Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Highlander, μια παρατηρηση μονο. Αυτο το "θωρακιζουμε για να μην φυγουν τα ζουμια" ειναι μυθος!

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οριστε και μια συνταγη απο μενα.

 

Θα χρειαστειτε:

 

Χωριατικα λουκανικα

πιπεριες

κρεμυδι

κονσερβα ψιλοκομμενη ντοματας

πουμαρο

μουσταρδα

σκορδο

δαφνη

λευκο κρασι

 

Οι ποσοτητες των υλικων που θα χρησιμοποιησετε δεν ειναι συγκεκριμενες,υπολογιστε τες οπως σας αρεσει.

 

Κοβετε σε κομματακια τα λουκανικα,τις πιπεριες και το κρεμμυδι και τα βαζετε να τσιγαριστουν σε ενα τηγανι με λαδι.

Παρλληλα σε μια μικρη λεκανη βαλτε και ανακατεψτε τα ψιλοκομμενα ντοματακια απο την κονσερβα,λιγο πουμαρο,λιγη μουσταρδα,λιγο τριμμενο σκορδο και λιγη δαφνη.

Μολις τσιγαριστουν τα υλικα που ειχατε βαλει στο τηγανι,σβηστε με ενα ποτηρι λευκο κρασι και προσθεστε τα ανακατεμενα υλικα απο την λεκανιτσα.

Αφηστε το ολο μιγμα στην φωτια,ανακατευοντας το που και που, μεχρι να στεγνωσει απο τα υγρα του.

Οταν στεγνωσει ειστε ετοιμοι.

Καλοφαγωτο.

Δημοσ.

Συγκίνηση.

Έφτιαξα πρώτη φορά μακαρονάδα με σάλτσα.

Και πέτυχε.

Έφαγαν όλοι και θα ζήσουν πιστεύω!

Δημοσ.

η Κετσαπ δεν ειναι σαλτσα.

Καλου κακου ψάξε τα σκουπίδια για να σιγουρευτεις ότι όντως εφαγαν.

Δημοσ.

επιστροφη στην τηγανητη πατατα...μιας και ειναι της μοδας, ποιες να προτιμω για τηγανητές πατατες? Αναφερομαι σε προελευση και ποικιλια...

Δημοσ.

Εγώ τις καλύτερες που έχω φάει είναι Κύπρου. Τραγανιστές και χρυσαφένιες. Μετά Αιγύπτου θα έλεγα....

 

Θέλω να δοκιμάσω και Νευροκοπίου, αλλα εδώ Χίο είμαστε άλλο κράτος και τις έχουν 0.95 έως 1.10€ και τόσα δεν δίνω με τίποτα για 5 πατάτες.

Δημοσ.

Πρώτα έχει σημασία η μέθοδος και μετά η πατάτα. Ακόμα και πατάτες που κάνουν για φούρνο να χρησιμοποιήσετε, σημασία έχει να ακολουθηθεί σωστά η μέθοδος.

 

Μιλάω με τη μέθοδο με το βράσιμο, στέγνωμα, τηγάνι, πάγωμα, τηγάνι.

Δημοσ.

η Κετσαπ δεν ειναι σαλτσα.

Καλου κακου ψάξε τα σκουπίδια για να σιγουρευτεις ότι όντως εφαγαν.

 

:cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Λοιπον, εμπνευση της στιγμης σημερα. Το ονομαζω «Μακαροναδα με τραγανες πιπεριες»

 

p1030556r.jpg

p1030554t.jpg

p1030555i.jpg

 

και η σαλτσα πριν το ανακατεμα

p1030552t.jpg

 

αν πεις τπτ περι ανακατεματος Μπιλακο θα σε σκισω.

Δημοσ.

εμπνευση της στιγμης? αυτα τα εφτιαχνα εγω σαν φοιτητης σε 10 λεπτα :P

 

περιμενα κατι καλυτερο απο γυναικα!

Δημοσ.

κι εγω φοιτητρια ειμαι, μονο που αμφιβαλω οτι εβαζες καπνιστη παπρικα,καγιεν και κουκουναρι στα μακαρονια σου.

Δημοσ.

Πάμε ρε Εύα δυνατά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! Και μάλιστα μπορώ να πω πως η σάλτσα κόλλησε πολύ καλά στα μακαρόνια. Δεν είδα ζουμάκια από κάτω.

 

Ένα πιάτο όμορφα εκτελεσμένο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...