Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators
Δημοσ.
Το κρασί είναι στάνταρ??? Γιατι δεν έχω.... Αν βάλω ρετσίνα κάνει :P

 

Και χωρίς κρασί γίνεται απλά θα είναι λίγο διαφορετικη η γεύση (με το κρασί γίνεται αυτό που λέμε ...μεθυσμένο). Για την ρετσίνα δεν ξέρω τι θα γίνει μιας και είναι σχετικά έντονη η γέυση και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ (πάντως δε νομίζω να γίνει χάλια αν βάλεις ένα μικρό ποτηράκι).

:cry::cry::cry::cry::cry: γτ θεοι; γτ;

 

τι επαθες βρε?

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το κρασί είναι στάνταρ??? Γιατι δεν έχω.... Αν βάλω ρετσίνα κάνει :P

μια χαρα κανει, κρασι ειναι και η ρετσινα, αν νομιζεις οτι εχει δυνατη γευση νερωσε το κρασι σου

  • Super Moderators
Δημοσ.
μια χαρα κανει, κρασι ειναι και η ρετσινα :P

 

Ε αφού το λέει και ο ειδικός, ρίχτο άνετα!

B)

Δημοσ.

Ωραία για να ανακεφαλαιώσω επειδή είμαι και πρωτάρης. Σοτάρω κανα 5λεπτο, κρεμμυδάκι-σκόρδο-μανιτάρια. Τα βγάζω σε ένα πιατάκι και βάζω το κρέας πάλι για κανα πεντάλεπτο. Μετά τα πετάω όλα μέσα και βάζω κρασί, αν δεν βάλω καθόλου κρασί χρειάζεται να βάλω καθόλου νερό????

Δημοσ.

ναι, για να βρασει.

οσο πιο χαμηλη φωτια και πιο πολυ ωρα το αφησεις, τοσο πιο μαλακο θα γινει.

επισης η πανσετα ειναι το πιο καλο κομματι για αυτη την δουλεια.

Δημοσ.
ναι, για να βρασει.

οσο πιο χαμηλη φωτια και πιο πολυ ωρα το αφησεις, τοσο πιο μαλακο θα γινει.

επισης η πανσετα ειναι το πιο καλο κομματι για αυτη την δουλεια.

 

Ωραία, δηλαδή αν δεν βάλω ενα ποτηράκι κρασί, βάζω ένα νερό? και περίπου πόση ώρα να το αφήσω να βράσει???

 

 

Πραγματικά είμαι τελείως άσχετος

 

  • Super Moderators
Δημοσ.
Ωραία, δηλαδή αν δεν βάλω ενα ποτηράκι κρασί, βάζω ένα νερό? και περίπου πόση ώρα να το αφήσω να βράσει???

 

 

Πραγματικά είμαι τελείως άσχετος

 

Μεχρι να εξατμιστει βρε και να μείνει λίγο μόνο σαν σαλτσούλα!

 

PS: Μήπως να φτιάξεις ...keftedes???

:lol:B)

Δημοσ.
Ωραία, δηλαδή αν δεν βάλω ενα ποτηράκι κρασί, βάζω ένα νερό? και περίπου πόση ώρα να το αφήσω να βράσει???

 

 

Πραγματικά είμαι τελείως άσχετος

δοκιμαζεις κανα κομματι και βλεπεις πως το θες

απλα μην το βρασεις γρηγορα, θα ειναι σκληρο

Δημοσ.

Περισσότερο για πειραματισμό θέλω. Και σίγουρα θα είμαι φαγωμένος πριν το δοκιμάσω :P

 

---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:53 ----------

 

Λοιπόν επειδή είμαι και μινάρας, θέλω μια απάντηση ξεκάθαρη για το αν θα βάλω νερό αντι για κρασί!!! :P

  • Super Moderators
Δημοσ.
Περισσότερο για πειραματισμό θέλω. Και σίγουρα θα είμαι φαγωμένος πριν το δοκιμάσω :P

 

---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:53 ----------

 

Λοιπόν επειδή είμαι και μινάρας, θέλω μια απάντηση ξεκάθαρη για το αν θα βάλω νερό αντι για κρασί!!! :P

 

Βάλε μισό ποτήρι νερό και μισό ρετσίνα!

 

:)

 

 

Άσχετο: τι στο καλό σου αρέσει στη Ρετσίνα??? :P

 

  • Super Moderators
Δημοσ.
αχαχαχα Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!!! Θα ποστάρω για το αποτέλεσμα!!!! :P αν δεν πάθω τίποτα!

 

Τίποτα δεν θα πάθεις! Μην κοιτάς να τα κάνεις όλα τυφλοσούρτι! Κοίτα και λίγο μέσα στην κατσαρόλα, δοκίμαζε συχνά και θα δεις ότι θα το προσαρμόσεις στα γούστα σου!

B)

 

 

Λες και σου δίνουμε οδηγίες για σεξ είναι... :P

 

Δημοσ.

επισης να θυμασαι, το νερο/κρασι θα εξατμιστει καπως, αρα η γευση του θα ειναι πιο δυνατη. αν ειναι καλα αλατισμενο στην αρχη, οταν εξατμιστει θα ειναι πιο πολυ αλατισμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...