evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το γεύομαι τώρα! Είναι σαν να το έχω μπροστά μου εεε!! :wub: merci
akpe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Και για να σας ξενερώσω λίγο. Καμιά πρωτότυπη συνταγή/συνδυασμός για πατατοσαλάτα; Μέχρι τώρα την έφτιαχνα κλασσικά με πατάτες, κρεμμύδια, αυγά σε φέτες, μαύρες ελές και μισό κιλό μαγιονέζα αλλά είπα να ψαχτώ για κάτι πιο ενδιαφέρον. Είπα να δοκιμάσω καμιά φορά να την φτιάξω προσθέτοντας ή ψιλοκομμένο bacon ή jalapenos, αλλά φοβάμαι πως θα καταστρέψουν την γεύση
marios32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Με επιφύλαξη το λίνκ αλλά φαίνεται καλό και έχει πολλές συνταγές.
thomasG4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Και για να σας ξενερώσω λίγο. Καμιά πρωτότυπη συνταγή/συνδυασμός για πατατοσαλάτα; Μέχρι τώρα την έφτιαχνα κλασσικά με πατάτες, κρεμμύδια, αυγά σε φέτες, μαύρες ελές και μισό κιλό μαγιονέζα αλλά είπα να ψαχτώ για κάτι πιο ενδιαφέρον. Είπα να δοκιμάσω καμιά φορά να την φτιάξω προσθέτοντας ή ψιλοκομμένο bacon ή jalapenos, αλλά φοβάμαι πως θα καταστρέψουν την γεύση αυτη η συνταγη πρεπει να ειναι γαματη.Πηρε και βραβειο.Πρεπει να τη δοκιμασω καποια στιγμη.
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς που θα βρω κουτάλα που να είναι σαν σουρωτήρι; CookShop, IKEA, δεν έχουν. Επίσης, συνταγές για work (όχι Κινεζικό) έχει κανείς να προτείνει; Κατά προτίμηση κοτόπουλο και χοιρινό. Danke
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς που θα βρω κουτάλα που να είναι σαν σουρωτήρι; CookShop, IKEA, δεν έχουν. Επίσης, συνταγές για work (όχι Κινεζικό) έχει κανείς να προτείνει; Κατά προτίμηση κοτόπουλο και χοιρινό. Danke http://en.wikipedia.org/wiki/Spider_%28utensil%29 αυτο?
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι παρόμοιο αν και εχω δει και με πιο λεπτές τρύπες όπως ένα μικρό σουρωτύρι.
Toufas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 μαγαζι με εξοπλισμο εστιατοριου. ασε τα cook shop για τα θυματα.
kebinB Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 μαγαζι με εξοπλισμο εστιατοριου. ασε τα cook shop για τα θυματα. όντως, τα cookshops τα έχουν ολα στο ταβάνι!
billkost Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα. Καινούριος στο site και γράφτηκα μόνο για αυτό το θέμα. evabb, έκανες brine τον σολομό; Επίσης, είναι με sous vide;;;; toufas από ποιον κτηνοτρόφο πήρες μανγκαλίτσα; Επίσης, ξέρεις που μπορώ να βρω ζυμαρικά από σκληρό σίτο και περασμένα από μπρούντζινες τρύπες στην Ελλάδα; Στην Αμερική εισάγουν από Ιταλία, αλλά δεν έχω δει σε κανένα Βασιλόπουλο αντίστοιχες μάρκες.
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 απο μια παραγωγο στην σκωτια το αγορασα. Δεν ειναι iberico οπως και να χει, αλλα ηταν νοστιμο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης, ξέρεις που μπορώ να βρω ζυμαρικά από σκληρό σίτο και περασμένα από μπρούντζινες τρύπες στην Ελλάδα; Στην Αμερική εισάγουν από Ιταλία, αλλά δεν έχω δει σε κανένα Βασιλόπουλο αντίστοιχες μάρκες. Στον Βασιλόπουλο Delicatessen (δεν έχει σχέση με τα AB) στην Σταδίου έχει αρκετά!
billkost Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 απο μια παραγωγο στην σκωτια το αγορασα. Δεν ειναι iberico οπως και να χει, αλλα ηταν νοστιμο. Το μανγκαλίτσα είναι φημισμένο κυρίως για το λίπος του, ενώ το iberian hog δεν έχει τόσο μεγάλες στρώσεις λίπους. Ξέρεις αν η κτηνοτρόφος έχει ελευθέρας βοσκής; Πως στα έστειλε αυτά που σου έστειλε; Επίσης, να πω πως γενικά γουστάρω που την ψάχνεις τη δουλειά με το φαγητό. Στον Βασιλόπουλο Delicatessen (δεν έχει σχέση με τα AB) στην Σταδίου έχει αρκετά! Ευχαριστώ! Έχω την εντύπωση πως ο τύπος είναι ο ίδιος ο Βασιλόπουλος της αλυσίδας ΑΒ, απλά πούλησε την αλυσίδα (ή τέλος πάντων το franchise, δε ξέρω σίγουρα) και κράτησε το αρχικό του. Θα τον επισκεφτώ όταν γυρίσω από Αμέρικα, ελπίζω να έχει και carnaroli ρύζι για risotto γιατί για να το φέρω από το amazon θα πρέπει να πληρώσω μεταφορικά κάπου 35 δολάρια!
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Αμερικη εισαι? http://woolypigs.blogspot.com/ εδω ειναι το blog ενος κτηνοτροφου. Μου το εστειλε με δεμα με παγο μεσα σφραγισμενο σε φελιζολ, λονδινο μενω κιολας. Απο εκει που τα πηρα ηταν ελευθερας βοσκης, το εχω σαν κανονα να αποφευγω οσο μπορω τα κανονικα. Το iberico ειναι ανωτερο σε γευση, και το λιπος ειναι αναμεσα στην σαρκα, σαν wagyu μοσχαρι. Αυριο το απογευμα εχω ρεπο, θα σου βαλω φωτος απο το ωμο να δεις πως ειναι και θα σου πω και για αλλα ρυζια εκτος απο το καρναρολι.
evabb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 evabb, έκανες brine τον σολομό; Επίσης, είναι με sous vide;;;; οχι brine, ψητος ειναι απλα. εχω την ιδια λοξα με τους ιταλους που θελουν το ψαρι να διατηρει την φυσικη του γευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις