Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και για να σας ξενερώσω λίγο.

 

Καμιά πρωτότυπη συνταγή/συνδυασμός για πατατοσαλάτα; :wub:

 

Μέχρι τώρα την έφτιαχνα κλασσικά με πατάτες, κρεμμύδια, αυγά σε φέτες, μαύρες ελές και μισό κιλό μαγιονέζα αλλά είπα να ψαχτώ για κάτι πιο ενδιαφέρον.

 

Είπα να δοκιμάσω καμιά φορά να την φτιάξω προσθέτοντας ή ψιλοκομμένο bacon ή jalapenos, αλλά φοβάμαι πως θα καταστρέψουν την γεύση <_<

Δημοσ.

Και για να σας ξενερώσω λίγο.

 

Καμιά πρωτότυπη συνταγή/συνδυασμός για πατατοσαλάτα; :wub:

 

Μέχρι τώρα την έφτιαχνα κλασσικά με πατάτες, κρεμμύδια, αυγά σε φέτες, μαύρες ελές και μισό κιλό μαγιονέζα αλλά είπα να ψαχτώ για κάτι πιο ενδιαφέρον.

 

Είπα να δοκιμάσω καμιά φορά να την φτιάξω προσθέτοντας ή ψιλοκομμένο bacon ή jalapenos, αλλά φοβάμαι πως θα καταστρέψουν την γεύση <_<

 

αυτη η συνταγη πρεπει να ειναι γαματη.Πηρε και βραβειο.Πρεπει να τη δοκιμασω καποια στιγμη.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που θα βρω κουτάλα που να είναι σαν σουρωτήρι;

CookShop, IKEA, δεν έχουν.

Επίσης, συνταγές για work (όχι Κινεζικό) έχει κανείς να προτείνει;

Κατά προτίμηση κοτόπουλο και χοιρινό.

 

Danke

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που θα βρω κουτάλα που να είναι σαν σουρωτήρι;

CookShop, IKEA, δεν έχουν.

Επίσης, συνταγές για work (όχι Κινεζικό) έχει κανείς να προτείνει;

Κατά προτίμηση κοτόπουλο και χοιρινό.

 

Danke

http://en.wikipedia.org/wiki/Spider_%28utensil%29 αυτο?

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα.

 

Καινούριος στο site και γράφτηκα μόνο για αυτό το θέμα.

 

evabb, έκανες brine τον σολομό; Επίσης, είναι με sous vide;;;;

 

toufas από ποιον κτηνοτρόφο πήρες μανγκαλίτσα;

 

Επίσης, ξέρεις που μπορώ να βρω ζυμαρικά από σκληρό σίτο και περασμένα από μπρούντζινες τρύπες στην Ελλάδα; Στην Αμερική εισάγουν από Ιταλία, αλλά δεν έχω δει σε κανένα Βασιλόπουλο αντίστοιχες μάρκες.

Δημοσ.

απο μια παραγωγο στην σκωτια το αγορασα.

Δεν ειναι iberico οπως και να χει, αλλα ηταν νοστιμο.

  • Super Moderators
Δημοσ.

 

 

Επίσης, ξέρεις που μπορώ να βρω ζυμαρικά από σκληρό σίτο και περασμένα από μπρούντζινες τρύπες στην Ελλάδα; Στην Αμερική εισάγουν από Ιταλία, αλλά δεν έχω δει σε κανένα Βασιλόπουλο αντίστοιχες μάρκες.

 

Στον Βασιλόπουλο Delicatessen (δεν έχει σχέση με τα AB) στην Σταδίου έχει αρκετά!

Δημοσ.

απο μια παραγωγο στην σκωτια το αγορασα.

Δεν ειναι iberico οπως και να χει, αλλα ηταν νοστιμο.

 

Το μανγκαλίτσα είναι φημισμένο κυρίως για το λίπος του, ενώ το iberian hog δεν έχει τόσο μεγάλες στρώσεις λίπους.

 

Ξέρεις αν η κτηνοτρόφος έχει ελευθέρας βοσκής; Πως στα έστειλε αυτά που σου έστειλε;

 

Επίσης, να πω πως γενικά γουστάρω που την ψάχνεις τη δουλειά με το φαγητό.

 

Στον Βασιλόπουλο Delicatessen (δεν έχει σχέση με τα AB) στην Σταδίου έχει αρκετά!

 

Ευχαριστώ! Έχω την εντύπωση πως ο τύπος είναι ο ίδιος ο Βασιλόπουλος της αλυσίδας ΑΒ, απλά πούλησε την αλυσίδα (ή τέλος πάντων το franchise, δε ξέρω σίγουρα) και κράτησε το αρχικό του.

 

Θα τον επισκεφτώ όταν γυρίσω από Αμέρικα, ελπίζω να έχει και carnaroli ρύζι για risotto γιατί για να το φέρω από το amazon θα πρέπει να πληρώσω μεταφορικά κάπου 35 δολάρια!

Δημοσ.

Αμερικη εισαι? http://woolypigs.blogspot.com/ εδω ειναι το blog ενος κτηνοτροφου.

Μου το εστειλε με δεμα με παγο μεσα σφραγισμενο σε φελιζολ, λονδινο μενω κιολας.

Απο εκει που τα πηρα ηταν ελευθερας βοσκης, το εχω σαν κανονα να αποφευγω οσο μπορω τα κανονικα.

Το iberico ειναι ανωτερο σε γευση, και το λιπος ειναι αναμεσα στην σαρκα, σαν wagyu μοσχαρι. Αυριο το απογευμα εχω ρεπο, θα σου βαλω φωτος απο το ωμο να δεις πως ειναι και θα σου πω και για αλλα ρυζια εκτος απο το καρναρολι.

Δημοσ.

 

evabb, έκανες brine τον σολομό; Επίσης, είναι με sous vide;;;;

 

 

οχι brine, ψητος ειναι απλα. εχω την ιδια λοξα με τους ιταλους που θελουν το ψαρι να διατηρει την φυσικη του γευση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...