Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όχι αν την δοκιμάσεις είναι τέλεια (τουλάχιστον για εμένα και για γι αυτούς που την έφαγαν και τρώνε)

που το ξέθαψες ?

Διάβαζα προηγούμενες σελίδες και μια κι έχω κάποια πείρα στο θέμα, είπα να το επισημάνω.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην το ψαχνεις, εχεις αδικο, η κρεπα ειναι οχημα για την γευση της γεμισης.

εκτος αν θα πεις θα κανω γλυκια κρεπα αρα οκ θελω να τονιζει τις γευσεις της γεμισης αρα ας βαλω βανιλια (που δεν εχει καμια σχεση με την ασπρη σκονη που εβαλες)

Δημοσ.

εκτος αν θα πεις θα κανω γλυκια κρεπα αρα οκ θελω να τονιζει τις γευσεις της γεμισης αρα ας βαλω βανιλια (που δεν εχει καμια σχεση με την ασπρη σκονη που εβαλες)

και που βρισκεις βρε τουφ την κανονικη βανιλια που ειναι σαν φασολακι; σε καλο σουπερμαρκετ; (μην πεις ιντερνετ απλα δεν παιζει)

• Super Moderators
Δημοσ.
και που βρισκεις βρε τουφ την κανονικη βανιλια που ειναι σαν φασολακι; σε καλο σουπερμαρκετ; (μην πεις ιντερνετ απλα δεν παιζει)

Εγω πάντως παίρνω από τα AB (5.5 ευρώ η συσκευασία με τα 2 κλωναράκια).

B)

Δημοσ.

δεν είχα τις μαύρες μπιλίτσες γιαυτό έβαλα το υποκατάστατο

Δημοσ.

Εγω πάντως παίρνω από τα AB (5.5 ευρώ η συσκευασία με τα 2 κλωναράκια).

B)

Γιατι δεν παιζει internet? δεν ειμαστε στο 1990!

http://search.eim.ebay.gr/?Query=vanilla+beans

εγω ειχα παρει τα 50 12 λιρες τον δεκεμβριο. Στο super market εχουν 3μιση λιρες τα 2 που ειναι και πιο μικρο μεγεθος απο αυτα που εχω.

Δημοσ.
Γιατι δεν παιζει internet? δεν ειμαστε στο 1990!

http://search.eim.ebay.gr/?Query=vanilla+beans

εγω ειχα παρει τα 50 12 λιρες τον δεκεμβριο. Στο super market εχουν 3μιση λιρες τα 2 που ειναι και πιο μικρο μεγεθος απο αυτα που εχω.

γτ αμα αρχισω με τις βανιλιες, μετα θα παω στα εσωρουχα, μετα στα ρουχα, μετα στις τσαντες κτλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...