thread, οπότε δεν ήξερα. Πάντως στο προηγούμενο ποστ μου, αυτή ήταν η πρόταση που δε σε δούλευα. μα γραφω εύα και εχω για αβαταρ ενα κουταβι μπιγκλ λες να ειμαι αντρας; :cry:
billkost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 μα γραφω εύα και εχω για αβαταρ ενα κουταβι μπιγκλ λες να ειμαι αντρας; :cry: Γράφεις evabb, μπορεί να λέγεσαι Ευάγγελος και το bb να είναι κάτι άλλο, μπορεί το eva να σημαίνει κάτι τελείως διαφορετικό. Δηλαδή εσύ υποθέτεις πως είμαι άντρας και με λένε Bill/Βασίλη;
salliara Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή εσύ υποθέτεις πως είμαι άντρας και με λένε Bill/Βασίλη; ναι.
billkost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ναι. Ε όχι λοιπόν. Κάνετε λάθος. Με λένε Βασίλειο.
evabb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Γράφεις evabb, μπορεί να λέγεσαι Ευάγγελος και το bb να είναι κάτι άλλο, μπορεί το eva να σημαίνει κάτι τελείως διαφορετικό. Δηλαδή εσύ υποθέτεις πως είμαι άντρας και με λένε Bill/Βασίλη; κακως υποθετω;
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τις μοσχαρίσιες μπριζόλες στη γάστρα με μπόλικες πιπεριές και ντομάτες την έχω δοκιμάσει και θερίζει. Αύριο θα δοκιμάσω με χοιρινές. Θα βάλω πάλι ντομάτες και πιπεριές, αλλά αυτή τη φορά θα βάλω και λίγο σκόρδο και κρεμμυδάκι. Στο τέλος λίγο κόκκινο κρασί και πιστεύω θα τα σπάσει.
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Που ειπαμε οτι μενεις? να δοκιμασω αν τα κανεις καλα δηλαδη...
Septum Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Θα ετοιμασω ενα τραπεζι μεθαυριο στο σπιτι οποτε θελω να μου πειτε-εκτος απο ιδεες,τιπς και συνταγες που ειναι καλοδεχουμενες-κυριως τα φαουλ γενικοτερα που πρεπει να αποφυγω οπως τι γευσεις να μη μπλεξω σαν υλικο(κρεας,ψαρι πχ) αλλα και ειδος μαγειρεματος μαγειρευτα,τηγανητα κλπ.δηλαδη κακοι συνδυασμοι που μπορει να καταστρεψουν το φαι συνολικα και ας ειναι σωστα εκτελεσμενες οι συνταγες.
billkost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τις μοσχαρίσιες μπριζόλες στη γάστρα με μπόλικες πιπεριές και ντομάτες την έχω δοκιμάσει και θερίζει. Αύριο θα δοκιμάσω με χοιρινές. Θα βάλω πάλι ντομάτες και πιπεριές, αλλά αυτή τη φορά θα βάλω και λίγο σκόρδο και κρεμμυδάκι. Στο τέλος λίγο κόκκινο κρασί και πιστεύω θα τα σπάσει. Μη! Μοσχαρίσιες μόνο με sous vide! Αλλιώς θα βγουν όπως συνήθως βγαίνουν, σκληρές και ξερές. Μη τις σκοτώσεις. Σκέψου το μοσχάρι που πέθανε για τη πάρτη σου. Χοιρινές από την άλλη ΟΚ, τις παίρνει λίγο να παραψηθούν. Αλλά λίγο. Θα ετοιμασω ενα τραπεζι μεθαυριο στο σπιτι οποτε θελω να μου πειτε-εκτος απο ιδεες,τιπς και συνταγες που ειναι καλοδεχουμενες-κυριως τα φαουλ γενικοτερα που πρεπει να αποφυγω οπως τι γευσεις να μη μπλεξω σαν υλικο(κρεας,ψαρι πχ) αλλα και ειδος μαγειρεματος μαγειρευτα,τηγανητα κλπ.δηλαδη κακοι συνδυασμοι που μπορει να καταστρεψουν το φαι συνολικα και ας ειναι σωστα εκτελεσμενες οι συνταγες. McDonalds! Θα σου βγει φτηνότερα και αν δε τα φάνε θα σου μείνουν και για ένα χρόνο μετά .
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Που ειπαμε οτι μενεις? να δοκιμασω αν τα κανεις καλα δηλαδη... Μη! Μοσχαρίσιες μόνο με sous vide! Αλλιώς θα βγουν όπως συνήθως βγαίνουν, σκληρές και ξερές. Μη τις σκοτώσεις. Σκέψου το μοσχάρι που πέθανε για τη πάρτη σου. Πλάκα με κάνεις. Οι μοσχαρίσιες στο φούρνο με πιπεριές και ντομάτες τα σπάνε! Γίνονται πολύ μαλακές και νόστιμες.
billkost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Πλάκα με κάνεις. Οι μοσχαρίσιες στο φούρνο με πιπεριές και ντομάτες τα σπάνε! Γίνονται πολύ μαλακές και νόστιμες. Τι να σε πω ρε παλικάρι, εμένα μου φαίνονται λαστιχένιες και ξερές. Μήπως ο φούρνος σου είναι στους 50 Κελσίου και τις ψήνεις για 24 ώρες όπως ο Blumenthal;
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τι να σε πω ρε παλικάρι, εμένα μου φαίνονται λαστιχένιες και ξερές. Μήπως ο φούρνος σου είναι στους 50 Κελσίου και τις ψήνεις για 24 ώρες όπως ο Blumenthal; με κάνεις και αισθάνομαι πολύ γαμάτος τώρα.
billkost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 με κάνεις και αισθάνομαι πολύ γαμάτος τώρα. Έτσι πρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις