minarokeftes Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 έχω να πώ πως η συνταγή του nickarmy γαμάει. Ειδικά με μερέντα και μπισκότο!!!!!
Highlander Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Το έφτιαξα εχθές το βράδυ. Συνήθως 1 κότσι ανά 2 άτομα. Παίρνουμε ένα μαχαίρι και κάνουμε τρύπες στο κότσι και βάζουμε σκόρδο και πιπέρι. Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα μπολ τόσο ώστε να χωράνε μέσα τα κότσια και γεμίζουμε με την αγαπημένη μας μπύρα (κατά προτίμηση κόκκινη ή μαύρη) λίγο πριν καλυφθούν τα κότσια. Στο πάνω μέρος ρίχνουμε πιπέρι (εννοείτε με μύλο) καθώς και δεντρολίβανο. Πρέπει να μείνει στο ψυγείο περίπου 10 ώρες, αλλά στη μέση της διάρκειας τα γυρίζουμε και ρίχνουμε πάλι πιπέρι και δεντρολίβανο. Όταν επέλθει ο χρόνος παίρνουμε τα κότσια, ρίχνουμε αλάτι, τα βάζουμε σε μία γάστρα ή πυρέξ που έχει καπάκι και βάζουμε το φούρνο στο γκριλ (χωρίς το καπάκι) μέχρι να ξεροψηθούν από όλες τις πλευρές κανονικά σαν να φαίνεται ότι έχουν ψηθεί. Σε όλο αυτό το χρόνο περιχύνουμε με μαρινάδα εκεί που ξεροψήνεται και αφήνουμε μερικά λεπτά ακόμα για να κάνει κρούστα. Αφού ξεροψηθούν, ρίχνουμε την υπόλοιπη μαρινάδα και σκεπάζουμε και ψήνουμε σε περίπου 170-180 βαθμούς για 3,5 ώρες. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε πατάτες οι οποίες πρέπει να είναι είτε μικρές και ολόκληρες, είτε μεγάλες και χοντροκομμένες 2 ώρες πριν τη λήξη του ψησίματος. ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΑΛΑΤΙ. Το αλάτι από το ψητό που θα πέσει στον πάτο είναι ήδη αρκετό. Σερβίρουμε με την αγαπημένη μας μπύρα. Καλή όρεξη.
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Καλημέρα ! πήρα 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου και δεν ξέρω πως ή με τι να τις κάνω. Θα προτείνει κάποιος κάτι έξτρα ουάου ; (παρακαλώ όχι σάλτσες που θα κοστίσουν όσο μια οικογενειακή πίτσα Hut)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Καλημέρα ! πήρα 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου και δεν ξέρω πως ή με τι να τις κάνω. Θα προτείνει κάποιος κάτι έξτρα ουάου ; (παρακαλώ όχι σάλτσες που θα κοστίσουν όσο μια οικογενειακή πίτσα Hut) http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=356873 http://www.yupi.gr/recipes/c4708/Fteroyges_Kotopoyloy_me_Pikantikh_Saltsa.html
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=356873http://www.yupi.gr/recipes/c4708/Fteroyges_Kotopoyloy_me_Pikantikh_Saltsa.html Θα κάνω την δεύτερη... Άρα χρειάζομαι, πάπρικα, κρεμύδι, σκόρδο.. Θα έχετε φωτοzzZ
Fannis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Καλημέρα ! πήρα 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου και δεν ξέρω πως ή με τι να τις κάνω. Θα προτείνει κάποιος κάτι έξτρα ουάου ; (παρακαλώ όχι σάλτσες που θα κοστίσουν όσο μια οικογενειακή πίτσα Hut) Φιλε μου μπορεις να κανεις κατι απλο και γευστικο! 2 κουταλιες της σουπας μελι Σαλτσα σογιας Σησαμι, Τζιντζερ, Σκορδο και αλατοπιπερο. Τα χτυπας ολα μαζι με λιιιγο λαδι και εχεις μια παχυρευστη σαλτσα, περιχυνεις τις φτερουγες που εχει στρωσεις σε ταψι με λαδοκολλα και ψηνεις για 40 λεπτα στους 160-180 αναλογα ποσο δυνατο φουρνο εχεις η αερα η πανω κατω.
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Τροποποίησα την συνταγή, ως εξής: -2 κουταλιές της σούπας πάπρικα -1/2 κουταλιά της σούπας ξερό κρεμμύδι -1/2 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη -2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο -6 φτερούγες κομμένες στην άρθρωση -1 κούπα ρύζι (θα βράσει μόνο του με τον κλσσικό τρόπο) Ανοίγω τον φούρνο στους 200 για να ζεσταθεί και ξεκινάω την παρασκευή της φόρμουλας. Σε ένα τάπερ (τέτοιο είχα) έβαλα τα πάντα εκτός απ'τις φτερούγες και το ρύζι. Τα ανακάτεψα και μετά εμβάπτισα προσεκτικά μία μία κάθε (κομμένη) φτερούγα. Τα αράδιασα σε ένα ρηχό ταψί και το έβαλα στον φούρνο.. Έβαλα και το ρύζι να βράσει και περιμένω. Έχουμε τις πρώτες εικόνες από την μάχη: Το μίγμα: Τα κοτόπουλα πριν εμβαπτιστούν: Τα κοτόπουλα αφού εμβαπτίστηκαν: Το ρύζι: Τα αποτελέσματα: τρωγόντουσαν.... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2010 από we_will_rise
Toufas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Η πιο καλη συνταγη για φτερουγες: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=SN3j0U8WqiA[/ame] και μετα εχουμε: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Ht7mK5dX0es[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rB99TPZDW-g[/ame] http://foodwishes.blogspot.com/2009/01/some-sweet-and-hot-mustard-glazed.html η φτερουγες ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου φαγητα και εχω δοκιμασει παραααααα πολλους τροπους
nomisteraki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Καλημέρα ! πήρα 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου και δεν ξέρω πως ή με τι να τις κάνω. Θα προτείνει κάποιος κάτι έξτρα ουάου ; (παρακαλώ όχι σάλτσες που θα κοστίσουν όσο μια οικογενειακή πίτσα Hut) τι να χορτάσεις απο τις φτερούγες ρε συ!
Highlander Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 τι να χορτάσεις απο τις φτερούγες ρε συ! Από το κοτόπουλο είναι ο πιο νόστιμος μεζές. Το πιο άχρηστο είναι στο στήθος. (Στο κοτόπουλο πάντα)
code19 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 καμμια συνταγη για πατατοσαλατα,περαν των τετριμμενων;;
freedubus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Με αβγό, μαγιονέζα και κρεμμύδι, μπορώ να φάω 45 πιάτα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 καμμια συνταγη για πατατοσαλατα,περαν των τετριμμενων;; Έφτιαξα χθες μια: Βράζεις πατατούλες μικρές για κάνα 25λεπτο και τις αφήνεις να κρυώσουν λίγο. Ψιλοκόβεις φρέσκο κρεμυδάκι, μαϊντανό, άνηθο, ένα καρότο τριμμένο, κάπαρη και αγουράκι μικρό τουρσί σε μικρά κομματάκια. Ανακατέβεις ένα βαζάκι μαγιονέζα με ένα κεσεδάκι γιαούρτι, ρίχνεις και ότι έχεις ψιλοκόψει και στο τέλος τις πατάτες χοντροκομμένες και ανακατέβεις απαλά για να μη διαλυθούν εντελώς. Προαιρετικά μπορείς να βάλεις και ένα/δυο κουταλάκια μουστάρδας. Το αφήνεις στο ψυγείο κάνα 2ωρό και είσαι κομπλέ! (όσο πιο πολύ μείνει ψυγείο, τόσο πιο νόστιμη θα γίνει!).
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xAtzl1LWtQ8]Cake pr0n.[/ame] Ο τυπακος ειναι πολυ συμπαθητικος. Οσο για τις συνταγες του φαινονται πολυ ευκολες και γευστικες, αλλα θα ηθελα και μια γνωμη απο τους γευσιγνωστες του forum. PS. Γιατι δεν εχει γινει sticky ακομα αυτο το thread? Λοιπον επειδη φευγω για τριημερο ψησιματος-παραλιας-μπυρας και τρελης θέας απο μπαλκονι, ψαχνω συνταγες για να μαριναρω χοιρινο και κοτοπουλο. Θα ηθελα κατι λιγο εξω απο τα συνηθισμενα, αλλα με υλικα που μπορω να βρω ευκολα. Βρηκα μια συνταγη που χρησιμοποιει CocaCola, και ψηθηκα... Εχει δοκιμασει κανεις? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=XqPb0QTCm5U[/ame] Και αμα εχετε καμια συνταγη ή γνωμη επι του θεματος, ευπροσδεκτη. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2010 από ..MementoMori..
Erunildo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μερικες σελιδες πισω ειχε προτεινει (νομιζω) ο Toufas αυτο http://www.youtube.com/watch?v=Z3Dqs8LrJDg&feature=player_embedded#! φαινεται τελειο,δεν το εχω δοκιμασει ομως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις