Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ατήλιε, ο απλώστρας θα ζητήσει να σου γλύψει το φούξια νυχάκι σου...

γιναμε ολες αστειες τελευταια, επιδημια επεσε?

εδιτ: αν θελει ομως μπορει να γλυψει κατι αλλο , περιπου φουξια.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια για δωστε καμια ιδεα... πηρα χτες μετα απο καιρο φυστικοβουτηρο..το τρωω με ψωμι του τοστ αλλα θα θελα να το δοκιμασω κι αλλιως.. Για δωστε καμια ιδεα, με τι να το συνδυασω??

θα πάρεις και φρούτα του δάσους μαρμελάδα bon mama

στη μια φέτα φυστικοβούτυρο στην άλλη μαρμελάδα.

κλείνεις το σαντουιτσάκι και καλώς ήρθες στον παράδεισο :P

Δημοσ.

Ρε τι σαντουϊτς είναι αυτά...

Παίρνεις αλουμινόχαρτο (βασικό..)

Φρατζολάκι ό,τι να ναι και το τιγκάρεις με: Μαρούλι, μαγιονέζα, τυρί, σαλάμι και το γαμάς άψητο.

Δημοσ.

Εδώ στας Αμερικάς που βρίσκομαι περίπου 2 χρόνια, οι Αμερικάνοι εξασκούν την κοιλότητα του στόματός τους τρώγοντας τοστ με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα (κυρίως κεράσι).

Το δοκίμασα μια φορά αλλά δεν είμαι μεγάλος φαν των αντίθετων γεύσεων.

Γενικά το φυστικοβούτυρο (πέρα από τα αρκετά αρνητικά σε θέματα υγείας - όχι όπως οι τηγανιτές πατάτες σε λίπος πάπιας που θέλω να κάνω φυσικά χαχαχαχα) το αποφεύγω, καθώς η γεύση του είναι λίγο βάρβαρη για εμένα.

Το καλύτερο σάντουιτς που έχω φάει είναι στο bouchon bakery του Thomas Keller. Το ονομάζει BLT (από το γνωστό Bacon - Lettuce - Tomato). Το bacon, όπως και σχεδόν όλα τα αλλαντικά (cured meats) δε μου αρέσουν πολύ, μοναδική εξαίρεση το guanciale και φυσικά το prosciutto. Όμως ο κύριος Keller δε βάζει ακριβώς bacon αλλά φέτες από κοιλιά χοιρινού (pork belly) που το έχει κάνει braised σε κάποιο μείγμα με μέλι. Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Από τότε έχω προσπαθήσει να το αναπαραστήσω πολλές φορές, καμία από τις οποίες δεν είχε επιτυχία σαν του Keller, αλλά πάντα ήταν ανώτερο από οποιαδήποτε άλλα σάντουιτς που μπορώ να φάω με άλλο τρόπο.

Γενικά η κοιλιά του γουρουνιού, ίσως λόγω του λίπους, είναι από τα πιο νόστιμα πράγματα.

Υ.Γ. Ακολουθεί δίλεπτο μίσους: τα ροζ νύχια, όπως όλα τα βαμμένα νύχια, κατά τη δική μου οπτική γωνία, είναι από τα πιο κιτς πράγματα που υπάρχουν. Δεν είναι συμπτωματικό αν δείτε σοβαρές γυναίκες που ποτέ δε βάφουν νύχια (είτε ποδιών είτε χεριών). Δε μιλάω για Ελληνίδες φυσικά που το κιτς το έχουν στο αίμα τους. Ναι ναι, καλά ΟΚ, συγγνώμη αν προσβάλλω μερικούς και μερικές εδώ μέσα. Ο καθένας τις απόψεις του.

Δημοσ.

ότι και να λένε όλοι οι άντρες περί νυχιών, εγώ τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι και θα συνεχίσω να έχω και μακριά και βαμμένα νύχια σε ότι χρώμα μου καπνίσει.

υγ. το φυστικοβούτυρο είναι τέλειο πάνω σε μαύρο πολύσπορο ψωμί, το ψωμί του tost σχεδόν το χαλάει για μένα.

Δημοσ.

ότι και να λένε όλοι οι άντρες περί νυχιών, εγώ τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι και θα συνεχίσω να έχω και μακριά και βαμμένα νύχια σε ότι χρώμα μου καπνίσει.

Σωστά! Καλά κάνεις! Άλλωστε, είναι γνωστό πως οι γυναίκες ντύνονται και στολίζονται όπως αυτές νομίζουν όμορφα, για να αρέσουν στους εαυτούς τους πρώτα και έπειτα στις άλλες γυναίκες.

Είχα την εντύπωση πως είσαι άντρας.

Δημοσ.

Σωστά! Καλά κάνεις! Άλλωστε, είναι γνωστό πως οι γυναίκες ντύνονται και στολίζονται όπως αυτές νομίζουν όμορφα, για να αρέσουν στους εαυτούς τους πρώτα και έπειτα στις άλλες γυναίκες.

Είχα την εντύπωση πως είσαι άντρας.

με δουλευεις; <_<

Δημοσ.

με δουλευεις; <_<

Μόλις πριν λίγες μέρες μπήκα στο forum και συμμετέχω μόνο σε αυτό το thread, οπότε δεν ήξερα.

Πάντως στο προηγούμενο ποστ μου, αυτή ήταν η πρόταση που δε σε δούλευα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...