Toufas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 γιναρα το μονο που θα πω ειναι οτι θα εβαζα το καλαμαρι σε πιο αργη φωτια και πιο πολυ ωρα για να γινει πιο μαλακο.
evabb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης τρώει κοτομπέικον, η έβα η δυσκοίλια τρώει δαμασκομπέικον. καλα δοκιμασε το και μετα πες μου. ορεκτικο ηταν οχι κυριο πιατο.
karmen1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάλι σαν γνήσια Κρητικιά (παρόλο που ζω Αθήνα) προτείνω συνταγή και παππού και γιαγιάς.... http://img716.imageshack.us/i/kreasantikristoresize.jpg/ +Μακαρονάδα στο ζωμό από το αρνάκι ή το προβατάκι και τριμμένο ανθότυρο από πάνω!!! (το έφαγα σήμερα ) Τρόπος παρασκευής ευκολότατος ακόμα και αν δεν έχουμε κάρβουνα! Αρκεί το κρεατάκι να ανοιχτεί με το τρόπο που βλέπουμε στη φώτο (πείτε στο χασάπη ξέρει αυτος ). Βάζουμε αλάτι αρκετό, μέχρι να το γυρίσουμε ανάποδα και να κρατήσει όσο χρειάζεται ( σκόρδα κλπ απαγορεύονται!!). Το ψήνουμε στο φούρνο στους 200! Όσο για τη μακαρονάδα ακόμα πιο απλά τα πράγματα! Απλά βράζουμε το κρέας (κατά προτίμηση προβατάκι να έχει κανένα λιπαρό), κρατάμε το ζωμό, ρίχνουμε τα μακαρόνια και στη συνέχεια τα πασπαλίζουμε με μπόλικο ανθότυρο (Κρήτης παιδιά ε; )
freedubus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αυτό το αποπάνω το είχα φάει σε γάμο στα Ανώγεια. Μα το Δία κουζουλάθηκα.
petros_samurai Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Καμια συνταγη με βρωμη για ενα πρωινο με πρωτεινη και καλο υδατανθρακα παιζει παιδια?Για καποιον που κανει διατροφη ας πουμε,κατι σαν πιτα....?
Chrisxxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Καμια συνταγη με βρωμη για ενα πρωινο με πρωτεινη και καλο υδατανθρακα παιζει παιδια?Για καποιον που κανει διατροφη ας πουμε,κατι σαν πιτα....? Κορν φλεικς ολικής αλεσης (χωρις ζαχαρη), με βρώμη και κανα αποξηραμένο φρουτο ή μπανανα.
Toufas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ή http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1590/goodforyou-granola
Freakster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 τούφα το porridge με μήλο αν το βρασω με γαλα και μέλι; we still good?
Toufas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 βαλε τα μηλα με λιγη κανελα και λιγη ζαχαρη στα μικροκυματα να μαλακωσουν, κανε το porridge κανονικα, βαζεις τα μηλα οταν τελειωσει και στο τελος λιγο μελι και εισαι οκ απλα ο φουρνος θα κανει την γευση μηλου/κανελας πιο καλη. αλλα μπορεις να κανεις καμια 10αρια μηλα/αχλαδια μαζεμενα, σε ταπερακι μετα και οποτε θες βαζεις στο porridge σου μετα πας στις μπανανες, σταφιδες,ροδια κλπ
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Toufa μιας και εισαι εδω εχεις καμια συνταγη για σως λευκης σοκολατας με μπανανα? Κατι με το οποιο να περιχυνω κεικ, brownies κτλ. Ψαχνω στο νετ αλλα δεν βρισκω.
nickarmy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 με μπανάνα πάει περισσότερο γάλακτος και όχι λευκή
Toufas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 http://www.bbc.co.uk/food/recipes/chocolatetartwithwhi_87928 δοκιμασε να βαλεις λικερ μπανανας? αν και μπανανα θα εβαζα με κανα ρουμι και μαυρη ζαχαρη για πιο καλο συνδιασμο. in other news σημερα εκανα τις φτερουγες επειρεασμενος απο εδω: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=VxASIhSQf2k[/ame] δεν ειχα sambal και εβαλα sriracha και βγηκανε παρα πολυ καλες
Lucifer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εμένα με κέρδισε ο σολωμός στο βιντεάκι. Mε βία ή με βιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις