nickarmy Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 για εμένα ήταν εντάξη γιατί δεν θέλω να γίνομαι χάλια ... και φοβήθηκα να βάλω κιάλο 1,5 δεν ήταν λίγο χεχε (πάντως για ομορφιά σίγουρα,σκέφτηκα να βάλω ίσως λίγο καρύδα αλλά βαριέμαι τέτοια ώρα) (έβαλα και λίγα πολύ λίγα ξύσματα πορτοκαλιού )
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καμιά δοκιμασμένη καλή συνταγή για να κάνω με κάτι νιόκι που έχω?
Garnele Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Λίγο λάδι, φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένη ντομάτα, αλατοπίπερο ενίοτε και τσίλι. Και γενικά, φιλοσοφία σαλάτας.
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Λίγο λάδι, φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένη ντομάτα, αλατοπίπερο ενίοτε και τσίλι. Και γενικά, φιλοσοφία σαλάτας. Ευχαριστώ. Θεωρείται σαν συνοδευτικό γενικός ή μπορεί να σταθεί σε ένα τραπέζι και σαν κύριο πιάτο? Στην Ιταλία όταν είχα πάει μου είπαν ότι το τρώνε σαν συνοδευτικό με βούτυρο (ήταν λίγο άνοστο). Κάτι σαν ψωμί δηλαδή μου είπαν ότι το έχουν. Τις ντομάτες κλπ φρέσκα από ότι κατάλαβα.
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Στα γλυκα, παντα ανακατεβεις πρωτα τα υγρα υλικα και μετα τα στερεα, και μετα τα φερνεις μαζι. Η ζαχαρη ειναι στα υγρα λογω ιδιοτητας.
nickarmy Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 βαριόμουνα να κάνω όλα αυτά (άσε το πλύσιμο) αλλά και πάλι δεν είδα διαφορά στη γεύση αλλιώς ισχύει αυτό που λες (το έλεγε και η συνταγή..) αλλά αφού πέτυχε σε αυτό δεν έχω πρόβλημα
minarokeftes Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 τηγανιά ?(χοιρινή?) Ναί, λέω να πάρω μπουκίτσες, χοιρινό και δεν ξέρω πως να τις κάνω. Σκέφτηκα να τις κάνω με γλικόξυνη σάλτσα, αλλά μου μπήκε στο μυαλό να κάνω τηγανιά.... Είναι δύσκολη?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ναί, λέω να πάρω μπουκίτσες, χοιρινό και δεν ξέρω πως να τις κάνω. Σκέφτηκα να τις κάνω με γλικόξυνη σάλτσα, αλλά μου μπήκε στο μυαλό να κάνω τηγανιά.... Είναι δύσκολη? Κόψε μικρά κομματάκια το κρέας και σε μια κατσαρόλα βάλε λίγο λάδι και σωτάρισε λίγο κρεμμύδι, λίγο σκόρδο και μανιτάρια ψιλοκομμένα με μπόλικο τριμένο πιπέρι. Μετά από κάνα 5λεπτο τα βγάζεις και τα αφήνεις στην άκρη. Ρίξε μετά στην ίδια κατσαρόλα το κρέας (προσθεσε λίγο λάδι αν χρειαστεί) και ανακάτεψε το κάνα 5λεπτο να τσιγαριστεί. Μετά ρίξε αλάτι/πιπέρι/ρίγανη (δεν βάζουμε το αλάτι στην αρχή γιατί το κρέας σφίγγει) και μετά σβήστο με ένα ποτήρι κρασί (κόκκινο κατά προτίμηση αλλά και λευκό πάει) και αστο να σιγοβράσει ρίχνοντας μαζί και το κρεμύδι με τα μανιτάρια. Τα ανακατεύεις συχνά μέχρι να μείνει ελάχιστο ζουμί σαν σάλτσα! Ρίξε και μια τηγανιά πατάτες και είσαι κομπλέ!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγώ προτιμώ με πράσο. Υπάρχουν πολλοι συνδυασμοί αναλόγως τα γούστα! Μπορείς να τσιγαρίσεις και μπεϊκόν μαζί με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και μαζί με το κρασί να ρίξεις προς το τέλος και λίγη κρέμμα γάλακτος μαζί με ένα κουταλάκι μουστάρδα. Βάλε φαντασία και δεν θα αποτύχεις ποτέ!
minarokeftes Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το κρασί είναι στάνταρ??? Γιατι δεν έχω.... Αν βάλω ρετσίνα κάνει
evabb Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Κόψε μικρά κομματάκια το κρέας και σε μια κατσαρόλα βάλε λίγο λάδι και σωτάρισε λίγο κρεμμύδι, λίγο σκόρδο και μανιτάρια ψιλοκομμένα με μπόλικο τριμένο πιπέρι. Μετά από κάνα 5λεπτο τα βγάζεις και τα αφήνεις στην άκρη. Ρίξε μετά στην ίδια κατσαρόλα το κρέας (προσθεσε λίγο λάδι αν χρειαστεί) και ανακάτεψε το κάνα 5λεπτο να τσιγαριστεί. Μετά ρίξε αλάτι/πιπέρι/ρίγανη (δεν βάζουμε το αλάτι στην αρχή γιατί το κρέας σφίγγει) και μετά σβήστο με ένα ποτήρι κρασί (κόκκινο κατά προτίμηση αλλά και λευκό πάει) και αστο να σιγοβράσει ρίχνοντας μαζί και το κρεμύδι με τα μανιτάρια. Τα ανακατεύεις συχνά μέχρι να μείνει ελάχιστο ζουμί σαν σάλτσα! Ρίξε και μια τηγανιά πατάτες και είσαι κομπλέ! :cry::cry: γτ θεοι; γτ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις