Toufas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 σε ψαραπωλειο δουλευα λες να μην το ξερω το πορτοκαλι ποδι; και με τι το συνευδουμε; για αρχη τιποτα.
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 τι εφτιαξα σημερα με το κοτοπουλο που ειχε μεινει απο χθες πηρα μια αραβικη πιτα και εβαλα τυρι αφου ζεστανα το κοτοπουλο το εβαλα απο πανω προσθεσα ντοματινια το τυλιξα στο αλουμινοχαρτο ολοκληρο και το εβαλα στον φουρνο να λιωσει το τυρι σκιζω το αλουμινοχαρτο και τρωω.
athlios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 θελω φωτο απτο στομα με μπουκια. καλο φαινεται.
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 θελω φωτο απτο στομα με μπουκια. καλο φαινεται. too late,αν θες να το ξερασω βεβαια κατι γινεται...
billkost Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 μαλιστα. τι λαδι βαζεις; εχω μονο ελαιολαδο. και βουτυρο ωραιο αγελαδινο. λευκο πιπερι η μαυρο; και μην λες chorizo ποναει αυτη η λεξη, αποφασισα να αγορασω για πρωτη φορα (οχι οτι πρωτη φορα τρωω) και συνειδητοποιησα οτι εχω βαλει τον διαολο στο σπιτι μου. ασε που θελω να φαω καμια φετουλα με φυστικοβουτυρο και chorizo απο πανω... Εκεί που βρίσκεσαι λογικά θα έχουν και πολύ ωραία βούτυρα από fermented cream (δε ξέρω πως λέγεται στα Ελληνικά). Μερικά από αυτά τα βούτυρα έχουν είτε πιο δυνατή γεύση, είτε πιο ελαφριά γεύση, αλλά πάντα έχουν πιο πολύπλοκα αρώματα. Αγόρασα ένα χθες για να δοκιμάσω με το ριζότο που θα φτιάξω. Άντε να δούμε. Επίσης, φτιάξε, αν βρεις φυσικά, γουρουνάκια που είναι μόνο ελευθέρας βοσκής και φτιάξε λαρδί από το λίπος που έχουν γύρω από το νεφρό τους. Σε αυτή την περίπτωση, το μανγκαλίτσα θα σου δώσει απίστευτο λαρδί, καθαρό και αγνό. Μπορείς να το φας με λίγο αλάτι σε μια φέτα ψωμί.
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εκεί που βρίσκεσαι λογικά θα έχουν και πολύ ωραία βούτυρα από fermented cream (δε ξέρω πως λέγεται στα Ελληνικά). Μερικά από αυτά τα βούτυρα έχουν είτε πιο δυνατή γεύση, είτε πιο ελαφριά γεύση, αλλά πάντα έχουν πιο πολύπλοκα αρώματα. Αγόρασα ένα χθες για να δοκιμάσω με το ριζότο που θα φτιάξω. Άντε να δούμε. Επίσης, φτιάξε, αν βρεις φυσικά, γουρουνάκια που είναι μόνο ελευθέρας βοσκής και φτιάξε λαρδί από το λίπος που έχουν γύρω από το νεφρό τους. Σε αυτή την περίπτωση, το μανγκαλίτσα θα σου δώσει απίστευτο λαρδί, καθαρό και αγνό. Μπορείς να το φας με λίγο αλάτι σε μια φέτα ψωμί. εχουν 200 βουτυρα δεν ξερεις τι να διαλεξεις βασικα αυτο με το λαρδι παντως το προσπερναω 1 ειναι τρομερα παχυντικο 2 ειμαι φοιτητρια και εχω μια μικρη κουζινουλα και κανω οτι κανω, οχι κανα ιδιοκτητο αγροκτημα. :-D :-D
palawiaris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ρε συ evabb βάλε και λίγο τζατζίκι μέσα. Κατεβαίνει έτσι ξεροσφύρι; Πάντως αυτό δεν μου φτάνει ούτε να γεμίσει τα κενά από τα δόντια.
billkost Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 εχουν 200 βουτυρα δεν ξερεις τι να διαλεξεις βασικα αυτο με το λαρδι παντως το προσπερναω 1 ειναι τρομερα παχυντικο 2 ειμαι φοιτητρια και εχω μια μικρη κουζινουλα και κανω οτι κανω, οχι κανα ιδιοκτητο αγροκτημα. :-D :-D Το (1) δεν είναι τόσο σωστό. Και το βούτυρο είναι τρομερά παχυντικό. Επίσης, το λαρδάκι είναι πιο καλό για τον οργανισμό. Το (2) τι σχέση έχει; Έχεις κανένα thread σχετικά με τη ζωή στο Βέλγιο, τα οικονομικά κλπ;
epp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 evabb πως ηταν το αποτελεσμα? σκεφτομαι αυριο να κανω κατι σχετικα παρομοιο , αραβικη πιτα , τυρι τριμμενο(εχω απο εκεινο που ειναι πιο ψιλοτριμμενο απτο δικο σου , και λιγο πιο ασπρο ,που ειναι για μακαρονια κανονικα) ,ντοματινια και μπιφτεκακια με σαλτσα και λιγο τζατζικι και ριγανοαλατοπιπερο το τυρι με βαζει σε σκεψεις γιατι δε μαρεσουν κ πολυ τα τριμμενα κιτρινα τυρια που χουνε εδω(βασικα καλα ειναι αλλα νομιζω δε ταιριαζουν) ,τα μπιφτεκακια με τη σαλτσα νομιζω θα βγουνε καλα
insomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 θα σου βγει πολύ νερουλο με όλες αυτές τις σάλτσες. Να βάλεις τζατζίκι, μαϊντανό και κόκκινο πιπέρι.
Toufas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 να μην βαλεις κανενα απο αυτα στο φουρνο, αλλα στο τελος.
epp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 κ εγω καπως ετσι τα σκεφτομουν δηλ τα εξτρα να τα ριξω στο τελος και απλα τα μπιφτεκια να τα ζεστανω πριν τα βαλω στη πιτα ισως και καμια τηγανιτη πατατα αν και γινεται φασαρια μετα γιατι φουρνακι εχω και φουρνος+ματι δε δουλευουνε μαζι τωρα που σας βρηκα ολους για να ριξω τις ερωτησεις που μαζευα απο καιρο , απο σαλτσες εχετε να προτεινετε καποια ευκολη? και εξηγουμαι εγω συνηθως κανω τονο με σαλτσα ντοματας ,δηλαδη τσιγαριζω λιγο τον τονο ριχνω πιπερι και το χυμο ντοματας και τα βραζω λιγο να γινει σαλτσα και βγαινει παντα καλη ειτε τη κλασσικη ντοματα+μανιταρια εχετε καμια αλλη αναλογου επιπεδου στο μυαλο? επισης στα μακαρονια τι βαζετε συνηθως λαδι ή βουτυρο? και τελος μπορειτε να μου γραψετε καποια απλη σως με μουσταρδα σαν συνοδευτικη για κοτοπουλο? γενικοτερα ποιο πιατο σας ερχετε στο μυαλο (ευκολο πιατο) με απλα υλικα(κατα προτιμηση με κοτοπουλο)? ρωταω γιατι θελω να διευρυνω λιγο την ποικιλια που μαγειρευω ps : δεν εχω ιδεα απτις μαγειρικες ορολογιες γιαυτο τα περιγραφω λιγο χυμα μαγειρευω καθε μερα αλλα για προσωπικη καταναλωση
Chrisxxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εχουμε καμια καλή συνταγή για πλευρώτους και γενικότερα για μανιτάρια; Με υλικά που δεν χρειαζεται να ψαχνεις στο ebay ή την μαυρη αγορα της κινας. φχαριστω
insomniaK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Κι αν βάλεις τζατζίκι, να ψήσεις πρώτα την πίτα και μετά να τη γεμίσεις. ΕΝΤΙΤ: Αργησα λίγο. χμμμ Πλευρώτους γεμιστούς με φιλαδέλφεια στο φούρνο. Ότι ευκολότερο υπάρχει. Νομίζω πως ο τούφας είχε δώσει μία συνταγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις