Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α το παρατηρητικό κορίτσι! Δεν το έλεγες από την αρχή να αρχίσω το δούλεμα έγκαιρα;

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ, ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ φλώρε. Μας το παίζεις και μπρούταλ λιπόφιλος. Ουουουου δεν ντρέπεσαι. Βάζω στοιχημα ότι και την μαλαματίνα την έχυσες στον νεροχύτη και την έβαλες εκεί για ξεκάρφωμα. Ουυουουουουουο.

Δημοσ.

Περιμένω να ακούσω κάποια καφρίλα του τύπου "παστουρμά έχει μέσα" ή "εκεί κρατάω τα λίπια από το κατσίκι"...

Δημοσ.
Περιμένω να ακούσω κάποια καφρίλα του τύπου "παστουρμά έχει μέσα" ή "εκεί κρατάω τα λίπια από το κατσίκι"...

έκανα μπισκότα από το λίπος της κατσίκας και τα έβαλα στο κουτί των νταητζέστιβ γιοα να μην με παντοφλιάσει η γνιέκαμ.

Μμμ, θα μπορούσα να το δεχτώ...

Δημοσ.

1ον λυπάμαι πολύ για τις πατάτες, ειλικρινά, αλλά δε προλάβαινα να καθαρίσω...

2ον ρε, ρε έχετε φάει τσηζκέηκ με βάση από νταιτζέστηβ; Ε; Με αγελαδινό βούτυρο, όχι φυτικές φλωριές!

Δημοσ.

στα @@ μου ρε. Έχω ψήσει μελιτζάνες, έχω ψήσει πιπεριές, και ψήνονται τα μπριζολίδια, τα πανσετίδια και τα μπιφτεκόνια. Μόνο η ούρκελ μου λείπει. Αλλά θα ακολουθήσει γαλακτομπούρεκο. Βάλε το τσιζκέηκ με τα νταητζέστιβ εκεί που ξέρεις. :P

Δημοσ.

cheesecake μανα μου μανα μου. το καλυτερο εβερ το εχω φαει σε μοναστηρι στον πορο (τερμα θεου ειναι), με υπεροχα μπισκοτακια (δεν ξερω τι ηταν αλλα ηταν υπεροχα) η κρεμα γλυκια και καταλευκη και απο πανω γλυκο βυσινο να ξυνιζει ελαφρα. πεθαινωωωωωωωωωωωωωωω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πείτε καμιά ΓΑΜΑΤΗ συνταγή για σουφλέ σοκολάτας. Έχω βρει πολλές, αλλά θέλω μια δοκιμασμένη από κάποιον εδώ. Να μην έχει φαρίνες και τέτοια ανύπαρκτα στη Δανία πράγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...