kebinB Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 αυτό του τουφα το χω κάνει, γαμηστέρο, η δε κρούστα που κάνει ειναι ένα άλλο πράγμα. έβα και εγώ ειχα διαιτα κανα 3μηνο (20 κιλά) αλλά αμα εχεις φαντασία όλα γινονται απλά και όμορφα. δεν πήγα σε κανα διαιτολόγο απο μονος την εφτιαξα οτι εβρισκα στο ιντερνετ και σε συνδιασμό με λιγάκη μαγειρική διαστροφή.
adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ξερει κανεις πως γινεται η παγωμενη σοκολατα που πινουμε στις καφετεριες και μοιαζει με μιλκσεικ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Με μερικες μπάλες παγωτό σοκολάτα και παγωμένο γάλα στο μπλέντερ! 8000 θερμίδες!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 νόστιμο και με λίγες θερμίδες Και για ακόμη πιο ελαφρύ, μπορείς μέσα στο μπλεντερ να ρίξεις και μερικά ...μπισκοτάκια oreo!
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Το μιλκσεικ με παγωτο η παγωμενη σοκολατα με γαλα νουνου ή αναλογη μαρκα.
nickarmy Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Και για ακόμη πιο ελαφρύ, μπορείς μέσα στο μπλεντερ να ρίξεις και μερικά ...μπισκοτάκια oreo! καλη ιδέα , με την λευκή κρέμα ή με τη σοκολατένια ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 καλη ιδέα , με την λευκή κρέμα ή με τη σοκολατένια ? Τα original με τη λευκή!
adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ευχαριστω Θα κανω μερικα πειραματα Νομιζω πρεπει να χτυπησεις μαζι και 3-4 παγακια ---------- Προσθήκη στις 16:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:46 ---------- Μολις εκανα μια δοκιμη και εριξα στο μουλτι παγωτο σοκολατα απο Εβερεστ, μωσαικο και στρατιατελα απο Δελτα, λιγο γαλα παγακια και σιροπι σοκολατας Καλο βγηκε αν και καπου χαλαει λιγο τη γευση το μωσαικο και ειναι αρκετα βαρυ σα μιλκσεικ (Δεν εβαλα και λιγα μεσα ...)
evabb Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ευχαριστω Θα κανω μερικα πειραματα Νομιζω πρεπει να χτυπησεις μαζι και 3-4 παγακια ---------- Προσθήκη στις 16:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:46 ---------- Μολις εκανα μια δοκιμη και εριξα στο μουλτι παγωτο σοκολατα απο Εβερεστ, μωσαικο και στρατιατελα απο Δελτα, λιγο γαλα παγακια και σιροπι σοκολατας Καλο βγηκε αν και καπου χαλαει λιγο τη γευση το μωσαικο και ειναι αρκετα βαρυ σα μιλκσεικ (Δεν εβαλα και λιγα μεσα ...) παγωτο βανιλια θα βαλεις μονο και μερικα ορεο (5-6 οσα γουσταρεις) και γαλα και θα τα χτυπησεις στο μιξερ και μετα στο ποτηρι στα τοιχωματα θα βαλεις το σιροπι σοκολατας και παγακια αν θες
Garnele Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω αν θα την πάλευα προσωπικά να κάνω δίαιτα και να γράφω συνταγές για μιλκσέηκ.. ΑΥΤΟ λέγεται αυτοσυγκράτηση λοιπόν, μπράβο σου Εύα.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 τόσο καιρό και δεν έχω ποστάρει εδώ να με λοιπόν επειδή έπεσε λίγο πίνα και έφτιαξα με ότι βρήκα Κρέπες Η συνταγή 1,5 φλιτζάνι αλεύρι 2 -//- γάλα 2 κουταλιές λιωμένο βούτυρο 2 αυγά 2 κουταλιές ζάχαρη αλάτι και 3-4 βανίλιες όλα στο μπόλ και ανακάτεμα, μετά το αφήνουμε για 1,5 ώρα να πήξη (δεν ειναι αναγκαίο αλλά είναι καλύτερα) μετά στο τηγάνι , μόλις ροδίσει η μια πλευρά αλλάζουμε (το βλέπεται και με το μάτι ανάλογα πόσο το θέλουμε και εμείς) (το τηγάνι να έχει ζεσταθεί πρώτα και να έχει λίγο βουτυράκι ) Το μπόλ μου έβγαλε γύρο στις 15 κρέπες Πάρτε και δύο φώτο (οι κρέπες έχουν σοκολάτα μπισκότο, μαρμελάδα βερίκοκο και φράουλα και 2 ζαμπόν τυρί (όχι λιωμένο) ) Βασικά η ζύμη σου θα είχε έντονη γεύση πράγμα που δεν το πολυθέλουμε. Προτιμούμε να είναι ουδέτερη και να καταλαβαίνεις μόνο τα υλικά.
nickarmy Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 όχι αν την δοκιμάσεις είναι τέλεια (τουλάχιστον για εμένα και για γι αυτούς που την έφαγαν και τρώνε) που το ξέθαψες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις