nickarmy Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 οφφ τοπικ για το καλοκαίρι ? χεεχ τη βάφλα να μην την ανεβάσω ακόμα ε
evabb Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 οφφ τοπικ για το καλοκαίρι ? χεεχ τη βάφλα να μην την ανεβάσω ακόμα ε δεν ειναι για το καλοκαιρι ειδικα. ειναι κιλα που επρεπε να χασω εδω και κανα χρονο αλλα δεν εβρισκα την ευκαιρια. βαφλες ανεβασε οσες θες εχω ανοσια με τοσες που βλεπω και μυριζω καθημερινα
evabb Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εύα αλληλεγγύη, κάνω κι εγώ δίαιτα! Βενσέρεμος! Κουραγιο και θα στρωσουμε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Κουραγιο και θα στρωσουμε Να αναφέρω πως μετά από 3 μήνες πήγα σήμερα να πάρω νέο τζινάκι! Και ναι! από το 32 που φορούσα εως τώρα, σήμερα "μπήκα" στο 29! Άσχετα αν η δίαιτα (βασικά τίποτα στερητικό, απλά πρόσεχα τις ώρες που έτρωγα καθώς και την ποιότητα του φαγητού) ξεκίνησε από στομαχικό πρόβλημα, το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικότατο!
evabb Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Να αναφέρω πως μετά από 3 μήνες πήγα σήμερα να πάρω νέο τζινάκι! Και ναι! από το 32 που φορούσα εως τώρα, σήμερα "μπήκα" στο 29! Άσχετα αν η δίαιτα (βασικά τίποτα στερητικό, απλά πρόσεχα τις ώρες που έτρωγα καθώς και την ποιότητα του φαγητού) ξεκίνησε από στομαχικό πρόβλημα, το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικότατο! αυτη την καραμελα "δεν εκανα διαιτα απλα προσεχα λιγο/ειχα δουλειες/δεν προλαβενα να φαω" εχω βαρεθει να την ακουω. nothing personal αλλα πως γινεται κανεις να μην κανει κανονικη διαιτα και ολοι να χανουν; μονο εγω ειμαι δλδ η αδικημενη εδω μεσα και θελω διαιτα απο διαιτολογο; υγ. δεν ειναι ντροπη να παραδεχεσαι οτι κανεις σοβαρη διαιτα και οτι γενικως καταβαλεις προσπαθεια για κατι, οτιδηποτε.
YiN Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 εξηγειται με εναν πολυ απλο τροπο: αντρικος μεταβολισμος.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 αυτη την καραμελα "δεν εκανα διαιτα απλα προσεχα λιγο/ειχα δουλειες/δεν προλαβενα να φαω" εχω βαρεθει να την ακουω. nothing personal αλλα πως γινεται κανεις να μην κανει κανονικη διαιτα και ολοι να χανουν; μονο εγω ειμαι δλδ η αδικημενη εδω μεσα και θελω διαιτα απο διαιτολογο; υγ. δεν ειναι ντροπη να παραδεχεσαι οτι κανεις σοβαρη διαιτα και οτι γενικως καταβαλεις προσπαθεια για κατι, οτιδηποτε. Τα μόνα που έκανα για 3 μήνες ήταν (και είναι) τα εξής: Το πρωί στη δουλειά 1 μπανάνα, 1 μήλο Μετά από κανα 2ωρο ένα τοστ με γαλοπούλα, τυρί και λίγη μαγιονέζα Προς το μεσημέρι αντίστοιχα κάτι σε snack (είτε ένα ακόμη τοστ ή μια απλή σαλάτα με πρασινάδες κλπ) Και το απόγευμα το αργότερο μέχρι τις 8 ένα κανονικό φαγητό (από πίτσα μέχρι ...φακές). Αυτό που έκοψα μαχαίρι είναι η σοκολάτα (σε οποιαδήποτε έκδοση) και το κόκκινο κρασί (λόγω προβλημάτων που μου δημιουργούσαν με τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμιση). Λίγο πολύ αντίστοιχες ποσότητες έτρωγα και παλιότερα αλλά σε εντελώς άσχετες ώρες και κυρίως λίγο πριν τον ύπνο! Πλεον όμως δεν έχω κοιμηθεί ποτέ ξανά, τουλάχιστον 3 ώρες πριν το τελευταίο γεύμα! Αυτά! Έφτασα απο τα 75-76 στα 69 (που ήταν πάντα το φυσιολογικό μου) κιλά σε 2.5 μήνες και σταθεροποιήθηκε εκεί για περισσότερο από ένα μήνα τώρα.
YiN Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Α ναι, επισης οι γυναικες περιμενουν να χασουν τα κιλα τους πολυ πιο γρηγορα. Παιζει κι αυτο ρολο.
freedubus Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εγώ απλά εδώ και ένα μήνα έχω κόψει τους 2-3 φραπέδες τη μέρα που με κρατούσαν ξύπνιο μέχρι τις 3-4 το βράδι με συνέπεια ακόμη και στις 10 να είχα φάει βραδινό, σε τόσες ώρες να ξαναπεινάω και να ξανατρώω κατά τις 2 (εγκληματικό). Και δεν είμαι τύπος που όταν πεινάει τρώει 1 μήλο. Επίσης έκοψα τις 3-4 μπίρες, τις 2-3 βότκες, τα 3-4 μισόκιλα κράσο κλπ. σε κάθε κοινωνική συναναστροφή και έγινα σα τις γκόμενες που παραγγέλνουν ΕΝΑ ποτό και το κουτσοπίνουν όλο το βράδι. Σε 1 μήνα έχω χάσει 4-5 κιλά.
The_Judas Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Η δίαιτα (με την πραγματική έννοια της λέξης***) είναι τρόπος ζωής. Όποιος το θεωρεί στέρηση ή ταλαιπωρία δεν πρόκειται να σταθεροποιηθεί ποτέ στα επιθυμητά κιλά. *** http://www.greek-language.gr/greekLang/ancient_greek/tools/lexicon/lemma.html?id=60
insomniaK Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εγώ απλά εδώ και ένα μήνα έχω κόψει τους 2-3 φραπέδες τη μέρα που με κρατούσαν ξύπνιο μέχρι τις 3-4 το βράδι με συνέπεια ακόμη και στις 10 να είχα φάει βραδινό, σε τόσες ώρες να ξαναπεινάω και να ξανατρώω κατά τις 2 (εγκληματικό). Και δεν είμαι τύπος που όταν πεινάει τρώει 1 μήλο. Επίσης έκοψα τις 3-4 μπίρες, τις 2-3 βότκες, τα 3-4 μισόκιλα κράσο κλπ. σε κάθε κοινωνική συναναστροφή και έγινα σα τις γκόμενες που παραγγέλνουν ΕΝΑ ποτό και το κουτσοπίνουν όλο το βράδι. Σε 1 μήνα έχω χάσει 4-5 κιλά. Καλά εσύ δεν κάνεις δίαιτα... Οικονομία κάνεις.
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εγώ απλά εδώ και ένα μήνα έχω κόψει τους 2-3 φραπέδες τη μέρα που με κρατούσαν ξύπνιο μέχρι τις 3-4 το βράδι με συνέπεια ακόμη και στις 10 να είχα φάει βραδινό, σε τόσες ώρες να ξαναπεινάω και να ξανατρώω κατά τις 2 (εγκληματικό). Και δεν είμαι τύπος που όταν πεινάει τρώει 1 μήλο. Επίσης έκοψα τις 3-4 μπίρες, τις 2-3 βότκες, τα 3-4 μισόκιλα κράσο κλπ. σε κάθε κοινωνική συναναστροφή και έγινα σα τις γκόμενες που παραγγέλνουν ΕΝΑ ποτό και το κουτσοπίνουν όλο το βράδι. Σε 1 μήνα έχω χάσει 4-5 κιλά. ο κακος υπνος κανει κακο στον μεταβολισμο. το λενε ολοι και το εχω παρατηρησει και στον εαυτο μου. επισης τα ποτα εχουν πολλες θερμιδες και σου ανοιγουν και την ορεξη χειροτερα. κοψε και τα τηγανιτα και θα γινεις στυλακι ---------- Προσθήκη στις 09:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:11 ---------- Τα μόνα που έκανα για 3 μήνες ήταν (και είναι) τα εξής: Το πρωί στη δουλειά 1 μπανάνα, 1 μήλο Μετά από κανα 2ωρο ένα τοστ με γαλοπούλα, τυρί και λίγη μαγιονέζα Προς το μεσημέρι αντίστοιχα κάτι σε snack (είτε ένα ακόμη τοστ ή μια απλή σαλάτα με πρασινάδες κλπ) Και το απόγευμα το αργότερο μέχρι τις 8 ένα κανονικό φαγητό (από πίτσα μέχρι ...φακές). Αυτό που έκοψα μαχαίρι είναι η σοκολάτα (σε οποιαδήποτε έκδοση) και το κόκκινο κρασί (λόγω προβλημάτων που μου δημιουργούσαν με τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμιση). Λίγο πολύ αντίστοιχες ποσότητες έτρωγα και παλιότερα αλλά σε εντελώς άσχετες ώρες και κυρίως λίγο πριν τον ύπνο! Πλεον όμως δεν έχω κοιμηθεί ποτέ ξανά, τουλάχιστον 3 ώρες πριν το τελευταίο γεύμα! Αυτά! Έφτασα απο τα 75-76 στα 69 (που ήταν πάντα το φυσιολογικό μου) κιλά σε 2.5 μήνες και σταθεροποιήθηκε εκεί για περισσότερο από ένα μήνα τώρα. κανονικη διαιτα δλδ παντως το μεγαλο γευμα πρεπει να ειναι το μεσημερι οχι το βραδυ. και μιας και λεμε για διαιτες καμια συνταγη παιζει; κρεας μαγειρεμενο με τροπο ωστε να μην εχει πολλες σαλτσες και λαδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις