Chrisxxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Κατι πιο λαιτ; Πως γεμίζεις ενω πλευρώτους - πλευρώτους αφου ειναι σχεδόν επίπεδα;
insomniaK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Βγάζεις το κοτσάνι, τους γυρίζεις ανάποδα και τους γεμίζεις.
leftermann Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 έχε και μια σπάτουλα, για να μαζέψεις την γέμιση από το κάτω μέρος του φούρνου σου.
insomniaK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 μικρέ. ψήστους σε ταψάκι μίας χρήσης για να μην πάει χαμένη η γέμιση, αλλά ούτε και να καθαρίζεις. Επίσης, μπορείς να βρεις και μια χοντρούλα με όμορφο πρόσωπο για να σου τον καθαρίσει, τον φούρνο.
billkost Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 μικρέ. ψήστους σε ταψάκι μίας χρήσης για να μην πάει χαμένη η γέμιση, αλλά ούτε και να καθαρίζεις. Επίσης, μπορείς να βρεις και μια χοντρούλα με όμορφο πρόσωπο για να σου τον καθαρίσει, τον φούρνο. Χαχαχχααχαχαχα γάμησες! Πάντως σοβαρά. Αν τη βρει θέλω να τη φέρει και από εδώ.
orotoi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Πωωω είχα καιρό να μπω εδώ και είδα 120 posts μαζεμένα... στο πάτωμα έχει σχηματιστεί λιμνούλα απο τα σάλια.
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Το (1) δεν είναι τόσο σωστό. Και το βούτυρο είναι τρομερά παχυντικό. Επίσης, το λαρδάκι είναι πιο καλό για τον οργανισμό. Το (2) τι σχέση έχει; Έχεις κανένα thread σχετικά με τη ζωή στο Βέλγιο, τα οικονομικά κλπ; 1 δεν τρωω ολη την ωρα βουτυρο. βασικα τρωω ελαχιστη ποσοσητα. ουδεποτε μου αρεσαν τα πολυ λιπαρα φαγητα ειτε ειναι βουτυρο ή αλλο ζωικο λιπος ή φυτικο ελαιο. 2 δεν εχω ουτε λεφτα για τετοια πραματα ουτε τον χωρο για να τα φτιαξω. evabb πως ηταν το αποτελεσμα? σκεφτομαι αυριο να κανω κατι σχετικα παρομοιο , αραβικη πιτα , τυρι τριμμενο(εχω απο εκεινο που ειναι πιο ψιλοτριμμενο απτο δικο σου , και λιγο πιο ασπρο ,που ειναι για μακαρονια κανονικα) ,ντοματινια και μπιφτεκακια με σαλτσα και λιγο τζατζικι και ριγανοαλατοπιπερο το τυρι με βαζει σε σκεψεις γιατι δε μαρεσουν κ πολυ τα τριμμενα κιτρινα τυρια που χουνε εδω(βασικα καλα ειναι αλλα νομιζω δε ταιριαζουν) ,τα μπιφτεκακια με τη σαλτσα νομιζω θα βγουνε καλα κοιτα το δικο μου βγηκε πολυ ελαφρυ, δεν ειχε ντοματα το κοτοπουλο το εκανα στο γουκ και το τυρι ηταν ενας τυπος ελβετικης γραβιερας, παντως πολυ νοστιμο. υγ το ψησιμο στο τελος για να λιωσει το τυρι ηταν 2-3 λεπτα μετα βιας.
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 κ εγω καπως ετσι τα σκεφτομουν δηλ τα εξτρα να τα ριξω στο τελος και απλα τα μπιφτεκια να τα ζεστανω πριν τα βαλω στη πιτα ισως και καμια τηγανιτη πατατα αν και γινεται φασαρια μετα γιατι φουρνακι εχω και φουρνος+ματι δε δουλευουνε μαζι τωρα που σας βρηκα ολους για να ριξω τις ερωτησεις που μαζευα απο καιρο , απο σαλτσες εχετε να προτεινετε καποια ευκολη? και εξηγουμαι εγω συνηθως κανω τονο με σαλτσα ντοματας ,δηλαδη τσιγαριζω λιγο τον τονο ριχνω πιπερι και το χυμο ντοματας και τα βραζω λιγο να γινει σαλτσα και βγαινει παντα καλη ειτε τη κλασσικη ντοματα+μανιταρια εχετε καμια αλλη αναλογου επιπεδου στο μυαλο? επισης στα μακαρονια τι βαζετε συνηθως λαδι ή βουτυρο? και τελος μπορειτε να μου γραψετε καποια απλη σως με μουσταρδα σαν συνοδευτικη για κοτοπουλο? γενικοτερα ποιο πιατο σας ερχετε στο μυαλο (ευκολο πιατο) με απλα υλικα(κατα προτιμηση με κοτοπουλο)? ρωταω γιατι θελω να διευρυνω λιγο την ποικιλια που μαγειρευω ps : δεν εχω ιδεα απτις μαγειρικες ορολογιες γιαυτο τα περιγραφω λιγο χυμα μαγειρευω καθε μερα αλλα για προσωπικη καταναλωση Τσιγαρισε το κρεμμυδι, βαλε λιγο τριμμενο σκορδο στο τελος, μετα απο ενα λεπτο βαλε την ντοματα και αστο να βρασει. Αν εισαι μερακλης βαλε και λιγο μπουκοβο να σου θυμησει οτι εισαι ζωντανος. Τον τονο βαλτον στο τελος απλα να ζεσταθει μεσα στην σαλτσα. Ντοματα με τα απλα μανιταρια δεν θα εβαζα ποτε. Ισως με ακριβο και με τελειες ντοματες αλλα γενικα δεν θα επνιγα το μανιταρι με ντοματα. Στα μακαρονια το λιπος μπαινει για να μην κολλανε μεταξυ τους. Τελειωσε το μαγειρεμα τους μεσα στην σαλτσα και δεν θα χρειαστεις τιποτα παραπανω. Ναι βαλε λιγο καλο ωμο λαδι στο τελος απο πανω στο πιατο σου. Οσο για ιδεες συνταγων, το Foodwishes ειναι πολυ καλο για να παρεις ιδεες. Αν θες κατι συγκεκριμενο, ρωτα παλι. Επισης Ευα, μην δουλευεις αλλο το wok. Αν δεν εχεις φλογα απο κατω και το wok δεν ειναι απο σωστο υλικο δεν κανεις τιποτα. Απο την φωτο του κοτοπουλου σου, αυτο δειχνει.
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Επισης Ευα, μην δουλευεις αλλο το wok. Αν δεν εχεις φλογα απο κατω και το wok δεν ειναι απο σωστο υλικο δεν κανεις τιποτα. Απο την φωτο του κοτοπουλου σου, αυτο δειχνει. και; τι εγινε; εγκλημα διαπρατω;
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Στο οτι ή το κανες στο wok ή στην κατσαρολα/ατμο δεν εκανε καμια διαφορα.
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Στο οτι ή το κανες στο wok ή στην κατσαρολα/ατμο δεν εκανε καμια διαφορα. δεν πειραζει, με βολευει το σχημα του.
athlios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Οντως ισως βολευει περισσοτερο το γουοκ για να πειραζεις το φαι και να το παιζεις σεφ. τουφα σε φωτια με υγραεριο ειναι κομπλε το γουοκ?
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 στο ανακατεμα. για δειξε τουφα πως βγαινει σε σωστο ουοκ η κοτα
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι μια χαρα ειναι athlie η φωτια. Θελει φλογα, και δεν θελει φλωριες wok με τεφλον και αλλα τετοια "καινουρια", θελει ανθρακουχο ατσαλι/μαυρο ατσαλι, εχει εκει που αγοραζουν και οι κινεζοι. http://www.youtube.com/watch?v=nDp_2x9kE8o Ευα, οτι και να βαλεις παιρνει πιο πολυ χρωμα στο wok κανονικα. Αν το εχεις για το ανακατεμα, καλυτερα να παρεις ενα κανονικο sautee τηγανι ή κανα αντικολλητικο le creuset.
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 βασικα το κοτοπουλο το εψησα στην σχαρα και στο τελος το πεταξα στο γουκ. δεν ημουν και πολυ σιγουρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις