Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Σημερα μαθαμε οτι πηρε το μαγαζι bib gourmand απο τον οδηγο Michelin. Ειναι επειδη ειμαι εγω 1 μηνα στο μαγαζι
insomniaK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ατήλιε, ο απλώστρας θα ζητήσει να σου γλύψει το φούξια νυχάκι σου...
Chrisxxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ροζ νυχακι και μπουγάτσα κρεμα με μερεντα κ αχνη; :eek:
billkost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 γιατ δεν μου αρεσει το φαι ακαταστατο. δεν το ανατευο ποτε, ουτε οταν το τρωω. Ουδέν σχόλιο. Θάνατος προς παραδειγματισμό προς τις επόμενες γενεές που θα έρθουν. Σημερα μαθαμε οτι πηρε το μαγαζι bib gourmand απο τον οδηγο Michelin. Ειναι επειδη ειμαι εγω 1 μηνα στο μαγαζι Γαμώ! Όμως το gourmand ρε συ δεν είναι κάτι σοβαρό. Πότε πάτε για κανένα michelin star; Πάντως να πω πως έχω φάει σε μονοάστερα στο nyc που δε μου άρεσαν και πως έχω φάει σε χωρίς αστέρι που μου άρεσαν. Καμιά φορά τα γούστα μου με τα γούστα των κριτών michelin είναι τελείως διαφορετικά. γαμησεta. Το ροζ νυχάκι δεν είναι λίγο κιτσαρία; Γιαυτό ταιριάζει απόλυτα με το όλο θέμα της εικόνας. Γιατί και η μπουγάτσα με τη μερέντα είναι και αυτή λίγο κιτσαρία. Βέβαια, και εγώ θα την κατασπάραζα, αλλά δε θα το παραδεχτώ ποτέ δημοσίως. Ποτέ. Ας κρατήσουμε και ένα, κάποιο τέλος πάντων επίπεδο.
evabb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ουδέν σχόλιο. Θάνατος προς παραδειγματισμό προς τις επόμενες γενεές που θα έρθουν. Το ροζ νυχάκι δεν είναι λίγο κιτσαρία; Γιαυτό ταιριάζει απόλυτα με το όλο θέμα της εικόνας. Γιατί και η μπουγάτσα με τη μερέντα είναι και αυτή λίγο κιτσαρία. Βέβαια, και εγώ θα την κατασπάραζα, αλλά δε θα το παραδεχτώ ποτέ δημοσίως. Ποτέ. Ας κρατήσουμε και ένα, κάποιο τέλος πάντων επίπεδο. δικος μου θανατος; και τι εχει δλδ το ροζ νυχι και ειναι κιτς;
orotoi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 και τι εχει δλδ το ροζ νυχι και ειναι κιτς; E είναι ροζ! Τι άλλο?!
evabb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 εχω μια χαζη ερωτηση. ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε ενα cupcake και ενα muffin;
salliara Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 μπουγατσα με μερεντα ρε απαισιε?!!! να ξεράσεις απ τη γλυκίλα. 3 φορές.
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια για δωστε καμια ιδεα... πηρα χτες μετα απο καιρο φυστικοβουτηρο..το τρωω με ψωμι του τοστ αλλα θα θελα να το δοκιμασω κι αλλιως.. Για δωστε καμια ιδεα, με τι να το συνδυασω??
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 μπουγατσα με μερεντα ρε απαισιε?!!! να ξεράσεις απ τη γλυκίλα. 3 φορές. Aφου δε ξερασα απτην ρετσινα 5 φορες . νο προμπ. αν και γω κρατουσα ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ στο χερι που δε φαινεται στην πικ και δεν ειναι για σας τους κοινους θνητους. Ποιο καλό κορίτσι θα μου φτιάξει κανελόνια; Με ένα χορταινεις?
salliara Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 να το κάνεις σάλτσα όπως στα κινέζικα μενού. απαίσιο .
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 εχω μια χαζη ερωτηση. ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε ενα cupcake και ενα muffin; το muffin ειναι λιγοτερο γλυκο και δεν εχει frosting. ρε παιδια για δωστε καμια ιδεα... πηρα χτες μετα απο καιρο φυστικοβουτηρο..το τρωω με ψωμι του τοστ αλλα θα θελα να το δοκιμασω κι αλλιως.. Για δωστε καμια ιδεα, με τι να το συνδυασω?? μαρμελαδα φραουλα/βατομουρο/κερασι/σταφυλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις