Toufas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Highlander, μια παρατηρηση μονο. Αυτο το "θωρακιζουμε για να μην φυγουν τα ζουμια" ειναι μυθος!
KilliK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Οριστε και μια συνταγη απο μενα. Θα χρειαστειτε: Χωριατικα λουκανικα πιπεριες κρεμυδι κονσερβα ψιλοκομμενη ντοματας πουμαρο μουσταρδα σκορδο δαφνη λευκο κρασι Οι ποσοτητες των υλικων που θα χρησιμοποιησετε δεν ειναι συγκεκριμενες,υπολογιστε τες οπως σας αρεσει. Κοβετε σε κομματακια τα λουκανικα,τις πιπεριες και το κρεμμυδι και τα βαζετε να τσιγαριστουν σε ενα τηγανι με λαδι. Παρλληλα σε μια μικρη λεκανη βαλτε και ανακατεψτε τα ψιλοκομμενα ντοματακια απο την κονσερβα,λιγο πουμαρο,λιγη μουσταρδα,λιγο τριμμενο σκορδο και λιγη δαφνη. Μολις τσιγαριστουν τα υλικα που ειχατε βαλει στο τηγανι,σβηστε με ενα ποτηρι λευκο κρασι και προσθεστε τα ανακατεμενα υλικα απο την λεκανιτσα. Αφηστε το ολο μιγμα στην φωτια,ανακατευοντας το που και που, μεχρι να στεγνωσει απο τα υγρα του. Οταν στεγνωσει ειστε ετοιμοι. Καλοφαγωτο.
*nenya* Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Συγκίνηση. Έφτιαξα πρώτη φορά μακαρονάδα με σάλτσα. Και πέτυχε. Έφαγαν όλοι και θα ζήσουν πιστεύω!
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 η Κετσαπ δεν ειναι σαλτσα. Καλου κακου ψάξε τα σκουπίδια για να σιγουρευτεις ότι όντως εφαγαν.
Toufas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 http://www.reddit.com/r/52weeksofcooking Πολυ καλο project που βρηκα σημερα στο reddit. Συνταγες στα comments τις πιο πολλες φορες, αλλιως ρωτατε.
Xorxhs! Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 επιστροφη στην τηγανητη πατατα...μιας και ειναι της μοδας, ποιες να προτιμω για τηγανητές πατατες? Αναφερομαι σε προελευση και ποικιλια...
traganeus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εγώ τις καλύτερες που έχω φάει είναι Κύπρου. Τραγανιστές και χρυσαφένιες. Μετά Αιγύπτου θα έλεγα.... Θέλω να δοκιμάσω και Νευροκοπίου, αλλα εδώ Χίο είμαστε άλλο κράτος και τις έχουν 0.95 έως 1.10€ και τόσα δεν δίνω με τίποτα για 5 πατάτες.
billkost Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πρώτα έχει σημασία η μέθοδος και μετά η πατάτα. Ακόμα και πατάτες που κάνουν για φούρνο να χρησιμοποιήσετε, σημασία έχει να ακολουθηθεί σωστά η μέθοδος. Μιλάω με τη μέθοδο με το βράσιμο, στέγνωμα, τηγάνι, πάγωμα, τηγάνι.
*nenya* Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 η Κετσαπ δεν ειναι σαλτσα. Καλου κακου ψάξε τα σκουπίδια για να σιγουρευτεις ότι όντως εφαγαν. :cry:
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Λοιπον, εμπνευση της στιγμης σημερα. Το ονομαζω «Μακαροναδα με τραγανες πιπεριες» και η σαλτσα πριν το ανακατεμα αν πεις τπτ περι ανακατεματος Μπιλακο θα σε σκισω.
spacefart Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 εμπνευση της στιγμης? αυτα τα εφτιαχνα εγω σαν φοιτητης σε 10 λεπτα περιμενα κατι καλυτερο απο γυναικα!
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 κι εγω φοιτητρια ειμαι, μονο που αμφιβαλω οτι εβαζες καπνιστη παπρικα,καγιεν και κουκουναρι στα μακαρονια σου.
billkost Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πάμε ρε Εύα δυνατά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! Και μάλιστα μπορώ να πω πως η σάλτσα κόλλησε πολύ καλά στα μακαρόνια. Δεν είδα ζουμάκια από κάτω. Ένα πιάτο όμορφα εκτελεσμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις