Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω δεν καταλαβενω.

παντως αμα καιες 10000 θερμιδες την μερα και τελικα παιρνεις 8000, ποσο να αντεξει ενα στομαχι, ε τοτε ναι θα χανεις

οσο ο οργανισμος μεταβολιζει το στομαχι αντεχει, αλλα ναι δε γινεται να τρως ολη μερα. και να θελεις δε γινεται.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
[...]Ποντους; [...]

Είναι Αντρα, δε μετραει χαμένους πόντους!!!

Το γουρουνόπουλο θα σεταρα με ροζέ ημίγλυκο, αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει ποιο.

Δημοσ.

Δεν αναφερθηκα σε αυτο για λογους καλαισθησιας. Αναφερομαι στα ποσοστα λιπους και μυικης μαζας. Οπως και να 'χει δεν αντεληφθην οτι μιλαμε για ΤΟΣΟ σκληρη σωματικη δραστηριοτητα - τυπου ορυχειου πχ. Αλλα καταλαβαινεις οτι κι αυτο δεν ειναι ενα γενικο παραδειγμα αλλα πολυ συγκεκριμενη περιπτωση.

Δημοσ.

Το μέηνστριμ παράδειγμα φυσιολογικής σωματικής δραστηριότητας όμως απέχει πολύ τόσο από την καθιστική ζωή/αγυμνασιά όσο κι απ' το ορυχείο. Αντίστοιχα και το μέηνστριμ παράδειγμα φυσιολογικής διατροφής απέχει πολύ τόσο απ' τις καταχρήσεις όσο και από την πείνα/στέρηση.

Με άλλα λόγια το "τρώω πέτσες=παχαίνω" και το "τρώω σαλάτες=αδυνατίζω" δεν ισχύει.

Δημοσ.
Το μέηνστριμ παράδειγμα φυσιολογικής σωματικής δραστηριότητας όμως απέχει πολύ τόσο από την καθιστική ζωή/αγυμνασιά όσο κι απ' το ορυχείο. Αντίστοιχα και το μέηνστριμ παράδειγμα φυσιολογικής διατροφής απέχει πολύ τόσο απ' τις καταχρήσεις όσο και από την πείνα/στέρηση.

Με άλλα λόγια το "τρώω πέτσες=παχαίνω" και το "τρώω σαλάτες=αδυνατίζω" δεν ισχύει.

Εδω συμφωνω. Δεν ταχθηκα υπερ του "μονο σαλατες" μπδγ, να μην παρεξηγουμεθα.

Δημοσ.

σιγουρα εχεις δικιο σε ολα. οι υπερβολες παντα κανουν κακο ειτε πλακωνεσαι στα ξυγκια και παχαινεις κτλ η πλακωνεσαι στις σαλατες και παθαινεις αναιμια και ελλειψη αμινοξεων. το ιδιο το λιπος χρειαζεται σε λογικες ποσοτητες. σιγουρα με μια πετσουλα δεν θα βαλεις κιλα. προσωπικα δεν τρωω πετσουλες γτ απλα δεν μου αρεσουν. απο μικρη δεν μου αρεσαν ουτε εμαθα να τις τρωω ποτε γτ στην οικογενεια γενικως δεν ειμαστε της πετσουλας και του λιπους

Δημοσ.
Σοκολατόπιτα.

hate youuuuuuuuu bastard :cry::cry::cry::cry::cry:

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας

Δημοσ.

άσχετο αλλά με φαγητό

έχετε επιχειρήσει πίτσα με σοκολάτα, είχα φάει κάπου και ήταν νόστιμη

(luci στείλε μια μερίδα και σε εμένα,πρόλαβα πρώτος...)

Δημοσ.

'Αντε ρε ποζέρι Λούσι, κάθε μεγάλη βδομάδα τα ίδια κάνετε εσύ κι οι όμοιοί σου. Μεγάλη δευτέρα ανεβάζετε φωτό με κοψίδια για να σκανδαλίσετε και προκαλέσετε και κατά τη μεγάλη παρασκευή αρχίζετε τη γκρίνια για τη δικτατορία των νηστευόντων.

Εγώ τρώω φακές. +

Δημοσ.
'Αντε ρε ποζέρι Λούσι, κάθε μεγάλη βδομάδα τα ίδια κάνετε εσύ κι οι όμοιοί σου. Μεγάλη δευτέρα ανεβάζετε φωτό με κοψίδια για να προκαλέσετε και κατά τη μεγάλη παρασκευή αρχίζετε τη γκρίνια για τη δικτατορία των νηστευόντων.

Εγώ τρώω φακές. +

κουλούρια ούζου ,φρούτα ΄, χυμούς και νεράκι

(για λίγο με αυτή την εικόνα ξέχασα οτι νηστεύω και lucifer μην τους ακούς όποιος θέλει τρώει όποιος δεν θέλει δεν τρώει :P)

φακές χωρίς την αδελφή τους την φέτα δεν γίνεται.

δύο εβδομάδες έχω να φάω κρέας και αρρώστησα φέτος καντεμιά (οfftopic όχι οτι τα άλλα είναι ...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...