Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το κρασί είναι στάνταρ??? Γιατι δεν έχω.... Αν βάλω ρετσίνα κάνει Και χωρίς κρασί γίνεται απλά θα είναι λίγο διαφορετικη η γεύση (με το κρασί γίνεται αυτό που λέμε ...μεθυσμένο). Για την ρετσίνα δεν ξέρω τι θα γίνει μιας και είναι σχετικά έντονη η γέυση και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ (πάντως δε νομίζω να γίνει χάλια αν βάλεις ένα μικρό ποτηράκι). :cry::cry: γτ θεοι; γτ; τι επαθες βρε?
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το κρασί είναι στάνταρ??? Γιατι δεν έχω.... Αν βάλω ρετσίνα κάνει μια χαρα κανει, κρασι ειναι και η ρετσινα, αν νομιζεις οτι εχει δυνατη γευση νερωσε το κρασι σου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 μια χαρα κανει, κρασι ειναι και η ρετσινα Ε αφού το λέει και ο ειδικός, ρίχτο άνετα!
minarokeftes Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ωραία για να ανακεφαλαιώσω επειδή είμαι και πρωτάρης. Σοτάρω κανα 5λεπτο, κρεμμυδάκι-σκόρδο-μανιτάρια. Τα βγάζω σε ένα πιατάκι και βάζω το κρέας πάλι για κανα πεντάλεπτο. Μετά τα πετάω όλα μέσα και βάζω κρασί, αν δεν βάλω καθόλου κρασί χρειάζεται να βάλω καθόλου νερό????
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ναι, για να βρασει. οσο πιο χαμηλη φωτια και πιο πολυ ωρα το αφησεις, τοσο πιο μαλακο θα γινει. επισης η πανσετα ειναι το πιο καλο κομματι για αυτη την δουλεια.
V for Vagelis Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Καμια συνταγούλα για τηγανιά έχετε??? κάτι τέτοιο; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=AmY3A_BzBWk&feature=related[/ame]
minarokeftes Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ναι, για να βρασει.οσο πιο χαμηλη φωτια και πιο πολυ ωρα το αφησεις, τοσο πιο μαλακο θα γινει. επισης η πανσετα ειναι το πιο καλο κομματι για αυτη την δουλεια. Ωραία, δηλαδή αν δεν βάλω ενα ποτηράκι κρασί, βάζω ένα νερό? και περίπου πόση ώρα να το αφήσω να βράσει??? Πραγματικά είμαι τελείως άσχετος
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ωραία, δηλαδή αν δεν βάλω ενα ποτηράκι κρασί, βάζω ένα νερό? και περίπου πόση ώρα να το αφήσω να βράσει??? Πραγματικά είμαι τελείως άσχετος Μεχρι να εξατμιστει βρε και να μείνει λίγο μόνο σαν σαλτσούλα! PS: Μήπως να φτιάξεις ...keftedes???
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ωραία, δηλαδή αν δεν βάλω ενα ποτηράκι κρασί, βάζω ένα νερό? και περίπου πόση ώρα να το αφήσω να βράσει??? Πραγματικά είμαι τελείως άσχετος δοκιμαζεις κανα κομματι και βλεπεις πως το θες απλα μην το βρασεις γρηγορα, θα ειναι σκληρο
minarokeftes Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Περισσότερο για πειραματισμό θέλω. Και σίγουρα θα είμαι φαγωμένος πριν το δοκιμάσω ---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:53 ---------- Λοιπόν επειδή είμαι και μινάρας, θέλω μια απάντηση ξεκάθαρη για το αν θα βάλω νερό αντι για κρασί!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Περισσότερο για πειραματισμό θέλω. Και σίγουρα θα είμαι φαγωμένος πριν το δοκιμάσω ---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:53 ---------- Λοιπόν επειδή είμαι και μινάρας, θέλω μια απάντηση ξεκάθαρη για το αν θα βάλω νερό αντι για κρασί!!! Βάλε μισό ποτήρι νερό και μισό ρετσίνα! Άσχετο: τι στο καλό σου αρέσει στη Ρετσίνα???
minarokeftes Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 αχαχαχα Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!!! Θα ποστάρω για το αποτέλεσμα!!!! αν δεν πάθω τίποτα!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 αχαχαχα Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!!! Θα ποστάρω για το αποτέλεσμα!!!! αν δεν πάθω τίποτα! Τίποτα δεν θα πάθεις! Μην κοιτάς να τα κάνεις όλα τυφλοσούρτι! Κοίτα και λίγο μέσα στην κατσαρόλα, δοκίμαζε συχνά και θα δεις ότι θα το προσαρμόσεις στα γούστα σου! Λες και σου δίνουμε οδηγίες για σεξ είναι...
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 επισης να θυμασαι, το νερο/κρασι θα εξατμιστει καπως, αρα η γευση του θα ειναι πιο δυνατη. αν ειναι καλα αλατισμενο στην αρχη, οταν εξατμιστει θα ειναι πιο πολυ αλατισμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις